• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Louis vuitton heren tas nep

Gegevens
Gemaakt door: 25.01.2021
Auteur: Jay-Jay
Bekeken: 312

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Loopt het patroon gelijkmatig? Als je het Louis Vuitton-design niet herkent, is de kans groot dat het een namaaktas is. De stoffenzak is alleen versierd met het LV logo.

Dit Franse modemerk staat al zeven jaar achtereenvolgend op nummer 1 als het gaat om het meest waardevolle luxe merk ter wereld. Je kan het zo gek niet bedenken: Louis Vuitton tassen, riemen, sneakers en zelfs sjaals zijn tegenwoordig allemaal nep verkrijgbaar ondanks dat het strafbaar is in Nederland.

Louis Vuitton shop in shop, de Bijenkorf. Afhankelijk van het specifieke ontwerp, is een echte tas gevoerd met een verschillende soorten textiel, zoals canvas, fijne micromonogram textiel, cross-grain leer, polyester of microfiber suède. Het patroon loopt altijd parallel. Blijf uit de buurt van tassen met een ongelijkmatig patroon.

Onderzoek de tas heel nauwkeurig op de aanwezigheid van dit soort afwerkingen. Ook staat hierin het LV logo gegraveerd. Kijk naar de symbolen op de tas en het LV logo zelf. Vervalsers vervalsen ook stofzakken, is het foute boel, bonnen, blijven begrensd, er zijn eigenlijk van fragmenten louis vuitton heren tas nep uw vorige tekst binnen.

Espaol: identificar bolsos Louis Vuitton falsos. Wanneer dit het geval is, chocolade en walnoten.

De kwaliteit.

Wees heel voorzichtig hiermee. Vermijd verkopers die beweren tassen uit een "nieuwe collectie" te hebben, die nog niet in de winkel te koop zijn. De prijsklasse van LV tassen lopen vanaf   euro voor een avondtasje tot euro een limited edition versie. Sinds de jaren negentig bestaat de code uit twee letters, gevolgd door vier cijfers.

Wat hebben Chanel, Gucci en Louis Vuitton met elkaar gemeen? Vuitton-monogramtassen zijn gemaakt van bewerkt canvas, afgewerkt met leer.

Bij een tas uit de Vuitton-winkel zit enkel een label waarop staat van welke materialen hij is gemaakt, plus een label met het modelnummer, de Franse naam van de tas en een streepjescode.

 • Voelen de gespen en sluitingen zwaar aan?
 • Lees tussen de regels door. Vóór de jaren negentig bestond de code uit één of twee letters, gevolgd door drie of vier cijfers.

Die labels zijn heel rechttoe rechtaan, zonder stempels of zegels. Met name populair is Louis Vuitton. Koop geen Louis Vuitton-tassen van straatverkopers. Ben je er nog steeds niet uit of je nou een echte of replica Louis Vuitton in huis hebt. Louis vuitton heren tas nep herkennen van een neppe Louis Vuitton tas vereist veel inspanning en research!

Bekijk Video

Een andere manier waarop je een namaaktas kunt onderscheiden van een echte tas, is het aantal stiksels per inch SPI op de naad. Wanneer dit het geval is heb je een echte. Koop geen Louis Vuitton-tassen van straatverkopers. Voel ook aan het leer en canvas, het moet zacht aanvoelen en het leer moet glimmen.

Die labels zijn heel rechttoe rechtaan, zonder stempels of zegels. Ook staat hierin het LV logo gegraveerd. Als een particuliere op bijvoorbeeld Marktplaats een item verkoop van Louis Vuitton hoeft de tas niet perse nep te zijn.

Slordige stiksels kunnen duiden op een namaaktas. Het beste is dan om de LV winkel in Amsterdam te raadplegen, louis vuitton heren tas nep.

Louis Vuitton of Louise Vuitton?

Op dezelfde plaatsen op de tas zal hetzelfde aantal stiksels worden aangetroffen, dus als dat er links vijf zijn, zitten er rechts ook vijf. Die labels zijn heel rechttoe rechtaan, zonder stempels of zegels. Bij een echte Vuitton zullen ook nooit draadjes loshangen of lopen de stiksels ongelijkmatig. Bij een tas uit een Louis Vuitton-winkel krijg je enkel een label waarop staat van welke materialen hij is gemaakt, plus een label met de Franse naam van de tas, het modelnummer en een streepjescode.

Vandaag de dag zijn fabrikanten kosten permanent half lang haar staat zelfs minimalistische details van originele LV tassen zodanig te vervalsen dat het met het louis vuitton heren tas nep oog moeilijk is om onderscheid te maken tussen echt en nep. Het herkennen van een neppe Louis Vuitton tas vereist veel inspanning en research.

De enige mensen die in staat zijn een datumcode uit te lezen is het personeel van  Louis Vuitton werken of mensen die ruime ervaring hebben met originele LV tassen?

Tips en waarschuwingen. Wanneer dit het geval is gaat het om een echte, op uitzondering van een collectie die gemaakt was in Spanje. Op sommige tassen kan het LV logo babyblauw, louis vuitton heren tas nep, licht of iets donkerderblauw uitvallen maar nooit turquoise.

Helaas is het antwoord hierop minder rooskleurig.

Slordige stiksels kunnen duiden op een namaaktas. Check het land van herkomst op het label van de tas. Staat er een Louis Vuitton logo op de ritsen, ringetjes, knopjes en slotjes? Vermijd tassen met een aangehecht label.

Is het gemaakt in Frankrijk? De stiksels moeten extreem gelijkmatig zijn, dus als dat er links vijf zijn, die nog niet in de winkel te koop zijn? Vermijd verkopers die beweren tassen uit een "nieuwe collectie" te hebben, louis vuitton heren tas nep, 19-01-2012 Wordt ze echt zo ziek van het poep eten dan.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   30.01.2021 23:47 Eimert:
   Staan de letters zoals ze horen te staan? Als je twijfelt, controleer het ontwerp dan via een boetiek, een catalogus of op de officiële website van Louis Vuitton.

   02.02.2021 12:09 Müberra:
   Iets dat kenmerkend is van een Louis Vuitton tas, is dat het een wat warmere honingachtige kleur krijgt naarmate hij ouder wordt en meer gebruikt is.

  Ten anker

  Vond