• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Bed en breakfast bep te winsum

Gegevens
Gemaakt door: 13.01.2021
Auteur: Zeger
Bekeken: 257

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dan plaatsen we hem op de website van Booking. Zeker een aanrader voor andere Pietepadlopers Veel succes met jullie Sloapstee. Hebben ons hier prima vermaakt.

Heerlijk zo met de hottube en sauna. Lovely place to stay at the time end of 85 km. Onze 2 nachtjes zitten er weer op. Ton, Hans en Bob Hoorn. Ideaal te combineren met Westerbork en de hunebedden. Heerlijk bed. Dank jullie wel!!

Het hele landschap is in volledig wijdse duister gehuld. Hartstikke gezellig weer. Wij hebben hier een paar heerlijke dagen gehad. Locatie  9,6. Vanwege het coronavirus COVID neemt deze accommodatie stappen om de veiligheid van gasten en personeel te beschermen.

Dank voor alles!
 • Huisdieren Huisdieren zijn niet toegestaan.
 • Heerlijk bed, sauna en hottube ook helemaal fantastisch.

Vul je pincode in. Log in OF. Website en klantenservice in het Nederlands en nog 43 andere talen. Gastvrije ontvangst, heerlijk geslapen en een topontbijt.

Hans en Desiree Nistelrode N-Br.

Ruimte en Rust. Wat een fantastische plek om te overnachten! Scoort hoog voor: Zeer comfortabele bedden. Wat een fantastische verzorging. Pippa vond het ook erg leuk. Wat een fijne plek. Bedankt voor alles we komen vast nog eens terug.

Recente aanbiedingen en kortingen van Bed and Breakfasts

Bedankt voor de goede verzorging. Het heeft nog gesneeuwd, dus hoe feeeriek wil je het hebben! Met dank!

Annulerings- en vooruitbetalingsvoorwaarden verschillen per accommodatietype! Vriendelijke groet. Het bed is echt heel erg fijn met een top kussen. Bedankt voor jullie goede zorgen, we kwamen een beetje laat aan maar konden lekker bijkomen en heb er nu weer zin in.

De sauna, hot tube en het heerlijke eten maakten onze 3 etappes van het Pieterpad af?

Beschikbaarheid

Ruimte en Rust. Heel ontspannend! Anita, Bedankt voor het heerlijke verblijf. Wat een luxe voor 1 nacht maar wat hebben we ervan genoten! Am Nederland.

 • Heerlijk geslapen en ondanks het weer genoten van de hot tube.
 • Heerlijke dagen gehad!
 • Een plek om aan te bevelen, lekker rustig en een heerlijk huis met alle comfor.
 • Ruud en Marga Delft.

Geen leeftijdsrestrictie. Bedankt voor de goede zorg. Chris Nederland. Hopelijk tot ziens. Helaas was het echt herfstweer met regen, harde wind, maar dat maakte ook niet uit want de 3 gangen totaal bed en breakfast bep te winsum ruimschoots voldoende, and the rich have just had to do without. Bedankt voor alles? En natuurlijk ook de dieren vooral ik Stine. We werden met open armen ontvangen.

Jullie hebben trouwens ook een hele leuke hond! We komen snel weer eens langs. We hebben genoten van jullie prachtige, ruime, gezellige plek. We hebben het heerlijk gehad.

Hartelijke groet. Heerlijk ontbijt en hottube. Heerlijk bed, sauna en hottube ook helemaal fantastisch.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.01.2021 11:50 Gezinus:
   Echt alles wat een Pieterpad wandelaar zich kan wensen en meer! Het onbijt, de rust, het fietsen en natuurlijk het bed!

  Ten anker

  Vond