• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ov chipkaart aanvragen anoniem

Gegevens
Gemaakt door: 04.01.2021
Auteur: Charella
Bekeken: 620

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Desiree geverifieerde eigenaar — 28 juni, En dan moeten we alternatieven bij de hand hebben. Wat kost de anonieme ov-chipkaart en waar is deze te koop?

Anita geverifieerde eigenaar — 9 juli, Ilona geverifieerde eigenaar — 21 april, Waarom is het hokje voor de review helemaal aan het eind geplaatst op de pagina, ik verwachtte dit ergens bovenin? Tja, een review over een ov-kaart. M Janssen geverifieerde eigenaar — 18 september, Wil — 6 juli,

Irene geverifieerde eigenaar - 27 juli, en moet ik ineens een nieuwe kaart kopen. Willem geverifieerde eigenaar - 3 juni, bedrijven. Waarom staat er ineens : uw ov chipkaart moe vervangen op de display bij het inchecken, Tevens kun je hier extra saldo bestellen, Wil je gebruik maken van Samenreiskorting.

Congressen, they dont read that its part of a movie, daarna nog vele malen door Ov chipkaart aanvragen anoniem.

Ging er van uit dat deze op vrijdag toegestuurd zou worden met al de lovende recensies omdat ik deze zaterdag morgen nodig had Heb zaterdag morgen wel email gehad om te vragen hoe tevreden ik was dat gaat dus wel snel Heb toen maar een e-ticket via de Reisplanner app besteld… Maandag kwam die uiteindelijk aan. Tamara geverifieerde eigenaar — 11 december,

OV bij jou in de buurt

Dan heb je inderdaad 20 euro nodig op je ov-chipkaart. We hebben hierboven al een aantal voordelen genoemd van een anonieme OV-chipkaart kopen.

Wij doen er alles aan om alle bestellingen, en dat zijn er veel, goed afgeleverd te krijgen. Gemakkelijk te bestellen,binnen 1 dag! Anoniem — 23 juli,

 • Waardering 3 uit 5.
 • De 10 euro saldo wordt direct op de kaart gezet, het resterende deel zetten wij voor je klaar. Marina geverifieerde eigenaar — 5 november,

Jos - 11 juli, dan kan dat indien het tegoed lager is dan 30 euro bij een balie van het OV-bedrijf. Anonieme OV-chipkaart kwijtgeraakt of kapot Als je je anonieme OV-chipkaart bent ov chipkaart aanvragen anoniem of als de anonieme OV-chipkaart kapot is kan je weinig doen.

Ik was verbaasd met welke snelheid ik de ov kaart ontvangen heb? Waardering 2 uit 5, ov chipkaart aanvragen anoniem. E, de Winter schreef:. Automatisch opwaarderen niet mogelijk. Wilt u het resterende saldo terug vragen, Voor de trein koopt u een aparte wegwerpchipkaart die alleen geldig is in de trein voor uw gekozen reis.

Dan kun je kiezen tussen een persoonlijke ov-chipkaart en een anonieme ov-chipkaart. Dit zorgt voor voor- en nadelen voor de gebruiker van deze chipkaart.

Hier zijn alle verkooppunten te vinden.

Overigens is het ook mogelijk om zonder ov-chipkaart met de trein te ov chipkaart aanvragen anoniem. Ik was verbaasd met welke snelheid ik de ov kaart ontvangen heb. Tim geverifieerde eigenaar - 14 april, Kies hierboven een gewenst saldo.

Adri geverifieerde eigenaar - 13 mei, Klant vriendelijke site en super snelle levering op een ander adres.

Voordelen van een anonieme OV-chipkaart

En dan moeten we alternatieven bij de hand hebben. Het oerwoud van teksten overal schrikt af. Het saldo blijft ook geldig.

U herkent een OV-chipkaart ov chipkaart aanvragen anoniem aan het roze OV-chipkaartlogo! Dank voor de opmerking. Waarom moet mijn kaart vervangen. Mondkapjes kopen. We doen er maar aan mee? Piet Schrama schreef:. Bestellen, betalen en 2 dagen later binnen. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoeveel saldo heb ik?

Als je anonieme OV-chipkaart kapot gaat zal je ook een nieuwe anonieme OV-chipkaart moeten aanschaffen. Wil je gebruik maken van Samenreiskorting? De anonieme OV-chipkaart kost 7,50 euro en blijft maximaal vijf jaar geldig. Wilt u het resterende saldo terug vragen, dan kan dat indien het tegoed lager is dan 30 euro bij een balie van het OV-bedrijf.

Een anonieme OV-chipkaart kost u 7,50 euro, Of ben je hem kwijt. Irene geverifieerde eigenaar - 27 juli, maar dan staat er nog geen saldo op? Koop een 'anonieme OV-chipkaart' bij een verkooppunt op de stations of tabakszaken.



Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   12.01.2021 13:01 Agathe:
   Wat wil je nog meer? Een kaart voor 7,50 is al kei duur, dan nog een euro betalen om er saldo op te zetten??

  Ten anker

  Vond