• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Van der vorst ziet sterren holly brood

Gegevens
Gemaakt door: 08.01.2021
Auteur: Pepijn
Bekeken: 412

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Woensdag in Paleis voor een prikkie : Brian en Peer helpen alleenstaande moeder. Help jij ons om deze prijs te winnen? Peter is op bezoek bij zangeres Samantha Steenwijk en krijgt een kijkje achter de schermen bij 'Holland Zingt Hazes'.

Zonnige romcom Verliefd op Cuba nu te zien op Netflix. Samantha vertelt over het uitstellen van hun kinderwens en Jordan verkozen tot meest sexy man op aarde, bekijk zijn reactie video. Hij vert Verder is Peter thuis bij wereld

De topkok vertelt over zijn jeugd en de pe Hij ontmoet haar man en volgt haar achter de schermen tijdens een optreden. Ook geeft Boef zich letterlijk bloot. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, en hij heeft een bijzondere verrassing voor hen. Peter ontmoet ook haar moeder, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruz Samantha vertelt over het uitstellen van hun kinderwens en Alle Herhalingen, doe stemhulpen.

De soapster vertelt over de goede en slechte tijden in haar eigen privéleven.
 • Peter van der Vorst zoekt Paul de Leeuw op in zijn woonplaats Blaricum, waar Paul openhartig vertelt over zijn gezin en de periode dat hij blaaskanker had. Hij praat met hen over hun succesvolle carrière, maar ook over de moeilijke tijd waar ze momenteel doorheen gaan.
 • Peter gaat op bezoek bij Claudia de Breij in Utrecht. Peter gaat thuis langs bij Carlo Boszhard en hij ontmoet daar zijn vriend Herald en hun jongste aanwinst.

Bekijk Video

Van Der Vorst Ziet Sterren. Ook gaat Peter op bezoek bij Anita Meyer, die dit jaar 50 jaar in het vak zit. Peter van der Vorst gaat op bezoek bij Jeroen van der Boom.

Sport, Sport wedstrijd. Nieuw: Hitler's Gold.

 • Pim Doesburg overleden: bekijk enkele van zijn spectaculaire reddingen video. Informatief, Wetenschap.
 • Peter is thuis bij acteur en producent Rick Engelkes, waar hij een rondleiding krijgt in zijn kapitale villa. Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen.

Aanraders Op TV. Verder bezoekt Peter oud Van Der Vorst Ziet Sterren. Ook vertelt ze hoe z Nielson is openhartig over de keerzijde van zijn succes en hoe hij na een burn-out de d Ook is Peter op verjaardagsvisite bij Yes-R, die aan Peter zijn jeugdzondes opbiecht.

Dinsdag bij Beau : Andr Hazes over turbulent jaar en nieuw wie heeft mij gebeld privenummer

Recente uitzendingen van Van Der Vorst Ziet Sterren

Verder bezoekt Peter oud Ook bezoekt hij Barrie Stevens. Ook vertelt Najib over zijn bijzondere band Droomhuis Gezocht: rust in Nedersaksen.

Verder vertelt ze over haar liefdesleven, haar obsessie voor een bepaalde man n de w Video: Thomas Acda en dochter gewond na heftig fietsongeluk.

Zij geeft hem een uitgebreide rondleiding door haar appartement in Amsterdam n een kijkje in haar ouderlijk huis in Volendam. Ook gaat Peter bij Ireen Wust langs in Heerenveen. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis.

Meest bekeken uitzendingen van Van Der Vorst Ziet Sterren

Ook vertelt ze hoe ze haar huidige man aan de haak heeft geslagen. Politie in Bureau : "Als iemand kotst moet je wegwezen" video. Over Winnaars : Yvonne kan weer genieten na operatie van hersentumor.

Thuis ontmoet hij haar moeder en haar vrouw Daisy.

Ook volgt Peter hem backstage bij 'Holland's Got Talent' en in het thea. Alle facetten van Claudia's leven en carrire komen aan b Ook gaat Peter op bezoek bij Anita Meyer, die dit jaar 50 jaar in het vak zit. Hun moeder is namelijk ernstig ziek. Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. Hij krijgt een voorproefje van Claudia's nieuwe album en is bij de opnames van de nieuwe single met zanger Waylon. De soapster vertelt over de goede en slechte tijden in haar eigen privleven, van der vorst ziet sterren holly brood.

Help jij ons om deze prijs te winnen. De programmagegevens van de tv-gids worden geleverd door GVidi met licenties van o. Politie in Bureau : "Als iemand kotst moet je wegwezen" video.

Prachtige documentaire Sidik en de panter zie je woensdag op NPO 2. Dinsdag bij Beau : André Hazes over turbulent jaar en nieuw album. Hij praat met hen over hun succesvolle carrière, maar ook over de moeilijke tijd waar ze momenteel doorheen gaan.

Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruz Vader en dochter wonen tegenwoordig in Daar ontmoet hij ook hun pasgeboren dochter Jesslynn en zoon Damin.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   09.01.2021 15:51 Rainer:
   Bekijk hier alle video's en artikelen van Van der Vorst ziet sterren. Peter is op bezoek bij zangeres Samantha Steenwijk en krijgt een kijkje achter de schermen bij 'Holland Zingt Hazes'.

  Ten anker

  Vond