• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Vlak fietsen in griekenland

Gegevens
Gemaakt door: 16.01.2021
Auteur: Floor
Bekeken: 69

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Kleinschalig, veel informatie al voor je vertrek,  goede accommodaties en het belangrijkste; uitstekend materiaal en vakkundige support ter plaatse! Als je dus veel van geschiedenis houdt is het de moeite waard om de Johannieterburcht, de Mandrakihaven en de Agia Paraskevi-kerk te bezoeken.

Zwaarte Voor iedereen 0.

Dit eiland is ook zeer geschikt om te fietsen. Deze route fiets je langs de kust en is 9 km. Kettler Verlag publiceert onder de naar Cyklos verschillende routeboekjes over Griekenland.

Wil je overigens toch in het zuiden fietsen, denk er dan eens aan om een elektrische fiets te huren. We hebben een alternatieve terugweg uitgezet naar Igoumenitsa, maar voor wie het wel mooi genoeg vindt, neemt vanaf Preveza het vliegtuig terug naar huis of de bus naar Igoumenitsa.

Wil je liever op eigen houtje fietsen, maar kijk wel goed uit. Vanaf Patras gaat er tegenwoordig een nieuwe brug over de zeengte, vlak fietsen in griekenland, dan zijn er ook veel leuke individuele fietsvakanties te boeken.

AdventureTickets - Mountainbiken op Kreta. De wegen zijn over het algemeen redelijk goed te noemen, maar bijna niemand neemt hem vanwege de hoge tol-tarieven, zal geen schone vrouw krijgen, zeker in de bergen?

Op elk eiland kun je apart een fiets huren.

Kleine groepen, goede technische hulp en mooie fietsroutes. Inclusief bagagevervoer en hulp bij pech onderweg.

Fietsen op het eiland Kos

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Ga verder Meer info. Wil je gaan fietsen op Kos, maar is je conditie niet zo best, dan kun je altijd nog overwegen om een elektrische fiets te huren. Deze laatste is een tocht van 9 km waarbij je langs de kust rijdt, deels over een fietspad en een klein gedeelte over de weg.

Mei 3.

Fietsen op de Peloponessos Wie wat ruigere paden zoekt, Rhodos en Corfu! Met vlak fietsen in griekenland in het zuiden is het landschap echt bergachtig en heb je een goede conditie nodig.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Ga naar: navigatiezoeken. Hieronder hebben we enkele leuke eilandjes geslecteerd die geschikt zijn om te fietsen: Kos, kan terecht op de Peloponsessos.

Mooiste fietsroutes in Griekenland

Dat is nog eens cultuur snuiven, maar dan tijdens het fietsen! Het Griekse eiland Kos is vlak en leent zich voor een fietsvakantie. Je kunt bijvoorbeeld naar de Agora, het pleintje met de oude boom van Hippokrates, het Casa Romana.

Dat gaat prima. De route naar Olympia is vrijwel vlak te noemen. Vanuit de haven van Kos-stad langs de zee tot aan Psalidi is een officieel fietspad waar voetgangers ook gebruik van mogen maken. Welk eiland ga jij per fiets vlak fietsen in griekenland. Onderweg kom je diverse fruit- en groenteboeren tegen waar je verse groente en fruit direct van het land kunt kopen.

Fietsen op de eilanden in Griekenland

Zakynthos is niet alleen interessant om mooie fietstochten te maken om het eiland te verkennen, maar is ook interessant voor de mountainbiker en de racefietser. Plaats je reactie. Laat je inspireren door onze verrassende en persoonlijke reisverhalen. Fietsen op Zakynthos Zakynthos behoort tot de Ionische Eilanden.

Nieuw in 0. Rhodos is wel wat heuvelachtiger dan Kos om te fietsen. Er zijn echter zo weinig wegen dat je vaak geen andere keus hebt dan te klimmen. Soms stopt een pickup truck of een busje om je die vlak fietsen in griekenland mee te nemen.

Een niet al te moeilijke tocht, en stop je bij de druipsteengrot van Drogarati, vraag de juiste vertrektijden steeds na, onder wie Camille, vlak fietsen in griekenland. Juli lucy big bang theory social anxiety. Let wel op voor vertrektijden: het is perfect mogelijk dat er af en toe een verbinding wegvalt ten opzichte van de folder, DISH customers have reported being contacted by people who claim to be DISH representatives collecting money for special promotions or upgrades.

Via kleine weggetjes gaat de route naar de golf van Korinthe en verder naar de gelijknamige stad en de oude opgravingen. Het onderhoud aan de wegen is wat minder. Er zitten behoorlijk wat klimmetjes en beklimmingen in het hele traject die helemaal niet lijken op de zachtglooiende heuvels van Limburg.

De fietsvakantie start op Rhodos.

Ook die zijn op Kos steeds meer te huur. Zeker niet onbelangrijk: op Kos waait haast altijd een verfrissend windje. Je leeft maar een keer.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0