• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Petitie laat groningen niet zakken

Gegevens
Gemaakt door: 21.11.2020
Auteur: Tuğçe
Bekeken: 894

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Current status This petition is not open to collect signatures. De petitie is inmiddels al

Stand van zaken: stem voor Freek de Jonge als Groninger van het jaar Het was mede dankzij uw steun dat er meer aandacht kwam voor de problemen van de inwoners in het gaswinningsgebied. Details Addressed to:. Daarnaast presenteert hij aan een groep politici de kleurrijke deken van Milieudefensie die de afgelopen tijd door zoveel mensen in heel Nederland is gebreid.

Wij hopen het van harte. Het aantal ondertekeningen per provincie in percentage ten opzichte van het aantal inwoners is bijvoorbeeld: Provincie Inwoners Ondertekeningen Percentage Groningen

Freek was onvermoeibaar en wij zijn hem enorm dankbaar? Donderdagmiddag 29 juni om uur maakt Freek de Jonge in Den Haag bekend hoeveel mensen de petitie "Laat Groningen niet Zakken" uiteindelijk hebben ondertekend. Petition We Nederlanders, solidair met de gedupeerde Groningers, stelt cao-onderhandelaar Elise Merlijn van Abvakabo FNV, petitie laat groningen niet zakken.

Wilt u ons blijven volgen. Daarnaast presenteert hij aan een groep politici de kleurrijke deken van Milieudefensie die de afgelopen tijd door zoveel mensen in heel Nederland is gebreid. The answer Stand van zaken: stem petitie laat groningen niet zakken Freek de Jonge als Groninger van het sint franciscus vlietland groep raad van bestuur Het was mede dankzij uw steun dat er meer aandacht kwam voor de problemen van de inwoners in het gaswinningsgebied.

Iedere dag bij

Alles over Groningen en méér

Freek was onvermoeibaar en wij zijn hem enorm dankbaar. Meer informatie leest u op Facebook bij het event 'Aanbieding grootste gebreide deken' van Milieudefensie. Laat Groningen niet zakken Hij heeft ons met al zijn inzet geholpen om de Groningse gaswinningsellende nogmaals op de kaart te zetten in Den Haag en de rest van Nederland. De cabaretier gaat die petitie vrijdag aanbieden aan demissionair premier Mark Rutte. Bewaar het met de blauwe knop 'ik zeg deze hulp toe.

The answer Stand van zaken: stem voor Petitie laat groningen niet zakken de Jonge als Groninger van het jaar Het was mede dankzij uw steun dat er meer aandacht kwam voor de problemen van de inwoners in het gaswinningsgebied, petitie laat groningen niet zakken. Het afgelopen jaar heeft Freek de Jonge ons geholpen om onze problematiek onder uw aandacht te brengen. Gratis aanmelden voor de Luncheditie. Op vrijdag 29 december maakt RTV Noord de winnaar van de verkiezing bekend.

U kunt ons volgen op Facebook: Nederland laat Groningen niet Zakken. Meer hoeft u niet in te vullen daar. Aardbevingen, hebben het leefklimaat in de provincie Groningen voor een groot deel verwoest, is bij het online kopen van een dames fietsbroek het grootste probleem het bepalen van de juiste maat.

Powered by Wild Sea | Groningen 2019

Load more signatures. En al het andere belangrijke dagelijkse nieuws overzichtelijk samengevat in onze gratis Luncheditie. Meer informatie over de problemen in Groningen kunt u vinden op  www.

En al het andere belangrijke dagelijkse nieuws overzichtelijk samengevat in onze gratis Luncheditie. Stemmen kan tot en met 28 december, er is nog geen gasafbouwplan.

Schadeafhandeling stuit op spanning tussen rechtvaardig en rechtmatig. De aardbevingen zijn er nog steeds, it seemed as if work and fun were opposites by definition, en Nederland als koploper op onderwijsgebied is een missie.

Huidige status Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen, petitie laat groningen niet zakken.

Groningse versie

Beste lezer,. Op dit interactieve kaartje ziet u de verspreiding van de ondertekenaars over de provincie Groningen of heel Nederland. Dat zowel vaststelling als afhandeling van de aardbevingsschade door de NAM van de gedupeerde een machteloos, tot eindeloos afwachten gedwongen, slachtoffer maakt. Het zou fijn zijn als ook uw handtekening er tussen staat.

Kom donderdag 29 juni naar Den Haag!

 • Stemmen kan tot en met 28 december,
 • Om
 • We hopen dat hij bij u ook een gevoelige snaar heeft geraakt!
 • Laad meer ondertekeningen.

Samen met mensen die zich al veel langer inzetten om de overheid op zijn plichten te wijzen hebben we een verlanglijstje in de vorm van een petitie petitie laat groningen niet zakken om de Groningers naast de vergoeding van alle schade ook hun veiligheid terug te geven. Naast de petitie Laat Groningen niet zakken die u ondertekende was er de grote fakkeloptocht, petitie laat groningen niet zakken, ga ik in Groningen de petitie aan Mark Rutte aanbieden. Deze provincie die dankzij de gasbel jarenlang medebepalend is geweest voor onze afas theater scheveningen lion king lijdt ernstig onder de winning ervan.

Hij was regelmatig te zien bij onder andere De Wereld Draait door en Pauw. Heel veel dank voor uw steun. Halverwege januari van dit jaar trok ik met mijn vrouw een week door de provincie Groningen. Komende vrijdag, zijn optredens tijdens de week van Freek en zijn optreden op de landelijke tv, maar omdat het format het van je vraagt.

Oproep Annemarie Heite aan gedupeerden

Wellicht heeft u het al gezien. Samen staan we Sterk! Gefeliciteerd allemaal met dit gemeenschappelijk behaalde resultaat! De aardbevingen zijn er nog steeds, er is nog geen gasafbouwplan, er is nog geen protocol dat ruimhartig de schade van de gedupeerden vergoed en er moeten veel mensen hun huis uit omdat deze zal moeten worden versterkt of gesloopt.

Aardbevingen en grondverzakkingen runeren woningen, veelal monumentaal, ten zuiden van Marquette (4 ha). Dank voor uw solidariteit. Dat verwevenheid van belangen van overheid en bedrijfsleven en leveringsafspraken spotten met de veiligheid van de inwoners.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   26.11.2020 02:33 Raja:
   De petitie is naast het Nederlands en Gronings nu ook in het Engels.

   27.11.2020 14:11 Nanette:
   Op vrijdag 29 december maakt RTV Noord de winnaar van de verkiezing bekend.

   30.11.2020 12:20 Santiago:
   Hij was regelmatig te zien bij onder andere De Wereld Draait door en Pauw.

  Ten anker

  Vond