• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kun je pinnen met een creditcard rabobank

Gegevens
Gemaakt door: 17.02.2021
Auteur: Lucky
Bekeken: 384

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Overboeking naar verkeerd rekeningnummer. Ja, creditcardbetalingen zijn veilig doordat je altijd eerst een pincode in moet toetsen.

Hiervoor moeten we wel je card vervangen, daarom ontvang je dit jaar van ons een nieuwe creditcard. Met allebei de passen betaal je koersopslag, maar met je creditcard betaal je net iets meer koersopslag dan bij een betaalpas. Open de Rabo App en ga naar 'Zelf regelen'. Was je in de war met je betaalpas en heb je meerdere keren de verkeerde pincode ingetoetst? Lees ook Krediet op creditcard Creditcard contactloos betalen Gebruik betaalpas buiten Europa instellen.

We geven je de oplossingen? Een activatiecode ontvang je alleen als er een mobiel telefoonnummer bij ons bekend is. Of wil je een auto huren op je vakantieadres. Zie je geen logo, dan is de kans groot dat je in deze winkel niet met creditcard kunt betalen. Dit is een Europese eis.

Belangrijkste verschil: moment van afschrijving

Contactloos betalen in het buitenland  In de meeste landen waar je met de euro betaalt, gelden dezelfde limieten als in Nederland. Geen zorgen. Heb je bijvoorbeeld een voorlopige boeking gedaan bij een hotel? Een creditcard is in het buitenland een vaker geaccepteerd betaalmiddel dan een betaalpas.

Bij kleine bedragen toets je zelfs je pincode niet in.

 • Veelgestelde vragen Wat is het verschil tussen een debitcard en een betaalpas? Vergelijk betaalrekeningen Vergelijken.
 • Hierna kun je weer contactloos betalen zonder pincode. Activeer je creditcard met een activatiecode Een activatiecode ontvang je alleen als er een mobiel telefoonnummer bij ons bekend is.

Je kunt beter met je betaalpas betalen? Hiermee bespaar je opnamekosten met de creditcard. Zo houd je altijd overzicht over openstaande of gereserveerde bedragen. Betaal je met een creditcard van de Rabobank. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen bijvoorbeeld je paspoort?

Naast deze kosten brengen sommige buitenlandse geldautomaten geld in rekening voor het gebruik van de geldautomaat.

Vergelijk betaalrekeningen Vergelijken. Kies voor de maandoverzichten van je creditcard voor 'Contact' en daarna 'Berichten'. Creditcard nog niet geactiveerd Vaak is de reden waarom een creditcard niet werkt, dat deze nog niet is geactiveerd. Geld overmaken naar het buitenland.

Er bestaan ook creditcards waarbij je vooraf geld stort op je kaart voordat je deze gebruikt, een zogenaamde prepaid creditcard. Dan hebben we nu helaas geen RaboCard van Visa voor je beschikbaar en is het nog niet mogelijk om je creditcard om te ruilen! Wij staan 24 uur per dag voor je klaar om te helpen. We geven je de oplossingen. Geen zorgen?

De RaboCard: iets voor jou?

In het buitenland kun je ook geld opnemen of betalen met je creditcard. Heeft je creditcard nog geen logo van contactloos betalen? Open de Rabo App. Creditcard niet geaccepteerd Sta je in de winkel, controleer dan of de betaalautomaat het logo van MasterCard of Visa heeft.

 • Hierbij reken je snel en moeiteloos af.
 • Of is hij beschadigd of zelfs gestolen?
 • Nee, een creditcard staat standaard aan voor internationaal gebruik.
 • Zakelijke klant.

Is dit niet zo? Reservering betaling in het buitenland  Bedrijven reserveren vaak een bedrag op je creditcard, bijvoorbeeld bij het huren van een auto of voor een hotelovernachting. Klanten met een Rabo GoldCard krijgen een nieuwe creditcard van Visa. Dit is een keuze van de web winkel zelf, een annemarie van der veen abn amro staat standaard aan voor internationaal gebruik.

Neem contact met ons op. Contant geld. Nee, kun je pinnen met een creditcard rabobank, omdat deze mogelijkheid extra geld kost voor de organisatie. Limiet wijzigen is mogelijk? Levert dat problemen op.

En heb je een Totaal- of RiantPakket? Is je oude creditcard verloren of gestolen? Deze reservering kan niet gemaakt worden op je betaalpas. Je koopt en betaalt nu, maar het totaalbedrag van je aankopen wordt pas aan het eind van de maand van je rekening afgeschreven.

Een activatiecode ontvang je alleen als er een mobiel telefoonnummer bij ons bekend is? Activeer je creditcard. Kies 'Creditcard' en selecteer je nieuwe creditcard.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   24.02.2021 14:22 Lilli:
   Je kunt je creditcard activeren in Rabo Online Bankieren. Je kunt bij het afrekenen dan je nieuwe creditcard gebruiken.

  Ten anker

  Vond