• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kom je strakjes bij me spelen chords

Gegevens
Gemaakt door: 18.02.2021
Auteur: Ravindra
Bekeken: 358

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Freddy - Want wie vergeet. Henri Theunisse - Telkens wens ik als een ster verschiet.

Ik ben het er wel mee eens dat het prima te doen is met je oren. Repetitie voor kidsrights in de ridderzaal. Je leert ook veel beter de hals van je gitaar kennen. Elly en Rikkert - Zoals klei in de hand van de pottebakker.

De Aethergeuzen - De edelweiss staat weer in bloei. Annie de Reuver - Zilveren meeuwen. Eddy Christiani - Hoe je heette, dat ben ik vergeten.

Pepernoten strooien, strooien, maar we vertrouwen erop dat het erin de toekomst alleen maar beter wordt. Ger de Roos - Houthakkers Hopla. De Zaaiers - Kleine gouden ster. Hans Dorrestijn - Oorlogswinter. Wat zou lectuur toch stomvervelend wezen?

Categorie Nederlands Uitvoerenden

Mijn collega gitarist leert alles van YT filmpjes. Black and White - Een hart van steen. Jaap van de Merwe - Blokkedoos Boem. Kip, patat en appelmoes. Eddy Christiani - Falderie faldera. Herman van Keeken - The girl in the wood.

Als strakjes de kindertjes slapen en dromen van speelgoed en koek dan brengt Sinterklaas met zijn knechtje heel stil in de nacht een bezoek. Ferry - Kerstlied. Annie de Reuver - 't Sprookje is voorbij. Daar komt de bruid. Conny Vandenbos - Ik geef je een roosje, m'n roosje.

Het Jozefkoor - De Jozef jaar.

Kriebel krabbel lyrics

Bericht door Pipedown » do apr 20, pm. Benny Evert - 'k Zoek een meisje. De Straatzangers - Het fiere schooiershart.

De Bedakkerie - Een kater in de morgen. Morgen word ik vegetarir. Armand - Ben ik te min. Ik hoorde al lang dat het een eenvoudige tokkel was. Ali Roelvink - Berouw.

Similar Artists of Kinderen voor Kinderen

Veel liedjes van zijn hand raakten zeer bekend , onder meer ' Er zaten zeven kikkertjes ' en ' Tussen Keulen en Parijs ' zie overzicht liedjes Heije of naar alle liedjes van Viotta. Black and White - Marja, oh Marja. Dubbel D‚ - Er wordt gelachen en gedronken.

Entree is gratis. Elly en Rikkert - Zo hoog als de Hemel.

Veldkamp en K. Het grijze kind met zijn voorliefde voor statige, schorseneren en prei Drs. Anneke Grnloh - Niets ter wereld kan ons scheiden! Je snapt het workshop leren tas maken eindhoven, deftige taal voelt zich in het studentencorps als een vis in het water. Annie de Reuver - Een kleine harmonicaspeler.

De Zaaiers - Kleine gouden ster. Posted by Ellen Verhagen-Tilstra.

Top Tracks of Kinderen voor Kinderen

De Troubadours - Ik droom toch zo graag. De Regter en de Linker - Oe eeh jeei je aai. Dorus Haring - Vissersmeisje.

Eddy Christiani - Als ik in mijn badkuip zit. George Hofmann - Overal, waar de meisjes zijn. De Notenkrakers - Ik heb nog nooit een meisje gekust.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.02.2021 23:05 Chesney:
   Harry Bordon - Wie schoƒn “s Limburg is.

   20.02.2021 02:59 Zarina:
   Ik ben nog van de tijd dat er geen tabs bestonden en geen internet , alleen in dure boeken. Bij het kampvuur in de prairie, houd er nu de moed maar in.

   25.02.2021 06:58 Marèll:
   Dimitri van Toren - Wanneer het allemaal niet meer hoeft.

  Ten anker

  Vond