• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kwaliteitsregister stoppen met roken

Gegevens
Gemaakt door: 22.11.2020
Auteur: Prisilla
Bekeken: 105

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het kwaliteitsregister maakt duidelijk welke professionals intensieve stoppen-met-rokeninterventies aanbieden waarvan bewezen is dat het werkt. Website door Softmedia.

Sinds betaalt u bij veel zorgverzekeraars geen eigen risico voor stoppen met roken begeleiding. Dan is het mogelijk om te registreren in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken door je aan te melden via deze website. Wilt u meer weten? Je moet je elke 5 jaar bij het Kwaliteitsregister herregistreren en aantonen middels een portfolio dat je voldaan hebt aan: begeleidingsuren in 5 jaar, verspreid over minimaal 3 jaar. De eisen voor herregistratie zijn:.

De scholingsagenda is gericht op het aanbod in de toekomst.

Nascholing en overige activiteiten die hiervoor geaccrediteerd zijn staan op kwaliteitsregister stoppen met roken website van het Kwaliteitsregister. Deze begeleiding kan plaatsvinden in de vorm van telefonische stoppen met roken coachingintensieve stoppen-met-rokeninterventies aanbieden. Maar waar vindt u die. Intranet Beroepen! Het Kwaliteitsregister maakt inzichtelijk welke professionals effectieve, persoonlijke coaching of groepstraining.

Daarnaast heeft Medipro contracten met de meeste zorgverzekeraars, waardoor onze begeleiding volledig vergoed wordt vanuit het basispakket. De eisen voor herregistratie zijn:.
 • Gebruik Enter als u een opdracht wilt activeren. Digitaal portfolio.
 • Neem dan vrijblijvend  contact  met ons op of bel ons op — Vanaf 1 juli verloopt de accreditatie procedure digitaal en wordt de scholingsagenda realtime aangepast.

Direct naar

Ik ben Stoppen met roken coach Vanaf 1 juli verloopt de accreditatie procedure digitaal en wordt de scholingsagenda realtime aangepast. Het lijkt erop dat er geen JavaScript is ingeschakeld bij uw browser. Veelgestelde vragen. Stoppen met roken vergoeding en het Kwaliteitsregister Hulp bij stoppen met roken en eventuele hulpmiddelen kunnen  vergoed worden vanuit de basisverzekering , mits de behandelaar is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Jaarlijks wordt een factuur gestuurd voor de registratiekosten.

Handleiding gebruik portfolio SMR coaches.

Er wordt eenmalig geregistreerd of zorgverleners voldoen aan onderstaande kwaliteitscriteria. Digitaal portfolio. Terug Perifeer arterieel vaatlijden Terug Fysiotherapie bij etalagebenen Wetenschappelijke achtergrond en onderbouwing Terug Wetenschappelijke onderbouwing Promoties Longaandoeningen Utrecht science park marathon route Fysiotherapie bij COPD Wetenschappelijke achtergronden en onderbouwing Hartrevalidatie Terug Fysiotherapie bij hartpatinten Wetenschappelijke achtergronden en onderbouwing Corona Terug Revalidatie na corona, kwaliteitsregister stoppen met roken.

Je moet je elke 5 jaar bij het Kwaliteitsregister herregistreren en aantonen middels een portfolio dat je voldaan hebt aan:. Kwaliteitsgeregistreerd:  Wij investeren veel in scholing en nascholing van onze coaches. Toegepast Psycholoog. Dan is het mogelijk om kwaliteitsregister stoppen met roken registreren in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken door je aan te melden via deze website.

Hoe komt dat zo?

Het kwaliteitsregister maakt duidelijk welke professionals intensieve stoppen-met-rokeninterventies aanbieden waarvan bewezen is dat het werkt. Meer informatie hierover vind je hier. Er wordt eenmalig geregistreerd of zorgverleners voldoen aan onderstaande kwaliteitscriteria.

Daarnaast heeft Medipro contracten met de meeste zorgverzekeraars, waardoor onze begeleiding volledig vergoed wordt vanuit het basispakket.

Het Kwaliteitsregister stoppen met roken is opgericht op 1 september en waarborgt de kwaliteit van stoppen met roken begeleiding. Sinds betaalt u bij veel zorgverzekeraars geen eigen risico voor stoppen met roken begeleiding. Vanaf 1 juli verloopt de accreditatie procedure digitaal en wordt de scholingsagenda realtime aangepast.

Deze begeleiding kan plaatsvinden in de vorm van telefonische stoppen met roken coachingmits de behandelaar is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Hulp bij stoppen met roken en eventuele hulpmiddelen kunnen  vergoed worden vanuit de basisverzekeringpersoonlijke coaching of groepstraining.

Waarom wel inschrijven?

Het kwaliteitsregister maakt duidelijk welke professionals intensieve stoppen-met-rokeninterventies aanbieden waarvan bewezen is dat het werkt. Er wordt eenmalig geregistreerd of zorgverleners voldoen aan onderstaande kwaliteitscriteria.

Digitaal Portfolio. Kwaliteitsregister Stoppen met Roken Het Kwaliteitsregister is opgericht op 1 september en waarborgt de kwaliteit van stoppen met roken begeleiding.

Kwaliteitsgeregistreerd:  Technisch oogheelkundig assistent. Scholingsagenda SMR coaches. De coaches die in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken vermeld staan, bieden een intensieve stoppen laatste nieuws groot waterland roken begeleiding aan waarvan de werkzaamheid wetenschappelijk bewezen is.

Schakel JavaScript in en probeer het opnieuw. Digitaal portfolio! Alleen als je ingeschreven staat bij het Kwaliteitsregister kan je in aanmerking komen voor een vergoeding van zorgverzekeraars. Je moet je kwaliteitsregister stoppen met roken 5 jaar bij het Kwaliteitsregister herregistreren en aantonen middels een portfolio dat je voldaan hebt aan: begeleidingsuren in 5 jaar, kwaliteitsregister stoppen met roken, verspreid over minimaal 3 jaar.

Technisch oogheelkundig assistent. Er wordt eenmalig geregistreerd of zorgverleners voldoen aan onderstaande kwaliteitscriteria. Gebruik Enter als u een opdracht wilt activeren.

Kwaliteitscriteria SMR coaches. Om geregistreerd te kunnen worden heb je een voor registratie erkende opleiding gevolgd en een erkende interventie  voor stoppen-met-rokenbegeleiding uitgevoerd, kwaliteitsregister stoppen met roken. Nascholing en overige activiteiten die hiervoor geaccrediteerd zijn staan op de website van het Kwaliteitsregister.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   29.11.2020 01:15 Hande:
   Ik ben Stoppen met roken coach

   30.11.2020 23:52 Meg:
   Maar waar vindt u die? Deze site maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën Lees meer.

   23.11.2020 00:29 Febe:
   Inhoud van site. Nascholing en overige activiteiten die hiervoor geaccrediteerd zijn staan op de website van het Kwaliteitsregister.

  Ten anker

  Vond