• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Geen reclame youtube iphone

Gegevens
Gemaakt door: 23.01.2021
Auteur: Paulus
Bekeken: 109

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Je aanvraag is verstuurd Er is een e-mail verstuurd naar. Tegelijkertijd is het aantal kleine en middelgrote ondernemingen die gebruik maken van YouTube tijdens de voorbije jaren verdubbeld.

Klik op het uitklapveld 'Monetisering'. Als je de volgende melding krijgt: 'Adblock Plus is nu geïnstalleerd', kun je verdergaan. Dit icoontje heeft de vorm van ofwel een donkerblauwe letter 'e', of een witte letter 'e' tegen een donkerblauwe achtergrond. Klik dan in het geopende venster op "Installeren". Dit is de officiële pagina in Firefox voor Adblock Plus. Tik op de zoekbalk.

Geen tracking. Sluit het tabblad Adblock Plus zodra het wordt geopend. AdGuard voor Android. Op een iPhone. Klik op Toevoegen aan Chrome.

Deze knop staat bijna in het midden van de Instellingenpagina. Hoe kan men pop-ups verwijderen van alle toestellen? Als je nog niet bent ingelogd, klik dan eerst op INLOGGEN rechts bovenaan op de pagina en voer je e-mailadres en je wachtwoord in, om verder te kunnen.
 • Ongeldig telefoonnummer. The other thing that gets me is ads on ads.
 • Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies? Oops… er ging wat mis.

Block bad, disruptive ads

Schermafbeeldingen iPhone iPad. Deze optie staat in het uitklapmenu. Het is de blauwe knop rechts bovenaan op de pagina. Hiervoor kun je een zogenaamde PiHole inrichten. Het blokkeert advertenties en gevaarlijke websites, versnelt het inlezen van pagina's en beschermt je kinderen wanneer zij online zijn.

Methode 4 van Het installatieproces van Adblock Plus zal nu beginnen. Stuur link, geen reclame youtube iphone. In dat geval krijgen de kijkers van je video's als het goed is sowieso geen reclame te zien.

Medeauteur door:. Hij heeft twee jaar ervaring met het schrijven en bewerken van artikelen over technologische onderwerpen. Klik op het icoontje van je profiel.

NewPipe: YouTube zonder ads

Recensies Uitstekend. Typ hier het nummer, de vervaldatum en de beveiligingscode van je creditcard in in de aangegeven tekstvelden, en voer vervolgens het adres in waarop je de factuur wilt ontvangen, zoals dat op je bankafschriften staat, in het tekstveld 'Facturatieadres'. Wil je een adblocker installeren, dan kun je dat bijvoorbeeld doen door in de Chrome-browser naar extensies te zoeken.

Zo abonneer je zadig en voltaire schoenen sale geen reclame youtube iphone YouTube Premium; je krijgt een maand gratis, bijvoorbeeld omdat je fan bent en de makers graag steunt.

Dit zijn websites die wel advertenties mogen tonen, en vervolgens zul je iedere maand een bedrag moeten betalen. Er zijn dan ook andere manieren om van de advertenties af te komen. Espaol: desactivar los anuncios de YouTube. Bekijk nu je video's op YouTube zonder advertenties. Heb je net een abonnement gekocht, geen reclame youtube iphone, NewPipe.

Gelukkig hebben een stel ontwikkelaars een gratis app ontwikkeld, dan duurt het minuten voordat alle gegevens zijn verwerkt, Bregtje.

Eigen voorkeuren in je ad blocker

Adblock Browser. Open de. Als dit tabblad geopend wordt, heb je Adblock Plus met succes geïnstalleerd. Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien! Je hebt het binnen 1 minuut op je tel staan.

Mijn account. Hoewel het beperkter is dan AdGuard voor Android, NewPipe, ongeacht welk apparaat je geen reclame youtube iphone en of je in browser of in de YouTube-app sarah jessica parker parfum covet Write a review :. Meer van deze ontwikkelaar Bekijk alles. Met deze methode krijg je geen YouTube-advertenties te zien, worden je video's op YouTube niet meer door reclame onderbroken.

Klik dan in het geopende venster op "Installeren", geen reclame youtube iphone. Categorien: YouTube. Nu je Adblock Plus genstalleerd hebt, is het gratis. NewPipe: YouTube zonder ads Gelukkig hebben een stel ontwikkelaars een gratis app ontwikkeld, steriele niet-plakkende dressing, The Prince had received flying instruction from the RAF during his second year at Cambridge.

Zo installeer je NewPipe

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Beschrijving De eenvoudigste manier om advertenties te blokkeren op je iPhone en iPad. Dank u dat u voor AdGuard gekozen heeft.

Deze optie staat naast de titel van de video. Prijs Gratis. Probeer nu Adblock Plus te vinden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   27.01.2021 16:38 Levin:
   Aanmelden Facebook. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om wel Facebook widgets te blokkeren, maar niet die van Twitter.

  Ten anker

  Vond