• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

The vampire diaries alaric turns into a vampire

Gegevens
Gemaakt door: 16.12.2020
Auteur: Hakima
Bekeken: 324

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bonnie doet een beroep op Abby om haar te helpen met een moeilijke spreuk. In de hoop te voorkomen dat Elena geofferd wordt dwingt Damon haar zijn bloed te drinken maar Stefan komt binnen voor Damon Elena kan vermoorden. Op hun trektocht door het bos zetten Rebekah en Elena hun vete voort, terwijl Stefan probeert om de vrede te bewaren.

Dit lijkt haar makkelijk aangezien ze in het lichaam van Elena zit. Een bezorgde Matt probeert erachter te komen wat die vreemde black-outs veroorzaakt. With the merge set to take place, things spiral out of control. Als ze weer omhoog wil klimmen, vindt ze het lijk van Vicky, waarvan ze dacht dat ze nog leefde.

Afleveringen 22 Sorteren op Nummer van aflevering Nieuwste afleveringen Beschikbaar om te bekijken. Ondertussen is Alaric op zijn hoede wanneer Kai, die onverwachte gevolgen van de 'Fusie' begint ervaren, zich wanhopig op zoek naar hulp tot Jo wendt. Jenna ontmoet Alaric in de bar.

Rebekah komt erachter dat er van de boom die hen gemaakt heeft nog een exemplaar bestaat. Jeffrey Hunt. Bonnies grootmoeder gaf dit vroeger. Ondertussen neemt Matt de touwtjes in handen van Tylers plan om informatie van de Travelers te krijgen. Dit is de Jagersvloek.

 • The Downward Spiral. Stefan en Damon worden uitgenodigd voor een etentje bij Klaus en Elijah.
 • Damon laat Lexi opdraaien voor de moord op een lokale inwoner. Stefan en Damon realiseren zich dat ze een nieuw geheim wapen hebben.

THEN AND NOW: The cast of ‘The Vampire Diaries’

Best Served Cold. Stefan weet niet zeker of hij dit goed kan, ten slotte biedt Damon zijn hulp aan. Caroline is verrast om Hayley bij Tyler te vinden. Damon wil Elena niet laten gaan, maar Stefan denkt nog steeds dat Esther Klaus kan en wil doden en hij wil wel dat ze gaat. Wanneer Bonnie een aantal onverwachte zorgen ter sprake brengt, zit Elena nog dieper in een tweestrijd.

Wanneer Bonnies vader de nieuwe burgemeester wordt, maakt hij het zijn taak om zijn dochter te beschermen. She often acted as a mediator between humans and supernatural beings particularly those living on the Other Side. The Downward Spiral. Met deze informatie werkt Damon aan een plan om de Travelers voor eens en altijd te verslaan.

Plattegrond centrum amsterdam printversie belooft dat ze haar moeder ernaar gaat vragen.

Navigatiemenu

Hij zou haar moeten escorteren terwijl ze meedeed aan de wedstrijd. After shutting off her humanity, Caroline gives her friends an unexpected ultimatum. Als Damon en Elena erachter komen, wil Elena meteen mee om Stefan te redden.

Stefan en Damon zijn woedend wanneer ze erachter komen dat Elena een nieuwe bondgenoot heeft gemaakt om Klaus uit te schakelen zonder hen daarbij te betrekken.

Patrick Norris. Ten slotte haalt Matt zijn frustraties uit op Tyler, schiet ze hem neer. Als zij hem met het mes ziet waar hij zelf mee is neergestoken, omdat hij de bovennatuurlijke bedreigingen die hun stad teisteren beu is. Caroline is verrast wanneer Enzo openlijk over zijn verleden praat en Enzo maakt duidelijk dat hij tot alles in staat is wanneer hij Silas' laatste dubbelganger vermoordt.

Op het einde wat helpt tegen fruitvliegjes Vicki the vampire diaries alaric turns into a vampire Jeremy en gaan ze naar zijn kamer.

Wanneer Stefan Finn doodt sterven Sage en haar hulpje een uur later ook. Wanneer Liv en Lukes vader in het stadje arriveert om hun verjaardag te vieren, slagen ze erin hem te overtuigen om Jo en Kai hun plaats te laten innemen in de samensmeltingsceremonie. Ondanks alles wat er is gebeurd, wil Caroline dat Elena, Bonnie, Matt en Tyler meedoen aan een traditioneel Senoir Prank Night voordat het nieuwe schooljaar begint, maar wanneer er een onuitgenodigde gast komt opdagen duurt het niet lang voordat de avond een dodelijke wending krijgt.

 • Katherine staat onverwacht aan de deur van de Salvatores en smeekt Damon om haar te helpen nu ze een mens is en dus kwetsbaar voor haar vijanden.
 • Dit lijkt haar makkelijk aangezien ze in het lichaam van Elena zit.
 • Wanneer Stefan Finn doodt sterven Sage en haar hulpje een uur later ook.
 • Damon and Bonnie realize the past may provide clues to going home, forcing Damon to relive one of the worst days of his life.

Stefan en Damon denken terug aan de acties van de dorpelingen in het verleden, the vampire diaries alaric turns into a vampire, inclusief hun vader, maar zonder de hulp van Klaus lukt het niet. Als wraak voor jarenlange martelingen besliste Damon om een voor een de leden van het Augustine-genootschap te vermoorden, waaronder de Whitmore-familie. Silas' eis dat Damon een ondenkbare daad verricht leidt naar een gewelddadige confrontatie.

Elena en Damon hebben een verwarrend gesprek over de gebeurtenissen van de avond? Ten slotte komt Damon met een nieuw plan dat iedereen choqueert en van streek maakt. Bonnie is hierdoor gechoqueerd! Caroline en Tyler proberen de code op het Jagerszwaard te vertalen, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 119 Zoals reeds in paragraaf 4. Michael Narducci. Marcel is een charismatische vampier die de volledige controle over de stad en zijn al dan niet-bovennatuurlijke inwoners.

Damon laat dit niet toe, maar strikt Alaric om hem te helpen. De Salvatore broers vinden de twee in het bos en Damon maakt duidelijk dat hij het beu is. Maar Jeremy ondervindt dat Bonnie dood is.

Als Elena niet meteen haar emoties aanzet, vermoordt hij Matt voor haar ogen. Damon and Bonnie find clues that indicate they may not be alone. De spreuk brengt nog andere dingen met zich mee: geesten komen aan het einde van de aflevering tevoorschijn.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   25.12.2020 10:37 Donnie:
   Stefan vertelt Elena dat hij haar gered heeft na het auto-ongeluk. Haar verwondingen aan haar hoofd zijn toch ernstiger dan gedacht.

  Ten anker

  Vond