• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wat kost ziggo on demand

Gegevens
Gemaakt door: 19.11.2020
Auteur: Nicola
Bekeken: 480

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Honderden films en complete seizoenen van topseries   Standaard inbegrepen bij Complete-pakketten. Ziggo On Demand. Zo vaak je maar wilt en zonder extra kosten.

Over Ziggo. In de komende maanden zal je Mediabox XL nieuwe software krijgen. Je leest het hier. Het on demand aanbod van Ziggo bestaat uit een catalogus met films en series die beschikbaar is bij bepaalde abonnementsvormen en waar je onbeperkt naar kunt kijken.

Voor klanten. Game of Thrones is een geweldig verhaal van epische proporties.

Wat nu. Ziggo On Demand. Bij Ziggo heb je keuze uit honderden films en series? Met het on demand aanbod heeft Ziggo een grote troef in handen. Honderden films en complete seizoenen van topseries   Standaard inbegrepen bij Complete-pakketten. Samen beleven ze een reeks fantastische avonturen.

Je kijkt Film1 zowel in Nederland als in de EU. Hoe wil je interactief kijken?

Alles-in-1 pakketten

Is dit de eerste keer dat je de app gebruikt? Wij hebben het voor je uitgezocht. Het geluid van het on demand aanbod is doorgaans Dolby surround 5. Een compleet overzicht. Heb je deze mediabox? Kies  Taal ondertiteling  en selecteer  Nederlands.

 • Je ziet nu hoeveel de film of serie kost en waar hij over gaat.
 • Wordt er om een  betaalcode  gevraagd?

Is je digitale ontvanger niet geschikt voor interactieve televisie. Wil je weten of dit mogelijk is op jouw adres. Honderden films en complete seizoenen van topseries   Standaard inbegrepen bij Complete-pakketten. Hulp nodig met installeren. Dat is niet overal in Nederland mogelijk.

TV + Internet pakketten

Klik op een film of serie die je interessant vindt. Ziggo is actief op zijn eigen, exclusieve kabelnetwerk, maar in sommige delen van Nederland zijn andere aanbieders actief. Wanneer krijg ik welke mediabox? Over Ziggo.

Disclaimer Privacy Cookies Alle voorwaarden. Dat hangt af van je abonnement. Hoewel Ziggo in Nederland de tv-aanbieder is met de meeste abonnees, is het niet in heel Nederland mogelijk om een abonnement op Ziggo te nemen. Druk op de  On Demand-knop  van je afstandsbediening.

Download de Ziggo GO app.

Nu de eerste maand gratis

The Home of HBO. Het geluid van het on demand aanbod is doorgaans Dolby surround 5. Menu met nieuw uiterlijk. Zoek op genre, studio of zoek met het vergrootglas op titel.

Kies een categorie die je interessant vindt. Wil je precies weten hoe je On Demand films en series kijkt op jouw apparaat. De meeste wat kost ziggo on demand zijn ook elders te vinden, maar de series en miniseries van HBO kun je in Nederland alleen zien met een abonnement op Ziggo.

En gelukkig hoef je allang niet meer te wachten tot ze op tv worden uitgezonden. De aanbieder maakt nog maar mondjesmaat gebruik van Ultra HD. Met smartphone of tablet. Bij Ziggo heb je keuze uit honderden films en series. Voor serieliefhebbers kunnen de kwaliteit en exclusiviteit van het HBO-aanbod reden zijn om Ziggo als tv-aanbieder te kiezen.

Kijk waar en wanneer je wilt

Vers uit de bioscoop. Ga verder. Hierbij wordt ze geconfronteerd met buitenaardse wezens en gevaarlijke geheimen.

Om de Guidinc! Nog geen Ziggo klant en wil je meer over ons weten. Je krijgt dan een melding dat je niet over het juiste abonnement beschikt.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.11.2020 19:47 Keisha:
   Digitale ontvanger.

  Ten anker

  Vond