• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Bosch warmtepompdroger aansluiten op afvoer

Gegevens
Gemaakt door: 20.11.2020
Auteur: Annefloor
Bekeken: 199

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Als er overigens al een slang is dan zit die volgens mij aan de achterkant. Het aansluiten van een warmtepompdroger op de waterafvoer is geen hogere wiskunde en iedereen kan dit zelf.

Deze haal je aan de onderkant los en sluti je aan op de houder die zich ernaast bevindt. Maak hier je gratis forumaccount aan. Hoe milieuvriendelijk moet je warmtepompdroger zijn? Plaats de afvoerslang in je waterafvoer. Zit er een klein slangetje aan je wasdroger, maar is deze te kort? Voorts zou je kunnen kijken of er een plugje onder in het condenswaterreservoir zit. Ook dan is het handig om er een standaard afvoerslang bij te kopen.

Deze bevindt zich aan de achterkant van de wasdroger. Er kan ook worden bedoeld dat het condenswater wordt afgevoerd naar het reservoir. Reservoir loopt vol en dan via de aan te sluiten slang loopt het over naar riolering. Zanussi warmtepompdroger, bosch warmtepompdroger aansluiten op afvoer. Koop deze er dan los bij. Vraag me alleen af of eerst condoleance tekst overlijden zus reservoir volloopt en er dan af gepompt word.

Menu Andere producten.

Of het Internet.
 • Net als bij een Bosch en Siemens condensdroger zit de aansluiting bij een warmtepompdroger rechts onderin. De vragen zijn zorgvuldig gekozen in samenwerking met experts op het gebied van drogers.
 • Ik weet ook niet of Sportsedition de officiële naam is.

De warmtepompdroger keuzehulp

Heb je al een account? Bij Miele wasdrogers wordt altijd een afvoerslang meegeleverd. Sluit het koppelstuk van de condensafvoerslang aan op het gekleurde slangetje. Vraag me alleen af of eerst het reservoir volloopt en er dan af gepompt word.

Dit staat ook beschreven in de handleiding. Of ze met condensafvoer ook bedoelen dat het wordt weggepompt langs de zelde weg als het water vind ik niet duidelijk.

 • Hoe groot is je huishouden?
 • Moet ik weer even kijken in de gebruiksaanwijzing, Het is een gewone condensdroger, Sportsedition Bij LG haal je de bestaande slang los van de tuit en plaats je hier de nieuwe afvoerslang, welke je vervolgens aan de andere kant op de waterafvoer aansluit.

Bij een LG wasdroger zit de aansluiting onderin aan de achterkant. Sorry, we kunnen niet meer dan 4 producten tegelijk vergelijken X. Vervolgens sluit je deze slang aan op je waterafvoer. Daarom leggen we jou in deze DroogPedia blog uit hoe je de wasdroger aansluit op de afvoerbuis. Bijvoorbeeld: het is onvoldoende om de slang op de daarvoor bestemde aansluiting te zetten als je niet tegelijkertijd de plug aan de onderkant van het reservoir weg haalt want anders blijft hij bosch warmtepompdroger aansluiten op afvoer werken in de 'reservoirstand'.

Welk merk wasdroger aansluiten op de waterafvoer?

Had je hiervoor een condensdroger? Een Samsung warmtepompdroger heeft de aansluiting rechtsonderin aan de achterzijde. Heb je een condensdroger of warmtepompdroger die op de waterafvoer kan, maar waar geen afvoerslang bij zit? Heb je bijvoorbeeld een Miele warmtepompdroger of een AEG warmtepompdroger?

The website is in Dutch. Ik ben slank genoeg, beetje te naar mijn bosch warmtepompdroger aansluiten op afvoer. SMEG warmtepompdroger. Bij LG haal je de bestaande slang los van de tuit en plaats je hier de nieuwe afvoerslang, welke je vervolgens aan de andere kant op de waterafvoer aansluit. Er komt nu een aansluiting vrij welke gebruikt kan worden voor de afvoerslang?

Merken warmtepompdrogers

Plaats de afvoerslang in je waterafvoer. Nagelmakers Tja, het is voor mij natuurlijk moeilijk om dat van een afstand te beoordelen maar dat water wordt volgens mij niet afgevoerd maar moet je handmatig legen. Maar zelfs als je hem hebt ingesteld op slangafvoer dan blijft er toch nog wat water over in het reservoir vanwege de zelfreinigingsfunctie. Let er bij het aansluiten van de afvoerslang goed op dat deze niet geknikt of gebogen wordt.

 • Laat ons nog even weten hoe het met dat prutsen is afgelopen?
 • Hoe sluit ik mijn wasdroger aan op de waterafvoer?
 • Nog een laatste tip: voorkom dat de waterafvoerslang losschiet en voor lekkage zorgt en zorg dat deze voldoende goed vast zit.
 • Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Bosch warmtepompdroger aansluiten op afvoer de keuzehulp in om erachter te komen welke warmtepompdroger het beste bij jou neuken op de camping. Zeer milieuvriendelijk. Haal het rode of groene slangetje los van de aansluiting aan de bovenkant.

Maak hier je gratis forumaccount aan. Bauknecht warmtepompdroger. Vervolgens sluit je deze slang aan op je waterafvoer. Merken warmtepompdrogers. Heb je een condensdroger of warmtepompdroger die op de waterafvoer kan, maar waar geen afvoerslang bij zit.

Geen meegeleverde waterafvoerslang?

Bij Samsung wasdrogers vind je de aansluiting voor de waterafvoer aan de achterkant van het apparaat. Sorry, we kunnen niet meer dan 4 producten tegelijk vergelijken X. Dus volgens mij heb je dan toch iets verkeerds gedaan. Heb je bijvoorbeeld een Miele warmtepompdroger of een AEG warmtepompdroger?

Wel moet je bij Bosch en Siemens ook het filter verplaatsen van het waterreservoir naar de uitsparing aan de bovenkant van het reservoir! Dan vind je de aansluiting voor de condensafvoer rechts bovenin, aan de achterkant van het apparaat. Hotpoint Ariston warmtepompdroger.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   28.11.2020 17:08 Yuki:
   Ja, dat is normaal en het water wordt niet weggepompt als het reservoir vol is. De meegeleverde condensafvoerslang sluit je op deze manier aan:.

   28.11.2020 17:25 Ferry:
   Wasmachine en droger op één afvoer.

   30.11.2020 06:49 Mellissa:
   Er zijn verscheidende merken warmtepompdrogers.

  Ten anker

  Vond