• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Apple apps verwijderen lukt niet

Gegevens
Gemaakt door: 17.02.2021
Auteur: Yacintha
Bekeken: 405

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Hoe kom ik van die update verzoeken af? Zo Ontzettend zinloos!

Ga naar finder en zoek de app tussen apps. Wil je appletips pushberichten ontvangen? Wie heeft daar ervaring mee? Zo onpraktisch, je wordt geleefd op deze manier.

Pien 19 november om Hi, Ik heb mijn Instagram per ongelijk op de Appbibliotheek gezet. Het is vanzelfsprekend dat je op een Mac zelf programma's gaat installeren.

Safari Meldingen. Je krijgt daarna de vraag of je inderdaad deze app wilt verwijderen. Handoff gebruiken op een Mac en iOS! Apps zijn essentieel voor wie een iPhone of iPad gebruikt. Direct vanuit het homescreen apps verwijderen Door een app-icoon ingedrukt te houden gaan de iconen op je homescreen wiebelen.

Hoe kan ik mijn Instagram weer terug halen.

De lijst staat standaard gesorteerd op de ruimte die de app inneemt, zodat je direct kunt zien welke app de meeste ruimte inneem op je telefoon. Probleem melden. Vervolgens heb je de keuze om de applicatie te verwijderen van je beginscherm en te verplaatsen naar de appbibliotheek of om de app definitief te verwijderen. Je krijgt nu een lijst met alle apps op je telefoon te zien, met daarnaast de ruimte die ze innemen.

Dit krijg ik niet verwijderd wat ik ook doe of welke mogelijkheid ik ook vind via sites.

 • Natassia Jacobs 4 september om Weet iemand wat ik moet doen als mijn gekochte cleanmymacX app geblokkeerd is door Avast Security software?
 • Inmiddels zijn de licenties verlopen, werk ik daar niet meer en heb ik via Finder symantec verwijderd.

Ik hoop dat u dit stappenplan kunt gebruiken. Uitgelicht Koopwijzer Cadeauwijzer Reviews. Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Dank alvast, this is nothing. Lh 23 oktober om Ik wil ook heel graag de app bibliotheek verwijderen.

Voor je Mac, iPad, iPhone en Apple Watch

Hoi, ik wil itunes verwijderen via cleanmymac betaalde versie alleen is die niet te vinden bij de unistaller functie, hoe verwijder ik alsnog itunes? Deze kun je standaard niet zomaar verwijderen zoals Mac App Store apps, vaak blijft er nog 'rommel' achter. Het icoon zoals in bovenstaande foto van de MacBook is nog steeds actueel.

Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen. Inmiddels zijn de licenties verlopen, werk ik daar niet meer en heb ik via Finder symantec verwijderd. Hier adverteren - Advertise here.

Gerben 16 oktober om Ik mis hier de mogelijkheid dit afgrijselijke kutding te verwijderen…, apple apps verwijderen lukt niet. Tik op de app en vervolgens op 'Verwijder app' om de applicatie definitie te wissen.

Mac App Store en Arcade applicaties verwijderen

Meer info over CleanMyMac en wat de applicatie nog meer kan vind je hier terug. CleanMyMac ook al uitgeprobeerd, ook dit helpt niet. En wat ook irritant is, als je al bereid bent dat ding te gebruiken, je kunt de app bibliotheek niet naar eigen inzicht indelen.

Kies onmiddellijk verwijderen. Dit is handig zodat u geen opruimprogramma hoeft te installeren en daarom niet de verkeerde krijgt.

 • Hoi, ik wil itunes verwijderen via cleanmymac betaalde versie alleen is die niet te vinden bij de unistaller functie, hoe verwijder ik alsnog itunes?
 • Meer info over CleanMyMac en wat de applicatie nog meer kan vind je hier terug.
 • Uitgelicht Koopwijzer Cadeauwijzer Reviews.
 • Weet iemand wat ik moet doen als mijn gekochte cleanmymacX app geblokkeerd is door Avast Security software?

Ga naar finder en zoek de app tussen apps. Wie heeft daar ervaring mee. Je krijgt daarna de vraag of je inderdaad deze app wilt verwijderen. Ik wil ook heel graag de app bibliotheek verwijderen. Er wordt nu een lijst geopend met alle apps genstalleerd op je iDevice. Apple apps verwijderen lukt niet of vragen kun je stellen op appletips Genius. Dit krijg ik niet verwijderd wat ik ook doe of welke mogelijkheid ik ook vind via sites.

Kunnen jullie dit ieder geval aanpassen.

Apps verwijderen of verplaatsen naar appbibliotheek

Nieuw iOS 13 macOS Apps verwijderen op iOS. Waarschijnlijk staan er ook allerlei apps op je telefoon die je eigenlijk nooit gebruikt.

Hier adverteren - Advertise here. Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   26.02.2021 03:45 Suman:
   Adverteren op appletips.

  Ten anker

  Vond