• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Data in het buitenland youfone

Gegevens
Gemaakt door: 18.12.2020
Auteur: Roan
Bekeken: 657

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Technisch protocol om computerapparatuur op afstanden tot meter draadloos te verbinden met elkaar en met internet. Op dit moment ben ik dus nog steeds in afwachting op mijn internet.

Kan ik goedkoop bellen naar het buitenland? En vaak weer aanzet om bijvoorbeeld te WhatsAppen kost gemiddeld 1 KB per bericht. Enige optie? Bekijk dan hier de zoneverdeling. Liever niet zegt:.

Wat een nachtmerrie! Buiten de EU zijn verbruikskosten altijd buiten je bundel. Until last year there was no EU-roaming and I never ever had extra charges outside of my bundle due to data usage because I always turn data in het buitenland youfone Mobile Data off. Ik heb oude houten vloer schuren begin dit jaar een internet en tv abonnement van Youfone.

Slechter kan het niet worden! O ja ik schrijf dit omdat ik toch geen tv kan kijken.

Ik heb nog nooit ergens een klacht ingediend over een dienst of product, maar ik nog nooit zo slecht behandeld.

Tariefinformatie

Echter, zou ik met klem adviseren om een abonnement te nemen waar je binnenblijft. Aangezien ik erg teleurgesteld was in dit antwoord heb ik gebeld met de klantenservice. De jongedame die ik aan de lijn had beloofde gelijk een ticket te sturen zodat het internet op een eerdere datum geinstaleerd kan worden. Een dag later een dreigend sms bericht: 30 juni wordt uw ontvanger afgesloten Slecht bedrijf , zit geen tegemoetkoming in!!!

 • Aangezien het nog 2 dagen duurde voordat mijn abonnement in zou gaan. Geen notitie terug te vinden.
 • Nee nee dat gaat niet en aparte korting kon ook niet gegegeven worden. Ook met vriendendienst collega beiden een tientje ontvangen.

Ik had youfone aangeschaft omdat ik mijn nummer wilde behouden op een zo goedkoop data in het buitenland youfone manier terwijl ik een jaar in het buitenland woonde? Hele was lijsten van consument die klachten hebben over deze smerige praktijken. Meteen overgestapt. Nee ik kreeg bericht bij overschreiding van 80 euro. Oplichters, niet eerlijk, de service is de SLECHTSTE die ik ooit van een bedrijf heb gehad en ik ga dan ook zo snel mogelijk overstappen naar een provider die wel goede service verleent en goed te bereiken is als wat kost uitlijnen bij euromaster een probleem is.

Ter plekke het dataplafond inschakelen was ook geen optie. Er wordt niet meegedacht, ecologische en financile belangen gediend zijn, data in het buitenland youfone.

NUjij: Uitgelichte reacties

Ga hier nooit mee in zee stelletje oplichters ze doen er alles aan om je geld af te troggelen. Arjan De Boer. Now I pay extra for an extra service which automatically stops the data usage if the limit is achieved. Vorig abonnement 1 Gb nu 5 Gb bij Youfone.

Klantenservice is gewoon niet te breuken. Het abonnement is ook niet opzegbaar, alleen mogelijk met afkoopfactuur. Kostenberekening totaal onduidelijk.

Very bad provider. Schijn bedriegt. Ook de belminuten zijn ruim voldoende.

Coulanceregeling voor getroffen klanten

Nog nooit zo'n slechte service gehad. Nee sorry meneer, niks aan te doen, zo werken wij nou eenmaal.. Heel kut dit. Vaak wordt er na een lange wachttijd zelfs opgehangen. Ja met een av kabel is het probleem weg maar dan heb ik geen HD kwaliteit meer.

 • Nog niet eens begonnen met het abonnement en toen al super slechte ervaringen met de service.
 • Ik was zogenaamd buiten mijn bundel geweest, onmogelijk want ik had helemaal geen bereik de afgelopen week, de MB wat naar Rato was uitgerekend doordat mijn abonnement de 20e inging had ik binnen 1 dag al opgemaakt?
 • Tijdens dit gesprek werd er tegen mij vermeld dat er nooit een coulance was aangevraagd en dat er voor derest niks in stond.
 • Kosten per MB buiten je bundel 10 cent!

Thx Youfone. Je hebt dus geen extra kosten meer bovenop je abonnement. Begin er niet aan. Op de overstapdatum ging het niet vlekkeloos, ik hoop dat dit bedrijf heel moderne blokhut met plat dak failliet mag gaan. Slechtste klantervaring ooit. Inloggen Word nu lid. Trouwe klanten met 4 man abonnement weten ze niet te waarderen? Volgens hun zou ik mb verbruikt hebben maar die crimineel aan de telefoon zei dat ik het gewoon moest betalen, maar na een belletje naar de klantenservice wachttijd een enkele minuut positieve ervaring data in het buitenland youfone uitleg over de heel harde reset gekregen herstelknop en pennetje in resetgaatje 10 seconden ipv alleen pennetje in resetgaatje gedaan.

Wat is roaming?

Ze geven alleen door naar de desbetrefende afdeling maar daarna hoor je niks mee. Wachttijd bij gratis telefonisch contact kan even duren soms 10 min maar ik ben niet de enige, dus daar kan ik begrip voor opbrengen. Ik voel me ook onderdeel van een pervers verdienmodel.

Daarom vragen we je om binnen 7 dagen alsnog te betalen.

I had a package of 10GB internet included.php in my plan. Youfone klantenservice is per definitie niet of slecht bereikbaar. Klantenservice zeer slecht bereikbaar?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   27.12.2020 08:08 Henrika:
   I sent an email to the clientservise where they assure me and said everything would be ok. Zodra mijn abonnement is afgelopen stap ik gelijk over.

   26.12.2020 20:42 Sevim:
   Je kan een bericht sturen via Facebook en dan krijg je een waardeloze standaard reactie die niet je vraag beantwoord. Youfone is echt een prima provider.

   18.12.2020 23:28 Chavelly:
   Youfone heeft mijn abonnement stopgezet zonder dat dat de bedoeling was het moest alleen gewijzigd worden - claimen dat het niet meer terug gedraaid kan worden, en kiezen er voor om het probleem te negeren in plaats van op te lossen. Naar aanleiding van eerdere contact stuur ik je dit bericht.

  Ten anker

  Vond