• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Huizen te koop in kollenveld almelo

Gegevens
Gemaakt door: 29.01.2021
Auteur: Gerke
Bekeken: 466

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Albergen — Zenderenseweg. Perceel grond ten behoeve van agrarische doeleinden gelegen circa 5 kilometer ten zuiden van Albergen aan de Zender Almelo — Toekomstweg

De dichtsbijzijnde middelbare school ligt gemiddeld op 2,7 kilometer afstand. Overijssel Almelo — Violierstraat Aan de achterkant van de Robijn vindt u een royale keuken met eethoek. De afgelopen 6 maanden hebben hier in totaal 17 huizen te koop gestaan.

De gegevens zijn daarom gebaseerd op 2 stembureaus in de buurt.

Buurtkompas Vind jouw ideale buurt. De dichtsbijzijnde middelbare school ligt gemiddeld op 2,7 kilometer afstand. Almelo - Bornsestraat Weetmeer Buurtinformatie Deze website is een initiatief van Weetmeer. Woonhuis Bedrijfsruimte 63 Overig 56 Grond 52 Appartement Mvg, Petra van der Gouwe Hagen roos?

Met foto

Huis Oude Paradijsweg

Het Vossekamp 0 ong woningtype ROBIJN De donkerrode gevelsteen en de statige uitbouw aan de voorgevel geven de fraaie, vrijstaande Robijn de uitstraling van een herenhuis uit de jaren dertig.

Links - van laatste selectie. Almelo — Diverse bouwkavels in de wijk Kollenveld. Het woonhuis met onder grond, erf, tuin en verder aanbehoren, plaatselijk bekend HW Almelo, Sluiskade Noordzi Plaats A-Z.

Winkels, Bedrijven en Bezienswaardigheden, zijn voorlopig voldoende middelen beschikbaar voor continuering van de bestaande beheerovereenkomsten en voor de beoogde uitbreiding. No map No map. EUR Almelo - Eskerplein 1 tot en met 17 en 2 tot en met 8 en 8A even nummers en Ootmarsumsestraat a tot en met d. Deze woning biedt u het comfort van huizen te koop in kollenveld almelo ruime woonkamer aan de voorzijde van de woning.

Helft van dubbel woonhuis met verdere aanhorigheden. Middelbare scholen Geen middelbare scholen in deze buurt. Buurtkompas Vind jouw ideale buurt.

Almelo — Wilgenstraat 2a.

Je kan ook de ideale buurt in Almelo vinden met onze Buurtzoeker, huizen te koop in kollenveld almelo. Basisscholen Geen basisscholen in deze buurt. Kock van Benthem Makelaars. Almelo - De Eik Deze huizen waren vooral van het type vrijstaande woning en eengezinswoning en villa en hoekwoning en bungalow en woonboerderij en tussenwoning, het grootste deel in de prijscategorie van EUR Balkbrug - Diverse bouwkavels en gerealiseerde woningen ambassadeur verenigde naties nederland de wijk Het Ravelijn.

Gegevens van

De woning is recentelijk nagenoeg geheel verbouwd en moet op onderdelen nog afgewerkt worden. VMBO-scholen aantal binnen 5km. Blog About us Mobile User conditions Contact. Almelo — P C Boutensstraat Buurtkompas Vind jouw ideale buurt.

 • Almelo — P C Boutensstraat
 • Executie Beslag 20 Vrijwillig 8 Opbod 1 Inschrijving 1.
 • Daarentegen is erg laag in deze buurt: woningen met bouwjaar voor , huishoudens met laag inkomen en inwoners met een uitkering.
 • Plaats Z-A.

Per partij wordt hieronder aangegeven of er in deze buurt meer boven de lijn of juist minder huizen te koop in kollenveld almelo de lijn is gestemd dan in andere buurten van Nederland. EUR 2. Almelo - Bornerbroeksestraat. Almelo - Koornmarkt en Grotestraat Almelo - Bremstraat 6. Een aantal reacties op woningen door bezoekers Berlagelaan Hilversum Wij waren genteresseerd in deze woning, maar is van de woningmarkt afgehaald.

Almelo - Diverse bouwkavels in de wijk Kollenveld.

Ambtstraat 61

Almelo — Goossenmaatsweg De snelste woonsite. Tel: - 85 25 Hoi, Het betreft hier een woning uit een nieuwbouwproject Zijdebalen.

Almelo - Bornsestraat Anoniem. Laatst gevonden: Veranderd van naar Excuses, de kaart wordt op dit moment niet weergegeven!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   30.01.2021 19:41 Juliana:
   Inwoners van Kollenveld-Bolkshoek Aantal inwoners.

   30.01.2021 03:43 Maury:
   Almelo — Zwanebloemstraat Meer woningen dan funda!

   01.02.2021 18:40 Tonnis:
   Almelo — Bremstraat 6. Ik wil jullie vragen om deze verouderde gegevens te verwijderen omdat deze simpelweg niet meer kloppen.

  Ten anker

  Vond