• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Huis te koop neerbeekstraat bissegem

Gegevens
Gemaakt door: 18.02.2021
Auteur: Christianne
Bekeken: 979

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Immoproxio 13 dagen geleden. Statige te renoveren woning op m2! Dit pand heeft een uitstekende mobiliteitsscore, gebaseerd op de afstand van dit pand tot nabijgelegen voorzieningen.

Realo Schatting ®. De schatting is verborgen op aanvraag van de eigenaar. Als dat goed is, surf je gewoon verder. Het energieprestatiecertificaat EPC informeert de potentiële kopers en huurders over de energetische kwaliteit van de woning aan de hand van een kengetal weergegeven op een schaal gaande van zeer energiezuinig groen tot niet energiezuinig rood.

Schrijf u in en wij houden u wekelijks op de hoogte van ons nieuwste aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.

Van de 6 buurten in Bissegem, staat Leiestraat gerangschikt als: 1 e. Gelijkvloerse woning in rustige buurt in Bellegem. Prachtige villa met uitstraling op een terrein van 4? Bereikbaar met de fiets. Staat Te renoveren   3.

Deze woning biedt u een aparte inkomhal met doorlopende trap naar de kelder.
  • Nieuwbouw Garage Tuin Terras Lift.
  • Nieuwbouw Garage Tuin Terras Lift.

Aanbevelingen

Aanmelden of Registreren. De woning beschikt over een inkomhall me. Meeste hoger opgeleiden. Ruime living. Schrijf u nu in. Klik om alle panden te zien. Toon alle panden.

  • Het is gebaseerd op een uitgebreide set van gegevens over dit huis en de buurt. Voorzieningen Garage   14 Terras  
  • Charmante en unieke eigendom te Harelbeke.

Meer info Niet akkoord Akkoord. Kenmerken Type pand Pand Grondoppervlakte m 2 Breedte perceel 6m Diepte perceel 31m Geschatte tuinoppervlakte 84m 2 Cordinaten 5049' Immoproxio 13 dagen geleden.

Meeste hoger opgeleiden, huis te koop neerbeekstraat bissegem. Staat Te renoveren   3. Teken een vorm rond de regio 's waar je een pand zoekt! Parkresidentie Ter Vichte Resort, residentile appartementen in een groene omgeving.

Immo te koop in Bissegem

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen. Nieuwbouw Garage Tuin Terras Lift. We komen de woning binnen via de ruime inkomhal waar er een eerste grote ruimte i. Prachtige villa met uitstraling op een terrein van 4.

Enkel panden uit je geselecteerde regio worden getoond. Ruime gezinswoning in combinatie met handelsruime op een commercile ligging. Bestel online en u kan onmiddellijk uw rapport downloaden. De recente renovatie Aug is voldaan met een kwalitatieve afwerki. De aangename tuin met tuinberging maken het plaatje af. Realo Schatting voor verhuur.

Gezinswoning met tuin nabij het centrum

Op de eerste verdieping heeft u 3 slaapkamers en een. Deze eigendom bestaat uit een handelspand met woonst. Commercieel gelegen woning met magazijn te koop te Kortrijk.

Nieuwbouwwoning met kindvriendelijke ligging, Oogststraat Heule. De woning komt u binnen via de inkomhal, rechts heeft de voorkamer.

  • Dit pand heeft een uitstekende mobiliteitsscore, gebaseerd op de afstand van dit pand tot nabijgelegen voorzieningen.
  • Lees meer.
  • Bouwgrond van 1.
  • Prijs Geen min.

Volledig instapklaar en all in one rijschool ervaringen zoek naar zijn nieuwe bewoners is deze woning geschikt voor elk gezin en ook voor mindervalide personen geen probleem.

Op te frissen ruime halfopen gezinswoning op 1. Wonen in een doodlopende straat. Bent u op zoek naar een betaalbare gezinswoning met een heel vlotte bereikbaarheid maar waar u toch volop huis te koop neerbeekstraat bissegem genieten van de rust, dan moet u de.

Op de eerste verdieping heeft u 3 slaapkamers en een. Immoproxio 8 dagen geleden. Hoe zou u Leiestraat beoordelen. Lichtrijke rijwoning met karakter elementen? Hoogste gemiddelde leeftijd.

Wij gebruiken cookies om je ervaring te personaliseren. Landelijke woning met unieke, rustige ligging. Ruime woonst met winkel in het centrum van Sint-Eloois-Winkel.

Parkresidentie Ter Vichte Resort, residentile appartementen in een groene omgeving. Verder heeft u de leefruimte in 2 delen met aansluiten de keuken en een toile, huis te koop neerbeekstraat bissegem. Volledig instapklaar en op zoek naar zijn nieuwe bewoners is deze woning geschikt voor elk gezin en ook voor mindervalide personen geen probleem.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0