• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Quad rijden noord nederland

Gegevens
Gemaakt door: 14.01.2021
Auteur: Jaro
Bekeken: 498

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Voor dat er gereden gaat worden geven onze instructeurs alle deelnemers duidelijke veiligheidsinstructies en een veilige helm zodat iedereen veilig de baan op kan.

Dan is quad rijden een ideale oplossing voor je uitje. Extra sensatie gegarandeerd!

Dit groepsuitje is geschikt voor groepsgroottes van 2 tot deelnemers. Natuurlijk is het ook leuk om met een groep te rijden, hier zijn onze groepsarrangementen zeer geschikt voor. Ik vond de website onnodig complex.

Bedrijfsuitje Eindhoven. Quad rijden , de leukste manier om je snel te verplaatsen in de buitenlucht! Samen met je vrienden of collega´s ga je jouw skills als bestuurder flink bijschaven.

Wij zijn open op afspraak.

Wil je gaan quad rijden als teamuitje. Een spectaculair kinderfeestje waar nog lang over nagepraat zal worden. Quad rijden Prijzen Benieuwd naar de prijzen van het quad rijden? Heb je speciale wensen! We horen graag van je zodat we de inhoud quad rijden noord nederland dit artikel nog beter kunnen maken?

Varianten Quad rijden

Bekijk onderstaande tabel voor meer informatie over de prijs van een uur, anderhalf uur e-chopper rijden. Hou jij van scheuren, modder en de adrenaline rush naar een hoogtepunt brengen?

Nieuwste artikelen: 33 Natuurspeeltuinen in Nederland 7 x De leukste rommelmarkten van Rotterdam 7 leukste winterpretparken Wat kun je allemaal gratis krijgen op je verjaardag? Dat leer je tijdens deze slipcursus of driftcursus in diverse regio´s.

Bekijk hier onze groepsuitjes met de quad. Op onze event locatie in Gouda Moordrecht hebben we twee quad tracks waar je lekker los kan gaan met onze quads.

Je speelt 5 spellen paintball in het paintballbos en wordt vervolgens met een bootje terug naar Watergoed. Wie van jullie is het beste in staat om op elk terrein de wagen onder controle te houden, quad rijden noord nederland. Angebot beantragen! Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Meerkamp Teambuilding.

Boek Quad Rijden

Kom je met meer dan 10 mensen? Eindhoven Gouda Eindhoven Gouda Nijmegen. Ook gevorderde quadrijders komen hier dus prima aan hun trekken. Om een e-chopper te besturen dient men in het bezit te zijn van een AM-B-rijbewijs.

Op onze event locatie in Gouda Moordrecht hebben we twee quad tracks waar je lekker los kan gaan met onze quads? Klaar om uit te printen en cadeau te geven. Denk dan aan klimmen in het bos, quad rijden noord nederland, een gevangenistour of mountainbiken, 22nd 29th. Laat je dan verrassen tijdens dit quad rijden uitje. Onder begeleiding van een instructeur cross je jessica parker kennedy hot een groot deel van het grootste off road terrein van Europa.

Quad rijden bij Fundustry

Waarom Fundustry Events? De een kiest als organisator voor een locatie in de plaats van bijvoorbeeld het bedrijf terwijl de ander graag iets centraal kiest om zo iedereen een soortgelijke reistijd te geven.

Eiland van Maurik 19 EVM19 is een waar paradijs voor de echte avonturiers.

Op zoek naar een leuk cadeau. Uiteraard zijn deze kleiner dan de quads voor volwassenen, maar meestal is ook het vermogen van de quad aangepast zodat de kans op ongelukken kleiner wordt. Geef gas en rij door de modder. Ik vond de website onnodig complex. Hier kom je verschillende obstakels tegen en draait het allemaal om behendigheid en de manier waarop je Quad rond de baan stuurt. De leukste uitjes vind je bij Fundustry.

Waarom Quads For Quad rijden noord nederland.

Quad Rijden bij Quads for AlL

Familie uitje met kinderen. Een groot voordeel van quad rijden is dat het voor bijna iedereen geschikt is.

Vrijgezellenfeest meerkamp: voor mannen! Bekijk dan de bijbehorende pagina!

Ja Nee. Kom ook quad rijden bij Fundustry voor een ongelooflijke belevenis. De veiligheid van onze deelnemers staat altijd voorop en daarom worden onze quads uitstekend onderhouden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.01.2021 04:28 Jannetta:
   Om het helemaal compleet te maken kan je het uitje afmaken met een hapje en een drankje.

   20.01.2021 15:11 Petros:
   Groepsuitje op maat? Onze quadbaan van m2 bestaat uit meerdere banen waarvan de lengte varieert van m tot wel m.

   21.01.2021 13:46 Zoe:
   Na afloop kun je heerlijk nagenieten in Restaurant Watergoed en als je wilt zelfs overnachten in een heuse tipi. Informeer dan naar de mogelijkheden om privé quad te rijden.

  Ten anker

  Vond