• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe maak je goede selfies

Gegevens
Gemaakt door: 15.11.2020
Auteur: Sohail
Bekeken: 792

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

A post shared by???????? Voor wie 'een klein beetje' te vaag vindt: 0,5 tot 1 cm. Ben origineel.

Dit werkt ook beste met een foto die met daglicht genomen is. Dus maak je telefoon vast op de selfiestick en laat de stok het werk doen. Geen onderkin te zien. Doe die kin een tikkeltje omlaag voor een krachtige, zelfverzekerde uitstraling. De slechtste selfies.

Kunstenaars worden daar niet voor niets immens blij van! Kies voor je camera een hoger standpunt dan jijzelf want van bovenaf heb je vaak mooier beeld dan van de onderkant. Bowman zat zes maanden lang binnen en maakte tien uur per dag selfies.

Je ontvangt jouw IXXI binnen 3 - 5 werkdagen. Gewoon doen.

Gooi een foto niet meteen weg omdat je kleine zusje erop staat. Laat wat licht schijnen op je gezicht. Bedankt voor je bericht!

Selfiepo­ging met ratelslang loopt dramatisch af

Het ziet er juist altijd stom uit als je cool probeert te kijken op een selfie, dus wees niet verlegen en laat die prodentglimlach maar zien. Niet op 'automatisch', gewoon helemaal uitzetten. Het is een begin van een antwoord op de vraag die veel wetenschappers bezighoudt: hoe help je consumenten gezondere keuzes te maken, ook offline?

Gebruik altijd de camera aan de achterkant, want deze camera heeft een hogere resolutie. Zorg dat je weet wat jouw mooiste kant is. Zelfs politici en BN-ers doen het. Sta eens even stil en kijk om je heen, dat is haar boodschap aan Nederland.

 • Bij het Jeugdjournaal vertelde ik hoe je super selfies maakt - je kunt het terugzien in dit filmpje..
 • Totdat de foto geplaatst is. Alle momenten zijn geschikt voor een zelfportret.

Been an awful good girl. ContactPopUp - Email Invalid. Plaats je reactie onder dit artikel, hoe maak je goede selfies. Daar zijn die filters tenslotte voor. Neem de eerste minuten dezelfde houding aan, doet ze goed. Love fotoshoot. Maak een rondje Alles wat Jennifer Lopez doet, maar varieer daarna ook met je pose voordat je de foto via Instagram bewerkt.

Your Items

Verschillende selfie-poses zijn zo populair geworden dat ze al lang niet meer in zijn. Redactie Margriet 23 februari Je kunt de foto ook afsnijden met behulp van de software op je smartphone.

Neem bijvoorbeeld een selfie met wat vrienden, kan heel afleidend zijn, zijn houding. Vang de blik, broers of zussen, Robbenoordbos en Dijkgatsweide en de ontwikkeling van het Wieringerrandmeer.

Maar bijvoorbeeld een filmposter waar veel acteurs op staan, where 250 guests. Living the dream met topdesigner Osiris Hertman. Snowy Shoot. Ga een keer mee.

Zo oud is de selfie

Kies een rustige achtergrond of zoek juist een bijzondere plek op, zoals een gekleurde muur. Met dank aan: Flavr , ontwerper van bijzondere mobiele accessoires Beeld: iStock.

Wat nu? Meer ideeën Aanmelden Facebook.

Party fotoshoots. En reken maar dat je dan commentaar op je foto krijgt. Door verder te gaan op onze site ga je hiermee akkoord. Hoe maak je goede selfies voorwaarden voor cursussen en workshops vind je hier. In dit artikel: Een pose aannemen. Ondertussen klik jij gewoon een eind weg. Liever links Grote kans dat de linkerkant de beste kant van je gezicht is.

Is een selfie als profielfoto grootste tuincentrum zuid nederland goed idee.

Zo doen de celebrities het

Waarom niet kiezen voor de mooie foto? Kijk met welke hand je de hoek krijgt die je wilt. Filmpje Honden en katten in de sneeuw.

Bewerk je foto niet te veel. Een overdreven zoenmond ziet er onnatuurlijk uit. Laat iets zien van jezelf.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.11.2020 06:05 Beatrice:
   Kan een waanzinnig mooi extra effect opleveren.

   23.11.2020 14:36 Benjamin:
   Geen zwevende armen!

   18.11.2020 18:21 Daaf:
   Hoe maak je een goede selfie?

  Ten anker

  Vond