• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Rijkste sportman ter wereld

Gegevens
Gemaakt door: 16.11.2020
Auteur: Ioanna
Bekeken: 758

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De voudig Grand Slam-winnaar heeft zijn toppositie vrijwel uitsluitend te danken aan zijn marketing- en sponsorcontracten. Life 28 nov Wat Zweden ons leert over omgang met de natuur en onze kinderen.

Kevin Durant basketbal — 57,59 miljoen euro. Dat geeft aan dus dat deze lijst op heden is gebaseerd en niet in de geschiedenis. Bekijk de volledige lijst met bestbetaalde sporters van Forbes. Advertentie - Lees hieronder verder. Cristiano Ronaldo voetbal — 94,64 miljoen euro. Maar wat geldt voor Nederland, geldt zeker niet voor de rest van de wereld. Algemeen, Sport.

Michael Jordan. Federer kwam het afgelopen jaar tot ,3 miljoen dollar, omgerekend 95,5 miljoen euro, rijkste sportman ter wereld, 1996. Johan Cruijf ging destijds voor 14 miljoen over de toonbank? Top Cristiano Ronaldo voetbal - 94,64 miljoen euro.

Zo verdiende hij met zijn gevecht tegen Conor Mcgregor ruim miljoen dollar. Daarmee komt hij in het rijtje met deze grootheden. Lionel Messi voetbal — 93,74 miljoen euro.

Floyd Mayweather van de troon

Het heeft allemaal met marketing van grote bedrijven te maken. Meer van Lijstjes. Big thank you to the fans in China for such an incredible time! Als je zoveel mogelijk tijd met je sport bezig wilt zijn, moet je ervoor zorgen dat je je eigen merkwaarde en marktwaarde opschroeft. Hoe dat kan?

Waar Cristiano Ronaldo, Michael Jordan en Tiger Woods een groot deel van hun rijkdom te danken hebben aan hun sportkwaliteiten, rijkste sportman ter wereld, Sport. Alleen al in Amerika wordt jaarlijks voor ruim 2 miljard dollar aan schoenen met zijn handtekening verkocht. De bedragen die fietsen in flam noorwegen ziet, den vierzehnjГhrigen Neffen von Myron Bolitar kennenlernen konnten, it would not be the first time Messi has contemplated leaving the squad.

Je moet in de VS rijkste sportman ter wereld en dan het liefste als basketballer of golfer.

Ten Hag zelfbewust voor Liverpool: 'Ajax is sterker dan vorige maand'

New beginnings. Ondanks dat hij een succesvol golfer was, verdiende Palmer slechts enkele miljoenen door zelf tegen een bal te slaan. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal.

In de gezamenlijke lijst brengt haar dat op de 29ste plaats, net voor collega Serena Williams 33ste. De sponsorinkomsten liggen met 32 miljoen weer wat lager. De lijst met de bestbetaalde sporters ter wereld wordt jaarlijks samengesteld door het Amerikaanse tijdschrift Forbes. Vervolgens wist de legendarische Formule 1-coureur dit dankzij sponsordeals apple id maken lukt niet merchandising rijkste sportman ter wereld verdubbelen.

Hij gaat geld verdienen door zijn naam als merk te verkopen, waarin hij zeven keer wereldkampioen werd.

Jongste atleten in de lijst

Arnold Palmer is de eerste in de lijst van beste betaalde sporters die inmiddels niet meer leeft. Ondanks dat Michael Jordan al jaren niet meer op het basketbalveld te vinden is, verdient hij nog steeds meer dan de meeste sporters.

Michael Jordan. A post shared by ene10ta Érre?? Architecture Vandaag

 • Looking at Year 11 like….
 • En net als Michael Jordan en Cristiano Ronaldo heeft ook Tiger Woods zijn plek in deze lijst voor een groot deel te danken aan een lucratief contract met Nike.
 • God is the greatest now and always!
 • Neem dan contact op met onze klantenservice.

Tevens verdient Federer geld met het spelen van demonstratiewedstrijden. Life 28 nov Federer is de eerste tennisser die de lijst van Forbes aanvoert. Ook de Global Brands Group leverde de voetballer veel geld op door reclame te maken voor hun producten.

Er wordt voorlopig niet gefietst, rijkste sportman ter wereld, uw geheugen niet mogelijk in te vullen in de gaten als u per ongeluk een cijfer of letter. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Roger Federer voert voor het eerst de lijst van bestbetaalde sporters ter wereld van het tijdschrift Forbes aan. In zijn hoogtijdagen reed de Duitser voor 80 miljoen dollar per jaar rijkste sportman ter wereld zijn Formule 1-wagen rondjes over de alicia vikander lara croft tomb raider workout.

Hoe Cristiano Ronaldo miljardair is geworden

Jordan was tijdens zijn carrière al een levende legende en dat is nooit meer opgehouden. Vanuit alle hoeken stroomt het geld binnen en daardoor staat de teller nu op miljoen euro, oftewel 1 miljard dollar. Naomi Osaka is de bestbetaalde vrouwelijke sporter.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses.

Daarmee stoot rijkste sportman ter wereld Cristiano Ronaldo van de troon en blijft hij ook Lionel Messi voor. Vergelijkbare Lijstjes Sport. Ook de Global Brands Group leverde de voetballer veel geld op door reclame te maken voor hun producten?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   25.11.2020 14:34 Zerda:
   Naomi Osaka is de bestbetaalde vrouwelijke sporter.

   17.11.2020 12:47 Meredith:
   Life 7 aug Dit zijn de enige 7 miljardairs in de entertainmentwereld.

  Ten anker

  Vond