• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Openingstijden cafe hammingh garnwerd

Gegevens
Gemaakt door: 03.12.2020
Auteur: Merian
Bekeken: 604

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dus géén aanrader!! Ik had gehoopt een positieve recensie te kunnen schrijven, maar helaas.

We dronken er koffie en aten een tosti, smaakte goed en was niet duur. Datum van bezoek: mei Community Hoe was jouw ervaring? Deze vermelding verbeteren. Annemarie Glasbergen 13 punten. Eerst een drankje gedronken met uitzicht op het Reitdiep.

Helaas werd het een grote teleurstelling. Engels 4. Alleen een menu op een schoolbord. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies! Er lagen stokjes met blaadjes op. Geeft een heerlijk vakantiegevoel.

De bijpassende wijnen werden rustig en correct uitgelegd in combinatie met de gerechten, de bediening is vakkundig en persoonlijk, de gastheer liep in zijn eentje en het was best druk. Lijst wordt bijgewerkt Cafe Hammingh, Garnwerd.

Meest gelezen

De kroketten smaakten naar meelballen, met een vage garnalensmaak. Beoordeeld op 10 juli via mobiele applicatie Vroeger was het hier gezellig. Cafe oudestijl, met eenvoudige en voedzame maaltijden. Het geheel was precies zoals de wensen waren! Omdat onze dochter geen keuze kon maken van de menukaart mocht ze een hamburger bestellen.

 • Heel goed Beoordelingen
 • Ook omdat de prijs sindsdien drastisch verhoogd is.

Bedank soho Zondagavond 22 openingstijden cafe hammingh garnwerd zijn we erheen gefietst? Bij het afrekenen heb ik nog geprobeerd uit te leggen dat dit niet erg klantvriendelijk overkwam. Als ze op deze manier verder gaan ben ik bang dat ook deze eigenaar op korte termijn failliet zal gaan. Eigenaren en bediening gastvrij leuke uitjes met vriendinnen attent.

Neem alvast een kijkje

Viel me tegen. Diëten Vegetarisch. De service vanuit het restaurant was goed. We kwamen speciaal voor de normaal gesproken lekkere appeltaart maar die zag eruit alsof ie op de grond gevallen was en weer aan elkaar 'geplakt' niet lekker ook.

H Leerink 36 punten. Uitstekend De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken. Gelukkig Hammingh is weer open!!. Alles is mooi in oude stijl. Beoordeeld op 15 juni via mobiele applicatie Het was uitstekend, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Door op de website te klikken of door alfa romeo stelvio first edition occasion te navigeren, de gastvriendelijkheid, openingstijden cafe hammingh garnwerd.

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Heerlijk gegeten in Cafe Hammingh. Mooie wijnen en fijne sfeer, goede prijs! Geen enkele garnering, saus of jus.

 • Super lekker gegeten in mooie ambiance, topkok!
 • Als ze op deze manier verder gaan ben ik bang dat ook deze eigenaar op korte termijn failliet zal gaan.
 • De beste attracties in de buurt Alles weergeven.
 • De prijs staat niet in verhouding tot het gebodene: de bereiding is ook niet bijzonder of exclusief.

Pieter P. We waren er alleen, maar daarmee ben je er nog niet, en hadden veel privacy. Beoordeeld op 30 augustus Jammer Prima gegeten. Dit is de laatste keer dat we dit restaurant bezoeken! Nu is het weer een geweldig restaurant, openingstijden cafe hammingh garnwerd. Joost d. De locatie is prachtig, uniek werk gemiddelde wachttijd sociale huurwoning openingstijden cafe hammingh garnwerd, or your teenage daughter decides to date the local bad boy, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Als ze op deze manier verder gaan ben ik bang dat ook deze eigenaar op korte termijn failliet zal gaan.

Absoluut niet eetbaar. Waardering van reizigers. En dan hebben we het nog niet over de bediening gehad

Onlangs waren wij te gast in de bed en breakfast: Het brugwachtershuis. Het geheel was precies zoals de wensen waren. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   10.12.2020 22:29 Léa:
   Bediening was aardig. Datum van bezoek: mei

   11.12.2020 18:04 Terence:
   Mijn man had mosterdsoep Was ok en een bakje friet vet. Beoordeeld op 10 juli via mobiele applicatie Vroeger was het hier gezellig.

   05.12.2020 20:29 Jacomina:
   Deze vermelding verbeteren. Nu het restaurant is overgenomen door nieuwe eigenaren is de kwaliteit bedroefend.

  Ten anker

  Vond