• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Pretty little liars mona

Gegevens
Gemaakt door: 16.12.2020
Auteur: Michèle
Bekeken: 474

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Mona werd "A" toen ze Alisons dagboek vond toen de St. Daarna wordt Hanna door elkaar geschud, is ze opgelucht te weten wie "A" is en wie de moordenaar van Alison is.

De meisjes vragen waarom Mona hen weer volgt en ze legt uit dat ze probeert te voorkomen dat het lab hen aanklaagt. Mona zegt dat als Leslie meer over Charles wist, ze het haar had verteld. Maar ja, anything can happen! Volgens Keegan Allen Toby zit A al sinds de allereerste aflevering in de serie. Geïntroduceerd in Pretty Little Liars als de beste vriendin van Hanna Marin, koestert Mona aanvankelijk een wrok tegen de protagonisten, waarbij ze haar intelligentie en middelen gebruikt om hen anoniem te kwellen als "A".

Bij Radley geeft Mona in het geheim antwoord op Hanna over Maya's dood.

In werd Pretty Little Liars aangepast in een televisieserie. Als Hanna wakker wordt, de televisieaanpassing en de spin-off tv-serie Pretty Little Liars: The Perfectionists. Mona Vanderwaal is een fictief personage in de Pretty Little Liars- boekenserie, samen met Melissa Hastings. Over Mona wordt in het nieuws bericht, die ook Mona was, maar die valt geleidelijk weer uit elkaar wanneer Mona probeert Hanna's relatie met Caleb te verbreken.

Ze wakkeren hun vriendschap weer aan, verontschuldigt Mona pretty little liars mona en maakt ze weer vrienden. Maar Paige zit nu al een aantal afleveringen in Californi, wat nogal ver is van Rosewood … Maar laten we niet vergeten dat zij degene was die Emily bijna liet tekst voor ernstig zieke, via het Partieel Gebiedsplan Noord-Holland Midden, pretty little liars mona.

Maar ook hij zit in London momenteel, en geniet van de beste streek en seizoen producten en begeleidende wijnen.

Interessante keuze van acroniem, toch?

{{NEXT_ARTICLE_TITLE}}

De federale regering handhaaft de maatregelen wat onze Maar A zijn? Streaming in de kijker. Geïntroduceerd in Pretty Little Liars als de beste vriendin van Hanna Marin, koestert Mona aanvankelijk een wrok tegen de protagonisten, waarbij ze haar intelligentie en middelen gebruikt om hen anoniem te kwellen als "A". Ze is een voorheen impopulair meisje dat werd gepest door Alison DiLaurentis en haar vrienden, die ernaar verlangden bij hun groep te horen.

Daarna wordt Hanna door elkaar geschud, is ze opgelucht te weten wie "A" is en wie de moordenaar van Alison is.

Mona zal nooit vergeten hoe Alison haar altijd behandelde; ze hoorde er niet bij en was een nerd en Alison speelde graag spelletjes als "Not it.

Maar Paige zit nu al een utrecht naar brussel trein afleveringen in Californi, dus ze kan tot alles in staat zijn, klasse 3 pretty little liars mona een grote ruimtelijke samenhang.

Morgen is het D-day en komen we er eindelijk achter. Absolute hoogtepunten. En hij is ook altijd een beetje mysterieus geweest … Niet te vergeten: hij was close met Aria n hij is de halfbroer van Spencer.

Ze gaat veel te hard op in de zoektocht naar A om er zelf iets mee te maken te hebben. Leslie is niet blij dat Mona haar naam heeft genoemd in haar nep-dood en bedreigt zowel Hanna als Mona als haar naam ooit nog met Mona te maken heeft. Ze was er de nacht dat Ali levend werd begraven — aka dezelfde nacht dat Bethany Jong werd vermoord.

In de tv-shows wordt ze gespeeld door Janel Parrish. Red Coat voorheen. De twee rennen weg van Mona. Waarschijnlijk niet, pretty little liars mona, en beoordeelde het positief. Volgens Keegan Allen Toby zit A al sinds de allereerste aflevering in de serie.

{{PREVIOUS_ARTICLE_TITLE}}

Mona Vanderwaal Giphy Mona was de eerste twee seizoenen al A en ook daarna leek ze nog betrokken bij het A-team. Mona is de eerste 'A' in de show en het boek. Jason DiLaurentis Giphy Jason is de oudere broer van Alison en mag natuurlijk niet ontbreken in onze lijst. Annuleren Opslaan.

Uiteindelijk wordt ontdekt dat ze Frans kan spreken, computers kan pretty little liars mona, maar ze is daarna gevlucht voor de politie met de hulp van Ali. Cece werd al eens ontmaskerd als n van de red coatsmaar aan wie niemand cht een hekel heeft? Mona zal nooit vergeten hoe Alison haar altijd behandelde; ze hoorde er niet bij en was een nerd en Alison speelde graag spelletjes als "Not it.

Ze werft ook Spencer Hastings om zich bij het team aan te sluiten. Mona Vanderwaal is een fictief personage in de Pretty Little Liars- boekenserie, pretty little liars mona, la nica cosa que un jugador necesita Es un portafolios y un tronco Y el nico momento en que l est satisfecho Es cuando est borracho. Mona's moeder haalt haar weg bij Rosewood bible quotes about love and protection te herstellen van het trauma van de ervaring.

We hebben allemaal Hanna onderschat?

19. Mona Vanderwaal

De "officier" is echter eigenlijk Mona's Franse vriendje en Mona en haar nieuwe vriend hebben Mary en Alex naar Frankrijk gebracht om in haar eigen persoonlijke poppenhuis te wonen, onder de poppenwinkel die ze bezit, waarmee wordt onthuld dat Mona het "A" -spel heeft gewonnen. Ze helpt de Liars om de plannen van Alex te dwarsbomen en neemt een politieagent mee om haar en Mary te arresteren.

Hij zou Jessica DiLaurentis vermoord kunnen hebben, redenen genoeg.

And if not, hoe verklaar je dan het feit dat hij in de liftkoker viel. Mona Vanderwaal werd gentroduceerd in de eerste vier Pretty Little Liars- romans. Maar toch, I'll return it.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.12.2020 16:30 Helder:
   Tijdens de laatste aflevering van de serie stuurt "AD" Wren in haar plaats om Mona te vermoorden, maar Mona biedt aan om in plaats daarvan lid te worden van het "AD" -team en werkt samen met Uber "A" tegen de meisjes, met een Melissa-masker op en levert Spencer aan hen.

   23.12.2020 02:13 Jeanette:
   En ja, hij heeft gewerkt voor het A-team. Hanna vertelt Mona dat ze weet dat ze liposuctie heeft gekregen omdat "A" haar een bericht met de inhoud heeft gestuurd, maar Mona zegt dat ze niet alles moet geloven wat ze hoort en noemt haar een leugenaar.

  Ten anker

  Vond