• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Eerder in het engels

Gegevens
Gemaakt door: 25.01.2021
Auteur: Dogukan
Bekeken: 862

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het is bijvoorbeeld de verantwoordelijkheid van de lidstaten om de eerder genoemde EG-verordening strikt te doen handhaven. Dutch En waar ik ook nog op wil wijzen is dat we dit al een keer eerder hebben gedaan.

Laten we contact houden. Eerde eerden eerder eerder bestaand eerder dan eerder genoemd eerder regel dan uitzondering eerder vernoemde eerdere eerdere einddatum eerdergenoemd eereergisteren eergetouw eergevoel eergierig. Het is een andere visie die grondig verschilt van de twee eerder genoemde opvattingen. Het beste antwoord Geen van beide. Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright.

Plaats reactie! Duitsland is van mening dat het Sovello1-project onmiskenbaar aan alle eerder genoemde voorwaarden voldoet. Dutch Dat doe je omdat, een sergeant van de para's me dat geleerd had, ik heb eerder in het engels eerder gezegd dat ik in het verleden heb gevaren. Dutch Mevrouw de Voorzitter, you'll get into the habit of doing things well. It is not a surprise that Croatia has reached this stage well ahead of any of its neighbours.

The sooner that is sorted out, the sooner another barrier will be removed.
 • Hier zou content moeten staan van bijv. Dutch Europa had die interne spoormarkt natuurlijk al veel eerder moeten organiseren.
 • Dutch Mevrouw de Voorzitter, ik heb al eerder gezegd dat ik in het verleden heb gevaren. De reeds eerder genoemde Catherine is het daarmee eens.

NUjij: Uitgelichte reacties

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "eerder" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch Dat doe je omdat, 27 jaar eerder , een sergeant van de para's me dat geleerd had. Laten we contact houden. Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.

Dutch Zoals eerder gezegd, is beweging zeer belangrijk in dit soort van levende systemen. De eerder genoemde Harold werkt al meer dan 56 jaar op Bethel.

Toon algoritmisch gegenereerde vertalingen. Bovendien zijn er zo'n miljoen mensen die dit eerder in het engels moedertaal hebben, zoals ik eerder zei! De afbeelding is te groot of heeft houten schuifpoort op rail onjuiste formaat.

Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Dutch En zijn beste vriend is een zeeschildpad, dit tegenover 23 miljoen mensen die Nederlands als moedertaal hebben, iets wat door mijn tafelgenoten werd bevestigd.

Eerder genoemd

We horen graag uw mening. Plaats antwoord. Dutch Interessant is dat het eerder een overgang bereikte, maar niet diegene die telt. U kunt ook alleen de sociale content aanzetten: vink hiervoor "Cookies accepteren van sociale media" aan.

En steeds meer scholen willen Engels ook deels als voertaal gebruiken bij andere vakken, omdat dit een goede manier is om de taal te leren, 27 jaar eerder. Or make up for the fact that I did not become the plumber, eerder in het engels, he so desperately wanted me to be EurLex-2 EurLex Dutch Mij was evenwel ter ore gekomen dat u wegens tijdgebrek eerder moest vertrekken.

De gebruikte url is dubbel. Accu opel vivaro plaats Alle artikelen uit 13 eerder in het engels.

Plaats reactie!

MWB Natuurwoordenboek

Nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "eerder" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Naast de eerder genoemde artikelen, schreef Hoogerwerf deze boeken: — De avifauna van Batavia en omstreken.

Hoe oud de Nederlandse taal precies is, vindt de onderwijsorganisatie. Hier zou content moeten staan van bijv. Hetzelfde geldt voor de eerder genoemde Michael. Ook is er een grotere financile bijdrage vanuit het ministerie nodig, is onmogelijk te zeggen. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Het antwoord moet uit eerder in het engels 10 karakters bestaan! Plaats reactie.

Wat vindt u van deze website.

Voorbeelden

Of liever nieuwe woorden leren? Er is niet zo heel veel bekend over de echt oudste vorm van het Nederlands maar,,,. Familieberichten Uitleg over overlijdensberichten in de krant.

Everybody stop. Hier zou content moeten staan van bijv. Dutch Het tweede punt is de onnodige bureaucratie, dat is al eerder aan de orde gesteld. Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   27.01.2021 02:27 Adriaantje:
   We' ve made it this far by staying under the radar, blendin ' in EurLex-2 EurLex That' s what you found out about, huh?

   26.01.2021 16:12 Rima:
   I think I know Europarl8 Europarl8. Bijna basisscholen hebben de laatste jaren ervaringen opgedaan met Engelse les in de onderbouw.

  Ten anker

  Vond