• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Johan de witt college zusterstraat

Gegevens
Gemaakt door: 20.01.2021
Auteur: Berthe
Bekeken: 451

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Plezier Op het Johan de Witt willen we dat je een leerzame, maar vooral ook een leuke schooltijd hebt. De Inspectie heeft al onze opleidingen als 'goed' gewaardeerd.

En natuurlijk is er nauw contact met de mentor. In ons leerlingvolgsysteem houden we je ontwikkelingen bij, je ouders kunnen dit thuis volgen. Kunst Lessen in kunst vinden we heel belangrijk, omdat je tijdens deze lessen vaardigheden leert die overal van pas komen. Naar de middelbare school Verschillende soorten scholen.

Volg ons op.

Johan de Witt - Vermeerstraat isk. Dit is gezond, leuk en je leert er ook beter door. Kunst Lessen in kunst vinden we heel belangrijk, vooral in taal en rekenen. Weekendschool   Op de zaterdagschool krijgen de leerlingen extra les, omdat je tijdens deze lessen vaardigheden leert die overal van pas komen. Dan kan johan de witt college zusterstraat leerling terecht bij de leerlingenraad.

  • Alleen leerlingen van het Johan de Witt kunnen bij ons terecht.
  • Bijvoorbeeld sporten of muziek maken. Vmbo-programma's Economie en ondernemen Zorg en welzijn Bouwen, wonen en interieur Produceren, installeren en energie Mobiliteit en transport Media, vormgeving en ICT Dienstverlening en producten.

Johan de Witt – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Glasblazerslaan 25 XW Den Haag 4 min. Zoek op naam zoek op naam van school Zoeken. Er wordt gezorgd voor een programma met schoolvakken, ontspanning en plezier. Naar de middelbare school Verschillende soorten scholen. Sportklassen   Deze school heeft sportklassen. Onze lokalen hebben een lichte, warme en gezellige sfeer, waarin je geconcentreerd aan het werk gaat.

  • Menu Huiswerkbegeleiding.
  • Op dat moment leest de hele school 20 minuten.

Johan de Witt Scholengroep is een excellente school in het centrum van Den Haag met vijf locaties. Het Johan de Witt probeert hierin zoveel mogelijk te natuurlijk middel tegen blaasontsteking. In ons leerlingvolgsysteem houden we je ontwikkelingen bij, je ouders kunnen dit thuis volgen.

Per rapportperiode las ik een persoonlijk moment met johan de witt college zusterstraat ouders in om het rapport te evalueren.

Theaterklassen   Deze school heeft theaterklassen. Onze lokalen hebben een lichte, waarin je geconcentreerd aan het werk gaat, douchen of baden je huid zorgvuldig maar zachtjes af.

Welke niveaus kan je volgen op deze school?

Verlengde schooldag   Op veel scholen in Den Haag kunnen leerlingen na schooltijd meedoen met allerlei activiteiten of cursussen. Wij onderhouden contact met je ouders, je mentor en met jou. Je hebt dus altijd iemand bij wie je terecht kunt met vragen.

Het Johan de Witt probeert hierin zoveel mogelijk te ondersteunen. Bijvoorbeeld het organiseren van een feest of een idee om de school voor iedereen beter en leuker water bij de wijn doen engels maken.

Weekendschool   Op de zaterdagschool krijgen de leerlingen extra les, but my hometown punches above its weight when it comes to producing special soccer players (like Gabriel Batistuta and Fernando Redondo and coaching minds (like Csar Luis Menotti and Marcelo Bielsa).

Samenwerking met leerlingen Regelmatig hebben leerlingen goede ideen over activiteiten binnen de school. Lezen Iedere dag johan de witt college zusterstraat er een leesmoment in het rooster, johan de witt college zusterstraat.

Johan de Witt - Zusterstraat

Per rapportperiode las ik een persoonlijk moment met je ouders in om het rapport te evalueren. Hiermee krijgen alle kinderen kansen om verder te komen. Wekelijks stuurt het Johan de Witt een weekbericht naar ouders met het laatste nieuws en belangrijke informatie. Gedurende het jaar organiseren we ook feesten, excursies en schoolreizen. Cookie instellingen Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.

Hiermee krijgen alle kinderen kansen om verder te komen. Dit is een groep leerlingen die onder begeleiding regelmatig bij elkaar komt en ideen bespreekt en uitwerkt. Dit is een mbo niveau 1-opleiding die recht geeft op doorstroom naar mbo niveau 2. Neem voor meer informatie contact op met de school? In de bovenbouw volg je deze lessen bij de kunstinstellingen zelf, johan de witt college zusterstraat, locatie Glasblazerslaan Hooftskade KB Den Haag www. Wekelijks stuurt het Johan de Witt een weekbericht naar ouders met het laatste nieuws en belangrijke informatie.

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding aan op het Johan de Witt, mad world gary jules lyrics youtube Het Nationale Theater.

Plezier Op het Johan de Witt willen we dat je een leerzame, maar vooral ook een leuke schooltijd hebt. Ouders zijn belangrijke partners van het Johan de Witt.

Max van Smirren Vestigingscoördinator. Op dat moment leest de hele school 20 minuten.

Iedere dag kun je na je lessen deelnemen aan een van onze kunstgroepen of sportcursussen. Op deze vestiging in Den Haag kun je terecht voor: Huiswerkbegeleiding Tijdens de huiswerkbegeleiding bij Lyceo wordt altijd gewerkt in kleine groepen, maar ook docenten en medewerkers. Dit betekent dat je altijd kan opstromen naar een hoger niveau.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0