• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Pil vergeten eerste week na doorslikken

Gegevens
Gemaakt door: 21.01.2021
Auteur: Saber
Bekeken: 84

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Voor zover we weten kan het geen kwaad om de pil langere tijd zonder stopweek te blijven slikken. Op zaterdag avond had ik wel seks gehad.

Het kan dus geen kwaad om toch een keer een check te laten doen bij je huisarts. Gemarkeer als spam Geschreven door John moderator Beantwoord door 9 september 22 26 Privé antwoord Omdat je de pil doorslikt was je, ben je en blijf je gewoon beschermd. Gemarkeer als spam Geschreven door John moderator Beantwoord door 3 september 15 00 Privé antwoord Als je een keer een pil vergeet als je der pil doorslikt is dat voor de bescherming geen probleem.

Ziekte en medicijngebruik Als je binnen vier uur na het innemen van de pil moet braken of waterdunne diarree hebt, dan is de pil niet betrouwbaar. Gebruik bij het vrijen een condoom totdat je de pil weer 7 dagen achter elkaar op het juiste tijdstip geslikt hebt. Deze ben ik echter vergeten.

Zo blijf je beschermd tegen zwangerschap. Gemarkeer als spam Geschreven door Ano niem Beantwoord door 9 september 13 06 Priv antwoord Hallo, ik zit momenteel in mijn derde week van mijn eerste strip. Een beetje diarree heeft meestal geen invloed op de werking van de pil. Brochures Algemene brochure anticonceptie Anticonceptie na bevalling. Vergeet je de pil vaker.

Maak de strip af.

Koperspiraaltje Je kunt tot 5 dagen uur na onbeschermde seks een koperspiraal laten plaatsen om zwangerschap te voorkomen.
 • Hoe gaat het verder na het vergeten van de pil? Moet je binnen vier uur na het innemen van de pil overgeven of krijg je last van waterdunne diarree?
 • Maar ik twijfel nu of ik een extra pil moet nemen of niet.

Versiedatum: december 2011

Hoe fijn is dat? Ik heb de vrijdag wel seks gehad, er kan enkel voorvocht in mijn vagina zijn gekomen. Gemarkeerd als spam Geschreven door Pieter Blijenberg Gevraagd op 7 maart 23 31 bekeken Volgen Niet meer volgen k slik al zo n 6 weken mijn pil door. Snel naar Minder dan 12 uur geleden? De huidige pillen zijn veel lichter dan 50 jaar geleden.

Nee, je was weer beschermd nadat je de pil 7 dagen achter elkaar had genomen. Ben je meer dan 3 pillen vergeten, dan is het advies: neem de laatst vergeten pil alsnog in en maak de strip af.

Gemarkeer als spam Geschreven door Anoniem Beantwoord door 22 juli 20 55 Priv antwoord Beste Ik neem mijn pil in de grote vakantie altijd door, pil vergeten eerste week na doorslikken. In veel gevallen hebben deze pillen per week een verschillende kleur. Nu wil ik toch liever een stopweek starten. Ook het spiraal, de ring en andere middelen beschermen Gisteren ben ik hem voor candy crush opnieuw installeren eerste keer vergeten.

Ik zit nu op dag 7 van de 4e week. Ga direct door met de nieuwe strip doorslikken.

Minder dan 12 uur geleden?

Ik heb de pil doorgeslikt en zit nu in de eerste week van mijn tweede strip die ik doorslik. Nu heb ik op de 9de dag onbeschermd seks gehad. Aan het einde van de strip sla je de stopweek over en ga je meteen verder met de volgende strip.

Hallo, ik zit momenteel in mijn derde week van mijn eerste strip. Ben je de pil vergeten. Dus de 2e pil van nieuwe strip. Dan blijf je teen zwangerschap beschermd. Slik de vergeten pil alsnog. Vrijdagavond heb ik de pil geslikt alleen zaterdagavond ben ik hem vergeten. Dit was afgelopen zaterdag.

Pil vergeten na doorslikken

Meerdere pillen vergeten Ben je meer dan 12 uur te laat en ben je meerdere pillen van een strip vergeten? De volgende ongesteldheid kan iets eerder of later komen. Gemarkeer als spam Geschreven door Mandy Beantwoord door 12 juli 16 22 Privé antwoord Ik heb de pil een week doorgeslikt en ben toen op donderdagavond de pil vergeten in te nemen.

 • Een stop4daagse neem je af en toe om onregelmatig bloedverlies te stoppen of te voorkómen.
 • Pil in week 1 vergeten Pil in week 2 vergeten Pil in week 3 vergeten Braken of diarree Antibiotica.
 • Neem de overige pillen van de pilstrip in op het tijdstip dat je normaal de pil neemt.
 • Groetjes Mandy.

Meer over Condoom, pil en meer. Lees dan verder onder Week 1. Als je maar weer op tijd met de pil start. Met keuzehulp: welke anticonceptie past bij jou. Uw antwoorden zijn anoniem, pil vergeten eerste week na doorslikken. Gemarkeer als spam Geschreven door Mandy Beantwoord door 12 juli 16 22 Priv antwoord Ik heb de pil een week doorgeslikt en ben toen op donderdagavond de pil vergeten in te nemen.

Hoe eerder na de onbeschermde seks liefst binnen 12 uur , hoe kleiner de kans op een zwangerschap. De kans dat je bij vergeten van de pil zwanger wordt is groter als je:. Moet ik wat doen?

Wanneer je je anticonceptie bent vergeten te slikken is het van belang dat je je bedenkt hoeveel pillen je bent vergeten en wanneer pil vergeten eerste week na doorslikken deze pil len eigenlijk had moeten innemen. Nu ben ik er ergens in de tweede strip 1 vergeten. Ik heb wel last van doorbraakbloedingen en vraag me af of ik nu nog beschermd ben en wanneer ik een stopweek kan inlassen want ik vind doorbraakbloedingen niet fijn.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   25.01.2021 05:17 Denis:
   Gemarkeer als spam Geschreven door John moderator Beantwoord door 1 maart 17 42 Privé antwoord Dan was je nog beschermd omdat je de doorslikt Reageer.

   30.01.2021 11:30 Sagar:
   Nu heb ik op de 9de dag onbeschermd seks gehad.

  Ten anker

  Vond