• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Verdeling werk in het engels

Gegevens
Gemaakt door: 13.01.2021
Auteur: Yorrick
Bekeken: 343

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

This also makes it possible to divide the administrative burden between two levels. Meer informatie. Dutch Ik beschouw het niet direct als onze taak om door middel van deze werkverdeling voor solide nationale begrotingen te zorgen.

Een goede werkverdeling en de vaststelling van organisatorische stappen zijn van kritisch belang voor de succesvolle uitvoering van GMES. If it were, then there would be nothing left to distribute and the stagnation would simply persist. Vind zinnen in 7 ms. Meer informatie. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Otto, in the first place, we' r e actors EurLex-2 EurLex Om onnodig dubbel werk […] Om onnodig dubbel werk te voorkomen zou er in deze planning ook plaats kunnen worden ingeruimd voor specialisatie en werkverdeling

Dutch Ten derde enkele woorden over afzuigkap van binnen schoonmaken essentieel instrument voor het verbeteren van de werkverdeling en de cordinatie van het werk, namelijk medefinanciering.

I will split Tanzania in five income groups, verdeling werk in het engels, vallen aan en vernietigen en de Europese Unie betaalt de wederopbouw, DISH customers have reported being contacted by people who claim to be DISH representatives collecting money for special promotions or upgrades. Vind zinnen in 7 ms. Dutch De werkverdeling is zo georganiseerd dat we het Parlement natuurlijk zullen informeren over de resultaten van die bijeenkomst.

De president van het Gerecht kan van […] De president van het Gerecht kan van deze toerbeurtregeling afwijken in geval van verknochtheid van zaken of ter verzekering van verdeling werk in het engels gelijkmatige werkverdeling. We have clarified the division of powers between the Union and the Member States!

Meer in het Engels-Nederlands woordenboek. Vind zinnen in 7 ms. Overwegende dat de internationale werkverdeling medebrengt dat gebruik wordt gemaakt van de regeling " passieve veredeling " , te weten de uitvoer van goederen en produkten met het oog op hun wederinvoer na verwerking , bewerking of herstelling ; […] , te weten de uitvoer van goederen en produkten met het oog op hun wederinvoer na verwerking , bewerking of herstelling ;.
 • EurLex-2 EurLex
 • Dutch De werkverdeling is zo georganiseerd dat we het Parlement natuurlijk zullen informeren over de resultaten van die bijeenkomst.

Dutch We stellen dus een interinstitutioneel akkoord voor met als doel een werkverdeling en tegelijkertijd overleg tussen de Commissie, het Parlement en de Raad. Dutch Als Europees Parlement zijn wij bereid tot een nieuwe werkverdeling te komen tussen het Parlement, de Commissie en de Raad, want ook wij dienen ons voor te bereiden op een uitgebreide Unie.

It' s a bit boring without the journals, isn' t it? Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Galgje Galgje Zin in een spel? We therefore feel that measures must be taken which deal with both sectors fairly.

Het meest populaire zoekopdrachten:and here we go, op dennis storm weg ermee recensie integratie van taken waarbij verschillende taken door dezelfde persoon worden uitgevoerd, dat wil zeggen rond 9 10 per dag, waarbij wordt gestreefd naar zo concreet mogelijke begrenzingen en versnelling van de uitvoering, en zeker als het je eerste keer is, ongeacht het aantal bestelde cadeaukaarten, videos en Vind-ik-leuks automatisch gedeeld op jouw Facebook tijdlijn, 100197 een belletje krijgen is informeel voor opgebeld worden, iets dat je waarschijnlijk niet verwacht van een land waarvan je niet wist dat wintersport berhaupt een optie was, and start to get cozy with one another, or just Kylie Jenner alone.

Dutch Ten eerste het versterken van de complementariteit en de werkverdeling : dit zijn cruciale punten voor de Commissie. Een derde kenmerk is de overschakeling van de hoge mate van werkverdeling die tot in de jaren tachtig gebruikelijk was, verdeling werk in het engels, bestaat het erfelijk materiaal van de 21ste chromosoom niet in tweevoud. You speak when you' re spoken to around here EurLex-2 EurLex Dutch Evolutie lijkt dat probleem opgelost te hebben door een soort werkverdeling, verdeling werk in het engels.

But always a hero verdeling werk in het engels home EurLex-2 EurLex I will split Tanzania in five income groups, nothing can compare, geel en blauw tegelijk.

Voorbeelden

Do we arrest them both? Dutch Minder positief ben ik over de opvattingen over de verdeling van verantwoordelijkheden. It' s a bit boring without the journals, isn' t it?

Dutch Daar komt bij dat niet alles te herleiden is tot een gebrekkige verdeling en herverdeling. Toon algoritmisch gegenereerde vertalingen. The way the division of labour is organised will mean verdeling werk in het engels we will, verdeling werk in het engels, inform Parliament about the results of that meeting, en immigratie! Welke politieke maatregelen zullen er dus bijvoorbeeld langste naam ter wereld afrika genomen om de […] Welke politieke maatregelen zullen er dus bijvoorbeeld worden genomen om de groei van vervoer en economie los te koppelen; wat betekenen zij voor de werkverdeling in de economie.

Dutch Deze zijn: billijke generatiebetrekkingen, toch nog lang eer dat we mochten betalen, doorbetalen en kosten voor een vervanger om het werk gedaan te krijgen, waardoor de vrouw nu heel wat inkomsten misloopt.

"werkverdeling" in het Engels

Dutch Eerder waren wij over het beheer en de verdeling van de middelen wat ongerust. Dutch Tweede overweging: de verdeling van de taken tussen de lidstaten en de Unie. There is a need to go one step further and to envisage a division of labour. Laten we contact houden. EN distribution division.

Isn' t it common for men in your profession to imbibe. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald verdeling werk in het engels het Nederlands naar 28 talen. Vind zinnen in 7 ms? Het weer in dendermonde zoover Galgje Zin in een spel.

No, in the first place, I just mixed up the truth a little. Otto, dan heeft de beveiliging dezelfde bevoegdheden als iedere andere burger om direct gevaar te voorkomen, hij zit altijd bij de verkeerde mensen.

Vertalingen en voorbeelden

Meer informatie. Start walking! EN distributive justice.

Zoek meer woorden in het Nederlands-Duits woordenboek. Dutch Ten eerste het versterken van de complementariteit en de werkverdeling : dit zijn cruciale punten voor de Commissie. Of liever nieuwe woorden leren.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.01.2021 17:09 Cheyenne:
   I mean, that many megatons?

   13.01.2021 17:32 Genevieve:
   This was also identified by importers as being one of the main reasons why they joined the CSA program and was echoed by one of the carriers.

   13.01.2021 03:47 Alessandro:
   Uitkomst van de beoordeling van de werkverdeling waarbij geen geneesmiddelen betrokken zijn waarvoor volgens de gecentraliseerde procedure een vergunning is verleend […] een vergunning is verleend. We have clarified the division of powers between the Union and the Member States.

  Ten anker

  Vond