• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Openingstijden herberg de bongerd beesel

Gegevens
Gemaakt door: 23.01.2021
Auteur: Britt
Bekeken: 192

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Koop een arrangement, kopen drie vrienden via jouw gedeelde link? Herberg de Bongerd 5,9. Zelfs op het drinken moest je lang wachten.

Net of je een ijsje "uit het vuistje" was gaan halen bij een ijssalon. Doorgaan naar hoofdinhoud. Zeer onvriendelijk personeel! Hierdoor heb ik een super leuk nieuw restaurant ontdekt. Geweldig concept dit!

Gezellige sfeer, echt fantastisch? Het is ons heel goed bevallen. Wij hadden een highbier arrangement besteld, vriendelijke bediening. Bedankt voor je hulp. Chris en Marian.

 • En op het onderste bord lagen soesjes en donuts van de aldi. Alle restaurants in Beesel weergeven.
 • En we keken tegen een glazen hokje aan waar honderden vliegen zaten.

Doorgaan naar hoofdinhoud. Ook bv de zalm werd slecht bijgevuld. Hierdoor heb ik een super leuk nieuw restaurant ontdekt. Bekijk alle 0 vragen. Enige smetje op de avond vonden we toch wel de bediening. We gaan er zeker nog eens terug.

 • Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk? Ontdek jouw stad voor een onverslaanbare prijs.
 • Ivonne Toneman 11 punten. Iets verderop in Roermond zijn vele betere restaurants te vinden die voor een mindere prijs dagverse producten leveren!

Vreselijk 3. Gereisd met vrienden in mei. Download de 1Limburg app. Zie je een leuk bedrijf. Vorige week met een gezelschap gegeten bij De Bongerd.

U bent hier

Toen ik mijn bord kreeg waren het in feite zeer kleine scampi's die trouwens een rubberachtige smaak hadden , opgediend met pasta! Datum van bezoek: april Alleen gereisd in januari

Obdam NH. In tegenstelling tot de grauw-bruinige website is de ambiance in herberg en restaurant heerlijk licht en zeer knus. Maaike Peters, openingstijden herberg de bongerd beesel, terwijl ik met reserveren de leeftijden van de kinderen heb doorgegeven. Je ziet direct of het bedrijf beschikbaarheid heeft voor de groep waarmee je wilt gaan.

Eenvoudig via onze website of app.

Ervaring Herberg de Bongerd

Blaazer 7 punten. Mooi terras. Ook de mail die ik na 14 dagen heb gestuurd is niet beantwoord.

 • Na afloop van ons verblijf protest aangetekend waarbij mij werd verzekerd dat men er op terug zou komen.
 • Rick punten.
 • Afhalen: poké sushi bowl of sushibox bij Sushimi.
 • Egypte Egypte Hurghada.

Beoordeeld op 12 mei via mobiele applicatie Gezellig eten. Turkse Rivira. Goede prijs kwaliteits verhouding! Meer weergeven. Als nagerecht een schaaltje met ijs, pudding en slagroom. Ik had zogezegde gamba's besteld! Hotel Limak Lara de Luxe Resort.

Adres & Telefoon

Penoze in Parkstad: duo gefolterd vanwege gestolen drugs. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal. Dit is zeker geen aanrader. Heerlijk gegeten voor een leuke prijs.

Meer info:  Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden. Maar toen wij gingen afrekenen en twee kaarten inleverden voor de korting kon dit niet. Selecteer jouw stad!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   30.01.2021 21:09 Jeannette:
   Onthoud mij op deze computer Onthoud mij op deze tablet. Prima kamer.

   27.01.2021 18:42 Tessa:
   Beoordelingen filteren. Al met al was dit verrassingsmenu smakelijk, maar niet verrassend, elk onderdeel van dit menu was los te bestellen via de menukaart.

   27.01.2021 08:56 Gürkan:
   Maaike Peters, Rapporteren.

  Ten anker

  Vond