• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Voortent schoonmaken met groene zeep

Gegevens
Gemaakt door: 23.01.2021
Auteur: Jisse
Bekeken: 991

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Re: Gecoate voortent schoonmaken Bericht door Tom72 » zo 19 jun Gelukkig zelf nog niet hoeven te doen. Zeep en andere middelen zullen de waterdichtheid aantasten, en sommige brengen zelfs permanente schade aan.

Zo gezegd zo gedaan. Met de juiste producten kunt u een voortent van bijvoorbeeld Isabella of een tent van ander tentdoek prima reinigen en waterdicht maken. Gebruik niet zomaar een reinigingsmiddel voor uw tent. Om katoendoek plaatselijk weer waterafstotend te maken zijn spuitbussen en flacons met handpompbediening te koop. De vogelpoep op mijn nieuwe Unico spoel ik er met schoon water zo af. Is gewoon handwarm water niet meer voldoende?

Voortent schoonmaken met groene zeep door: saartjewaarna hij weer als nieuw is. Impregneren lijkt mij niet mogelijk bij een PVC gecoate tent, Datum: Want een vetvlek in je tentdoek is niet fijn en een hoop werk om het weer schoon te krijgen. Wij staan voor jou klaar om je vieze zonwering een specialistische behandeling te geven, niet voor het doek in ieder geval. Ik heb de beste boten huren zuid holland voor veel voorkomende tentvlekken voor je op een rij gezet.

Camping Le Camp de Florence.

Re: Gecoate voortent schoonmaken Bericht door Trina » wo 22 jun Omdat wij een seizoenplaats hebben, zijn ook bij ons de naden, aan 1 kant onder de bomen van de tent, groen. Je ziet pas de volgende dag het resultaat.
 • Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk. Gebruiktips tentdoek.
 • Herinner mij. Goede tips zijn altijd welkom natuurlijk.

2. Een tent waterdicht maken (impregneren)

Het was een hardnekkig fabeltje vertelde hij. Uitgebreid zoeken. Toggle navigation Camping-Frankrijk. Moet je even goed lezen wat er op de fles staat. Was een tip van een tenten maker.

 • Voor zware vervuiling en diep ingedrongen vlekken is er dan altijd nog de Power Cleaner.
 • Gebruik niet zomaar een reinigingsmiddel voor uw tent.

En verder: - Voortent schoonmaken met groene zeep geen was of natte thee- en handdoeken in of over de tent. Wij vinden dat onzin! De laatste restjes kun je er thuis afkrijgen door er een stukje keukenrol op te leggen en met een strijkbout op de laagste stand er overheen te strijken. Maar wat is dan een goede tentdoekreiniger voor algemeen onderhoud. Met weervlekken of weerplekken in je tentdoek tot gevolg.

1. Tent schoonmaken

Krijg je de vlekken er niet uit met water en wil je toch een tentreiniger gebruiken? Zonwering repareren Go Nautic kan ook reparatiewerk uitvoeren aan het scherm. Katoenen tenten reinigen wij niet meer bij Ultramar, maar…. Gebruik in ieder geval nooit tensiden zeep of andere chemische middelen, want die tasten de waterafstotende eigenschappen van het tentdoek aan.

Dan kun je ervoor kiezen om een reinigingsmiddel te gebruiken. Camping de Peyroche. Prima spul! Go Nautic kan ook reparatiewerk uitvoeren aan het scherm.

Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.

Gebruiktips tentdoek. Algemene tips voor het gebruik en reinigen van de tent.

Kaarsvet Eerst hard laten worden eventueel hardmaken met een ijsblokje. Ga in de Limousin op avontuur, dat is gewoon echt kamperen. Gezellige Familiecamping met rivier. Menu Menu. Bekijk alle blogs.

 • Het middel breng je aan met een plantenspuit en heeft een werkzame periode van een tot 4 maanden, dus twee keer per seizoen aanbrengen is voldoende.
 • Beschermen, impregneren, coaten…nog belangrijker dan reinigen!
 • Materiaal Schoonmaakinstructie Katoen Houd het tentdoek goed schoon en verwijder vlekken op een vroeg stadium met lauw water en een doek of zachte borstel.
 • Dan hebben we het nog niet over de schadelijke werking van UV -stralen.

Dan kun je voor de Omega wet waterdichting kiezen. Tent voortent schoonmaken met groene zeep voortent laten reinigen in onze speciale tentwasserij. Juist wanneer het veel regent krijg je moddervlekken en spatten op je tentdoek.

Goede tips zijn altijd welkom natuurlijk. Nieuw : verwarmd zwembad Een natuurparadijs aan Frjus Verwelkomt de Ecolodge l'Etoile d'Argens u in het hart van een groene oase aan de oevers van de rivier de Argens en in de buurt van de zee, voortent schoonmaken met groene zeep. Er zullen veel sneller weerplekken in het doek van de bootkap komen. Hoewel er duidelijk verschillen zijn tussen de diverse doeksoorten en merknamen, hebben ze n ding gemeen.

Bedankt, nog 1 stap.

Gebruik nooit, ik herhaal nooit zeep voor het schoonmaken van tentdoek!

Maar niet iedereen wil meteen zijn tent weggooien op het moment dat er een weervlek in zit, al helemaal niet als dit enkel in de binnentent zit. En wat nou als je een tent hebt gekocht waar de vorige eigenaren zeep hebben gebruikt? Een tent impregneren kan op verschillende manieren:.

Hoe harder de hars des te makkelijker kun je hars verwijderen van de tent. Materiaal Schoonmaakinstructie Katoen Houd het tentdoek goed schoon en verwijder vlekken op een vroeg stadium met lauw water en een doek of zachte borstel.

Koffie Zo snel mogelijk met lauw water en een doek schoonmaken.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   29.01.2021 21:53 Tessa:
   Na het reinigen zult u het doek weer moeten beschermen. Bron : TenCate Technical Fabrics BV   Middelen om doek of textiel te reinigen - ga naar impregneermiddelen via het hoofdstuk 'Tentaccessoires' Met betrekking tot het onderwerp Tent opnieuw waterafstotend maken Om katoendoek plaatselijk weer waterafstotend te maken zijn spuitbussen en flacons met handpompbediening te koop.

  Ten anker

  Vond