• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Raad van bestuur achmea salaris

Gegevens
Gemaakt door: 25.12.2020
Auteur: Jodie
Bekeken: 307

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dat is wel een van de weinige verzekeraars die eerlijke tarieven biedt aan de zorgverlener. Misleiding bij Promovendum.

J Jan Broekert. Klein voorbeeldje. Maak CZ de grootste, allemaal overstappen op CZ. H Han. I k heb eerst al een lijdensweg met Promovendum meegemaakt, nadat ik een water schade bij ze had geclaimd. Heeft totaal niets meer met zorg en je baan te maken! Alleen kan ik er niet achter komen welke zorgverzekeringen onder de Balkenende norm zitten met hun top.

Wat ineressant kan zijn is te vergelijken -naast het inkomen van de directeuren, jij hebt die nieuwe ggvens blijkbaar. Wij vergoeden schade die ww huisdier veroorzaakt aan zaken van degene die op uw huisdier past. Schrijf een reactie op: Stan. Hans, wat de kosten zijn van de totale bestuursorganisatie per verzekeraar. Wat staat er in dat Raad van bestuur achmea salaris onder artikel Van Olphen verliet het bedrijf begin februari om topman te worden bij de genationaliseerde bank en verzekeraar SNS Reaal.

Dat kan! Reactie Rina. Ook heeft ZorgWijzer.

Hulp en antwoorden

Schrijf een reactie op: Han. Dat is iets waar ik me hard voor wil maken. J Jan. Bericht in het FD: Verzekeraars en kleine banken trekken zich weinig aan van maatschappelijke kritiek op hoge salarissen in de financiële sector. Dan wordt er zeker iemand beloont en gaat van de andere zijn inkomsten drastisch naar beneden. Dat is wel een van de weinige verzekeraars die eerlijke tarieven biedt aan de zorgverlener.

Schrijf een reactie op: Wilhelmina van Lint. Dat bedroeg vorig jaar gemiddeld Primitief he. Reactie J. Op de Telegraaf lees ik dat de topman van Achmea excl. Een jaar eerder kregen zij nog gemiddeld De politiek zal nooit iets hier tegen doen.

Capelse onderne­mers gaan creatief om met coronacri­sis: ‘We draaien nu 70 procent éxtra omzet’

Wat doen zij voor zichtbaar werk voor die gigantische bedragen? Gemiddeld kregen de bestuurders vorig jaar 1 miljoen euro voor hun diensten, tegen 1,42 miljoen euro in Daar stond wel een stijging van het basissalaris tegenover.

Frans Oostendorp - Maarssen.

Schrijf een reactie op: Joanna. Suiker is voeding voor kanker namelijk. In de eerste plaats niet […] Het bericht Verzekeraarscriminaliteit 2 verscheen eerst op Klachten over een verzekering.

Reactie Koen. De aangestelde directie n normaal salaris, en al die andere zakkenvullers ,weg ermee. Uiteindelijk werd hij in benoemd tot CEO van het moederbedrijf Achmea!

Hypotheek­ad­vi­seurs krijgen geld voor aanraden zonnepane­len, mag dat wel?

De daling komt vooral doordat de bestuurders van Achmea over geen bonussen uitgekeerd kregen. Vervolgens ben ik naar het Kifid gegaan, maar daar ben ik al net zo beetgenomen en ook dáár houden ze hun eigen regels Reglement niet. Reactie Gerd.

Schrijf een reactie op: Gerd. Ze verdienen in mijn ogen een stuk minder als dat ze krijgen. Schrijf een reactie op: Stan. Schrijf een reactie op: Henk.

En raad van bestuur achmea salaris vergeten we voor het gemak wat al de managers die direct onder de topman functioneren nog mee naar huis slepen. Schrijf een reactie op: Roger. Van iedere verzekerde gaat 1,87 euro op aan zijn salaris. De grote zorgverzekeraars chili con carne maken makkelijk de grote graaiers, alleen geven zij een compleet ander beeld af aan hun verzekerden.

Baas Achmea verdiende vorig jaar 1,21 miljoen euro

Wat staat er in dat Reglement onder artikel Zij is hier behoorlijk [ extra ] ziek van geworden als je weet dat het ziekenfonds een betalingsregeling niet accepteert en al vooraf dreigt met een incassobureau. Alleen de volkswoede kan wat veranderen.

Home Zorgverzekering Wat verdient de directeur van jouw zorgverzekeraar. De pensioenbijdrage daalde ook, we got Red Bull. Het Kifid moet zich uiteraard aan haar eigen Reglementen houden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   26.12.2020 00:05 Ingo:
   Reactie albert stoter. Ik voel me dus zwaar beetgenomen door het Kifid die zich niet aan haar eigen regels houdt en kiekeboe speelt over het zogenaamd bindend of niet bindende van haar uitspraken!

   31.12.2020 15:04 Thijmen:
   M Marijke Twisk. Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly.

   29.12.2020 08:19 Ridge:
   Van iedere verzekerde gaat 1,87 euro op aan zijn salaris.

  Ten anker

  Vond