• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ns losse kaartjes kopen

Gegevens
Gemaakt door: 09.01.2021
Auteur: Trijntje
Bekeken: 33

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De blauwe serviceknop De blauwe serviceknop is bedoeld voor: Opvragen van reisinformatie Informatie over abonnementen en andere vervoerbewijzen Inlichtingen over voorzieningen op het station Doorgeven van defecten of beschadigingen Opgeven van verloren of gevonden voorwerpen Vragen over het passeren van de poortjes De rode alarmknop SOS De rode alarmknop SOS is uitsluitend bedoeld voor noodsituaties.

Het is dan ook alleen geldig in combinatie met een geldig identiteitsbewijs.

U hoeft alleen bij vertrek uw OV-chipkaart voor de kaartlezer van de Toeslagzuil op het Intercity direct-vertrekperron te houden. U komt nu op een overzichtspagina van uw bestelling, daarin ziet u 2 opties staan om uw tickets op te halen: Downloaden en printen of Laden in de Reisplanner Xtra app op uw mobiele telefoon.

Dan helpt onze Klantenservice u graag verder. Dit regelt u bij de NS-kaartautomaat, maar kan vaak ook bij een supermarkt of tabakszaak bij u in de buurt. Deze app is beschikbaar voor smartphones met Android 4. Het laden van een mobiel ticket is mogelijk wanneer u online een Enkele reis of Dagretour bestelt.

Gerelateerde producten, ns losse kaartjes kopen. Groepsticket Daluren. De volgende identiteits- en legitimatiebewijzen zijn geldig bij NS: paspoort; rijbewijs; gemeentelijke- of Europese identiteitskaart; trouwboekje; Pas of uittreksel uit het geboorteregister.

Veelgestelde vragen Moet iedereen uit de groep verplicht samen reizen. De voordelen Handig als u af en toe met de trein reist Reizen zonder OV-chipkaart Ook als mobiel ticket verkrijgbaar Goed om te weten Treinticket is geldig van 0. U vindt uw ticket onder het kopje  Mijn tickets  in de NS app.

Lees meer over het e-ticket. NS Service- en Alarmzuil.

Lees meer over het e-ticket. Vul dan zijn of haar gegevens in. Voor alle producten gelden de algemene voorwaarden. Bij sommige automaten kunt u ook met muntgeld betalen. Stap 2: Houd de barcode tegen het verlichte vlak aan uw rechterzijde.

 • Bestelt u een e-ticket voor iemand anders?
 • U kunt de handelingen zelf doen terwijl u de medewerker aan de telefoon heeft.

Dit geldt voor een enkele reis. Belangrijk Een e-ticket van NS is persoonsgebonden. Spitsuren: de periode van maandag tot en met vrijdag tussen 6. Reis eenvoudig met trein, tram of bus. Het ticket is daarom alleen geldig in combinatie met een geldig identiteitsbewijs paspoort, identiteitskaart of rijbewijs, ns losse kaartjes kopen. Op stations die voorzien zijn van toegangspoortjes bevindt zich bij de poortjes een NS Service- en Alarmzuil. U kunt het beveiligingsniveau veranderen door in het startmenu de volgende keuzes te maken:.

Hoofdnavigatie

Voor de Intercity direct heeft u een toeslag nodig wanneer het traject Schiphol - Rotterdam Centraal of v. Een Intercity direct Toeslag koopt u daarnaast gemakkelijk en snel bij de Toeslagzuil op het vertrekperron. U vult de reis en de naam van de reiziger in, en betaalt uw bestelling met iDEAL.

De volgende identiteits- en legitimatiebewijzen zijn geldig bij NS: paspoort; rijbewijs; gemeentelijke- of Europese identiteitskaart; trouwboekje; Pas of uittreksel uit het geboorteregister.

Het is dan ook belangrijk dat de naam en geboortedatum op het ticket exact overeen komen met die ns losse kaartjes kopen uw identiteitsbewijs. Afhankelijk van het kaartje dat u koopt, ns losse kaartjes kopen, kiest u bijvoorbeeld een traject en maakt u een keuze voor de eerste of tweede klas.

U moet nog wl zoals altijd in- en uitchecken bij de poortjes of paaltjes van NS voor uw normale treinreis. Voor het reizen met de Intercity direct op het traject Schiphol-Rotterdam vice versa is een Toeslag verplicht, naast uw NS-vervoerbewijs.

U kunt via de zuil rechtstreeks contact maken met een NS-medewerker, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Noodoproepen worden afgehandeld in samenwerking met de politie en andere hulpdiensten. Een Intercity direct Toeslag is ook  online te koop als e-ticket.

Controleer uw instellingen. De groep heeft de mogelijkheid om bij de heenreis ook gelijk de terugreis te kopen, dit mag ook voor een latere datum zijn.

Ook als mobiel ticket. Kan ik in de trein ook ns losse kaartjes kopen Intercity direct toeslag kopen. Op het aankomstperron hoeft u niets meer te doen bij de Toeslagzuil. Een mobiel ticket van NS veiligheid in de klas persoonsgebonden.

Bestel een enkele reis en vul bij eindstation uw bestemming in. Stap 1: Ga naar een poortje met het 'scan ticket'-symbool. Daarna ontvangt u nog een bevestiging over de mail, met daarin nogmaals een link naar het e-ticket, ns losse kaartjes kopen. Vul dan zijn of haar gegevens in. Bij een NS-kaartautomaat laadt u eenvoudig uw saldo of een product op uw OV-chipkaart.

Voordelig reizen voor kinderen. Daarna  downloadt en print u het e-ticket zelf of laad het als mobiel ticket in de NS app. Medereizigers kunnen instappen bij een volgend station op hetzelfde traject. U kunt via de zuil rechtstreeks contact maken met een NS-medewerker, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Stap 2: Houd de barcode tegen het verlichte vlak aan uw rechterzijde. Het e-ticket is persoonsgebonden. Wanneer uw mailprogramma geen problemen veroorzaakt, controleer dan bij uw afschrijvingen of het bedrag wel is afgeboekt.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   12.01.2021 15:45 Muriel:
   U kunt er na het afronden van uw bestelling voor kiezen uw ticket te laden in de NS-app. Voor betalingen met creditcard is een pincode vereist.

  Ten anker

  Vond