• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wanneer begint chicago fire weer

Gegevens
Gemaakt door: 28.11.2020
Auteur: Karlien
Bekeken: 918

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Brett is op huizenjacht voor haar moeder, en krijgt dan onverwachts romantische belangstelling. Het blijkt dat Chloe hier wel open voor staat, en dit eindigt in een kus tussen haar en Cruz. I Am a Firefighter.

Nadat de politie van Chicago haar zaak met anderen heeft vergeleken, beseft ze dat er een seriemoordenaar vrij rondloopt. Ondertussen begint Kidd een programma voor risicojongeren, nadat zij getuige was van jongeren die drugs verkopen. Hij krijgt te maken met een golf overdoses slechte heroïne, terwijl Ruzek aan zijn stoelpoten zaagt.

Cijfers en feiten Productiejaar Later, Severide wordt emotioneel na Boden onthult hem dat zijn vader deed een laatste daad van vriendelijkheid.

Ondertussen Herrmann groeit verdacht van een collega-brandweerlieden welzijn na hun pensionering. Bobby Trent wordt vermoord vanwege wanneer begint chicago fire weer beeldmateriaal. Wanneer Casey naar een zelfmoordpoging gaat, en roept de hulp in van de instanties. The Firehouse reageert op een brand in een trailer park. Voormalig agent Sean Roman keert terug naar Chicago voor zijn vermiste zus, wordt hij overvallen door een schutter die zijn broer heeft vermoord.

Gratis verzending door bol.

Chicago Fire gemist

De aflevering eindigt dat rechercheur Halstead en agent Ruzek bewijzen vinden voor de eerste slachtoffer, en de hoofdverdachte. Forgiving, Relentless, Unconditional. The F Is For. Terwijl op een zelfmoord oproep Casey wordt overvallen door een schutter. Het team werkt samen met een rechercheur van een ander korps om een bende uit El Salvador uit te schakelen die in Chicago geïnfiltreerd is.

 • Het onderzoek naar een drugsgerelateerde moord loopt stuk op de zwijgcultuur die in de wijk heerst, maar intussen wordt ook de zwijgcultuur binnen de politie zelf op de proef gesteld. Nobody Touches Anything 1.
 • Source Authors Original. Door dit voorval besluit Severide hulp te zoeken bij Foster.

Cruz wanneer begint chicago fire weer te leren iedereen hoe om Spaans te spreken na het laatste gesprek! Intelligence traceert de mensen die een medicijn hebben gehad dat in heel Chicago gelinkt is aan meerdere overdoses. De dood van de dochter van rechter Tommy Wells zet agnes wilczynski married to brett raymer team op het spoor van een arts met een illegaal lab dat pillen verkoopt in de buitenwijken van Chicago.

Het team is geshockeerd als ze er achter komen dat niet alleen de familie sliep tijdens de overval op hun luxe appartement, wanneer begint chicago fire weer, maar dat de tienerdochter ook nog mishandeld is tijdens deze overval.

Ondertussen zijn Brett, Kidd en Foster bang dat kapitein Leone het op hen gemunt heeft. The One That Matters Most.

Productbeschrijving

It Ain't Easy. Lvos40 1 december Ik raad dit product aan. Halsteads relatie met Camila maakt dat hij betrokken raakt bij een drugsgerelateerde moord.

Voight sluit een deal met Darius Walker om een stel corrupte agenten ten val te brengen. Positieve punten van dit artikel zijn: goede kwaliteit en voordelige koop.

Let Her Go. Het team begint aan een race tegen de klok. A Real Wake-Up Call.

Productspecificaties

Een voormalige vriendin van Otis keert terug in Chicago, en heeft een nieuwe investeringskans voor Hermann. Het personeel van kazerne 51 heeft zijn handen vol aan een auto die betrokken was met diverse explosies door handgranaten.

Brett en Foster race tegen de klok om ze te behandelen met de middelen die ze hebben.

Vond je dit een nuttige review. Tijdens een stormachtige nacht vinden de brandweermannen een verdwaald kind, en zetten nu alles op alles om antwoorden over hem te vinden.

Aan het einde van de aflevering, het leven van iedereen op het spel, daar komt nog eens bij wanneer begint chicago fire weer ze binnen 24-uur afscheid zelf koppeling vervangen citroen berlingo moeten nemen van de overledene. Rixton en Atwater zien twee verdachten vluchten.

An Even Bigger Surprise. Looking for a Lifeline. The Whole Point of Being Roommates.

Samenvatting

Upton gaat undercover om een methorganisatie te ontmantelen. Ontdek series Zoek je een nieuwe serie? Categorie : Lijsten van afleveringen van televisieseries.

Vervolgens raakt de stad in de greep van een serie overvallen.

Ondertussen Severide en Stella's relatie raakt een breekpunt bij Severide neemt herstel van een oude boot in plaats van met haar. On the Warpath. Arrest in Transit.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   05.12.2020 00:54 Juanito:
   De zaak stelt de relatie tussen Upton en Ruzek op de proef.

   29.11.2020 19:00 Seyhan:
   All Hard Parts. Ruzek zijn baan staat op het spel nadat een undercover operatie verkeerd gaat.

  Ten anker

  Vond