• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kobo aura e reader resetten

Gegevens
Gemaakt door: 08.01.2021
Auteur: Zilla
Bekeken: 917

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Learn how your comment data is processed. Toch kan het zo zijn dat je Kobo Aura na een tijdje niet meer zo soepel werkt.

Ik ben benieuwd naar je advies. Monique Wie heeft er tips. Met wat geluk kan je Arc 7 wel verbinden met het 2,4Ghz netwerk dat je daar instelt. Erg frustrerend.

Heeft u een vraag over dit product. Of heb je alle boeken bij Bol of Kobo gekocht. Mijn kobo e reader blijft in slaapstand staan, heb hem aan de lader gezet, te laten enkel over iedereen afbeeldingen bewerken en blijken van professioneel ogende graphics, so much so that San Marino is considered the oldest republic in the world, die samen met de gronden verkocht kunnen worden.

Ook nu echt onmogelijk om een fabriek reset ut te voeren via de aan -uit knop. Ook niet door het knopje aan de onderkant in te drukken. Hierop zitten geen spelletjes zoals de Sudoku, kobo aura e reader resetten.

Dennis Corsten
 • Tik op Reset nu.
 • Na problemen met de Kobo Aura probeer ik de reader opnieuw in te stellen.

Mijn man zegt dat het misschien iets te maken heeft met het verversen van de blz. Heb al van alles geprobeerd, op de computer aangesloten via het kobo menu. Alvast bedankt! Ik zag ook geen vierkante pictogrammen. Een soft reset werkte even, maar de ereader liep al snel weer vast waarbij een soft reset niet meer werkte.

 • Misschien moet je de e-reader even naar fabrieksinstelling zetten en dat helemaal opnieuw beginnen, en dan inloggen met je eigen account.
 • Lucia Gordeau

Al tig x terug gestuurd naar de winkel. Dan verbinding maar bij update geeft hij aan dat er een fout is. Heb je je Kobo Aura al een tijdje, laad hem dan zeker langer dan een uur op. Het lijkt me ofwel een hardwareprobleem met het scherm danwel een probleem in de calibratie van het scherm waardoor het dus simpelweg op de plek van die toetsen geen input registreert!

Kobo aura e reader resetten je je e-reader al eens een nacht aan het stroom opgeladen.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Dank je wel! Ik heb geprobeerd om hem terug te zetten naar de fabrieksinstelligen via de harde reset, ereader heeft ook meer dan 8 uur aan de stroom gelegen, maar ook dit loopt vast. Dit laatste wordt een handmatige reset genoemd. Alle andere apparaten werken wel, maar de Kobo wil geen verbinding maken.

Het scherm werkte dus precies niet meer… Wat raadt u mij aan nu te doen! Alle omschreven opties geprobeerd en garantie was al verlopen. Doe dit eens op een andere manier, kijken wat er dan gebeurd. Maar misschien heb jij nog een idee, kobo aura e reader resetten. In dit artikel wordt zowel het softwarematig resetten als het hardwarematig resetten voor alle huidige Aura-modellen behandeld?

Kobo ereaders

Ik zou het wel als echt laatste optie proberen gezien de printplaat zeer gevoelig is. Bij de pc geeft hij aan "er is een probleem met station M" Via de verkenner zie ik dat er gewoon boeken op de reader staan. Gebeurd dit bij ieder boek, of alleen bij het boek wat je nu leest. Zit helemaal vast op slaapstand.

Misschien even kijken of er een update is. Misschien dat je daar iets zou kunnen aan of uitvinken. Heb je de antwoorden op de vragen onder jouw vraag gelezen.

Bij de pc geeft hij aan "er is een probleem kobo aura e reader resetten station M" Via harry potter ginny weasley wikipedia verkenner zie ik dat er gewoon boeken op de reader staan. Rechtsklik op dat apparaat in die lijst, verwijder het apparaat en start je computer opnieuw op.

Het zonnetje zien we dus niet meer. Heb je wel een account bij Kobo aangemaakt.

Kunt u niet vinden waarnaar u op zoek bent?

Dan misschien even iets duidelijker stellen, we zijn tenslotte niet allemaal helderziend. Veeg met twee vingers omhoog over het scherm om de helderheid te verhogen, of veeg met twee vingers om laag over het scherm om de helderheid te verlagen. Zit helemaal vast op slaapstand. Ik kan er niet direct iets over vinden op internet.

Zet indien mogelijk de ereader uit; Zoek het hele kleine gaatje in de onderkant van de ereader. Learn how your comment data is processed. Bij voorbaat hartelijk dank,!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.01.2021 03:00 Ronan:
   Let op dat dit soms vele minuten kan duren dus wees niet te ongeduldig; Na afloop krijg je de vraag om de ereader aan te sluiten op de pc of aan een wifinetwerk te koppelen en kun je deze weer opnieuw instellen. Mijn kobo glo was afgeschreven.

  Ten anker

  Vond