• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ziggo wifi wachtwoord doet het niet

Gegevens
Gemaakt door: 13.01.2021
Auteur: Nanja
Bekeken: 715

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Maar door altijd het standaard wachtwoord van je apparaat te wijzigen, geef je hackers geen schijn van kans. Waarom moet je eigenlijk de SSID veranderen?

Je hebt voor de  Connectbox Giga  gekozen. Deze kun je vinden op een sticker onderop je router. Deze vind je op een witte sticker onderop de Mediabox XL. Welke heb jij? Selecteer je type Ubee modem. Zet geen www. Vul je wifi-wachtwoord in en druk op  Volgende.

Vul je  wifi-wachtwoord  in en klik op  Verbind. De zwakte is dus eigenlijk de gebruiker die niet weet dat je een wachtwoord bij ingebruikname moet wijzigen.

Klik op het  minnetje. Deze vind je onderop de Connectbox. Apple iPhone opnieuw verbinden met wifi. Op deze apparaten staat het wachtwoord op een sticker op de onderkant.

Contact Je hebt een oud modem. Ik ga akkoord met de bijgewerkte privacy policy. De meest voorkomende fabrikanten hebben we voor je op een rijtje gezet.
 • Windows De provider zegt verder niet bekend te zijn met misbruik van de kwetsbaarheid.
 • Door Anoniem: De zwakte is dus eigenlijk de gebruiker die niet weet dat je een wachtwoord bij ingebruikname moet wijzigen. Inloggen op mijn modem lukt niet.

Grootste persbureau van Denemarken aangeval­len door hackers

Goedemiddag allen, wilde graag een vraag bij jullie neerleggen. En weer dank John!. NL Twitter. Wil je het wel gebruiken dan helpt het misschien om in iPhone die verbinding helemaal te verwijderen en opnieuw te laten zoeken. Zoek Geavanceerd zoeken

 • In dit stappenplan vind je de juiste logingegevens voor je apparaat. Selecteer je type Ubee modem.
 • Is gewoon vervelend, en op m'n ipad niet het geval

Je kunt nu inloggen in het instellingenmenu van de Mediabox XL. Dit is een klein knopje dat je met een pen of een paperclip kunt indrukken. Er zijn twee verschillende Wifiboosters via internetkabel van Ziggo.

Het is niet gelukt, ziggo wifi wachtwoord doet het niet. Pc of laptop. Zodra je deze melding in beeld ziet is het verbinding maken gelukt.

Modem terugzetten naar de fabrieksinstellingen

Door Anoniem: Door Anoniem: De zwakte is dus eigenlijk de gebruiker die niet weet dat je een wachtwoord bij ingebruikname moet wijzigen. Log je voor het eerst in? Geen probleem. Klik links boven in dit scherm op 'Vorige' en maak opnieuw je keuze.

Zonder werkende verbinding lukt het niet om in te loggen op je router. Scroll naar boven en selecteer een ander apparaat. Welke wifibooster heb je.

Selecteer je type Ubee modem. Druk linksonder op  Start  en kies vervolgens voor het  Tandwieltje.

Welke wifibooster heb je?

Noteer de gegevens die je ziet staan onder  Wifi 2. Krijg je geen pagina te zien? De zwakte is dus eigenlijk de gebruiker die niet weet dat je een wachtwoord bij ingebruikname moet wijzigen. Is het de eerste keer dat je inlogt na de update?

Selecteer je type Cisco modem. Dit kan draadloos of met een internetkabel. Ik ontvang wekelijks de nieuwsbrief van Security. Zorg ervoor dat het apparaat waarmee je wilt inloggen verbonden is met je wifi-modem of router! Kun je het icoontje niet vinden.

Werken aan optimale informatiebeveiliging voor en bij NPO in Hilversum. Lid geworden 15 apr Berichten Je kunt nu inloggen in het instellingenmenu van de Mediabox XL.

NUjij: Uitgelichte reacties

Zodra je deze melding in beeld ziet is het verbinding maken gelukt. Contact met Klantenservice. Heb je op  Enter  gedrukt en zie je geen inlogscherm?

Wachtwoord Connectbox. Mediabox XL Horizon. Net zoals op het plaatje hieronder.



Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.01.2021 02:58 Marcelina:
   Heb je dit modem? Pas je wifi-wachtwoord aan en sla je instellingen op.

   15.01.2021 09:28 Felice:
   Inloggen op mijn modem lukt niet.

  Ten anker

  Vond