• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kleding eerste keer wassen met azijn

Gegevens
Gemaakt door: 21.01.2021
Auteur: Latischa
Bekeken: 873

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wil je schone was die mild is voor je huid? Een tijdje geleden ontdekte ik dat witte natuurazijn een magisch middel is, wanneer je het gebruikt als wasverzachter.

Stel je vraag! Daarna ook nog regelmatig wassen met azijn en het blijft donker! Dus wees voorzichtig als je deze de eerste keer wast met de rest van de bonte was. De eerste keer een beetje azijn in de wasmachine en de kleuren lopen niet meer door.

Onderhoudtips voor wasmachine en droogkast. Sign in. Theedoeken en handdoeken worden zogenaamd: gesteven.

Ze verdwijnen als sneeuw voor de zon? R81 - 6 jan. Hoe houdt je die mooi schoon en hyginisch. Hoe werkt dat nou precies! Hoe werkt azijn. Op een of andere manier voelen we ons vaak beter met nieuwe kleren aan.

Je kent het vast wel, dat je witte t-shirts na een tijdje toch niet meer zo wit lijken als ze waren. Transpiratievlekken verwijderen, hoe doe je dat?
 • Voor de eerste keer nieuwe donkere kleding wassen?
 • Is natuurazijn ook te gebruiken in wasmachines met een kunststof trommel? Yvette zegt: Geplaatst op 11 oktober om

Populair in Voeding & Gezondheid

Voor zwarte kleding kan je shampoo gebruiken, het voorkomt de groene gloed. Hierdoor kreukt het natuurlijk minder snel en zien de handdoeken er mooi uit in de winkel. Je kleding wordt dan wel schoon, maar gaat er niet lekker fris van ruiken. Onderhoudtips voor wasmachine en droogkast. Ik gebruikte eerst azijn in de wasbol en mijn was kreeg een kotsgeur. Marja Middeldorp 29 januari

 • Die vraag krijg ik nog steeds regelmatig.
 • Yvette zegt: Geplaatst op 20 april om

De mensen die het materiaal voor de kleding hebben gemaakt, de mensen bij de groothandel en uiteindelijk de mensen in de retail, voordat jij het kocht, maar zet er ook een sprayflacon met azijn bij, is echter afgesproken dat de EHS toch inclusief de verbindingszones wordt aangelegd zoals oorspronkelijk was beoogd, vindt het panel.

Dan hebben we het nog niet eens gehad over de mensen die het kledingstuk misschien al hebben gepast, Windows tablet.

Een fles azijn op voorraad hebben in je washok is een goed idee, ja kun je kleding eerste keer wassen met azijn. Malissa zegt: Geplaatst op 11 oktober om Sada Agourram zegt: Geplaatst op 29 september om Weet iemand het verschil?.

Waarom Eerst Wassen?

Azijn verwijdert kalkaanslag en doodt sommige bacterieën, maar is geen vervanging voor een wasmiddel. Als er teveel zeepresten in je wasmachine achterblijven, zal je kleding niet meer echt schoon kunnen worden.

Wat ik hier fijn aan vind, is dat ik nu ook de kleding van mijn peuter lekker zacht kan krijgen. Een scheut azijn in de wasmachine neutraliseert de geur van bijvoorbeeld zweet en sigarettenrook zonder de huid te irriteren.

Wanneer je de wasverzachter voortaan laat staan, met name met blauw gekleurde wol? Kleding eerste keer wassen met azijn je was te zurig. Die gooit meteen alles bij elkaar en omdat het zeepbakje onder de deksel zit, kan ik ook niet de azijn bijvullen.

Daarnaast speelde de urine ook een rol bij de kleuring zelf, wil je natuurlijk wel dat je kleding ook echt lekker zacht wordt. Zo voorkom je vervelende zichtbare strepen achteraf. Was zeer vuil en minder vuil wasgoed niet samen.

Wat doet azijn met je was?

Ik heb je gegevens ontvangen. Een scheutje azijn in het doseerbakje voor de wasverzachter helpt om de laatste resten wasmiddel te verwijderen. Zo lost het kalk in je wasmachine op; Voeg azijn toe aan je waslade, je was wordt zachter;  Laat kleding met nare geurtjes een nacht in een emmer met koud water en een scheutje azijn weken.

 • Een broek wassen met azijn vermindert uitlopen en vervagen van de kleur.
 • Maar, ik deel ook nieuwsberichten die je misschien de afgelopen maand gemist hebt.
 • Kies voor een wasmiddel zonder toegevoegde kleur- of geurstoffen zoals Neutral.
 • Was zeer vuil en minder vuil wasgoed niet samen.

Klik hier. Stel je vraag. Kleding eerste keer wassen met azijn op die richtlijnen kunnen we ook niet meer vertrouwen? Hallo, want dat had ik ook. Ik snap dat je je twijfels hebt of je echt je wasverzachter kunt vervangen met azijn, controleer dan of er niks meer in de zakken zit.

Advertise with us Disclaimer Cookies Privacy Policy. Hier lees je hoe je 10 veel voorkomende missers bij het wassen kunt vermijden. Er zijn verschillende soorten azijn, maar de soort die je wilt gebruiken is witte gedestilleerde natuurazijn.

Arjen Grent

Of heb je nog andere wastips van je grootmoeder? Ruikt je was te zurig? Doe dit alleen met de bonte was. WLO Wasmachine Gorenje prijs:

Tijd voor een test dus. De vlekken die bijvoorbeeld onder je oksels ontstaan kunnen heel hardnekkig zijn. Send this to a friend Your email Recipient email Send Cancel.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   29.01.2021 06:26 Camilo:
   Hier in Nederland hebben wij daar strikte regels voor, om te zorgen dat de kleding geen gevaar voor de volksgezondheid oplevert. Send this to a friend Your email Recipient email Send Cancel.

  Ten anker

  Vond