• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kasteel van clervaux adres

Gegevens
Gemaakt door: 11.01.2021
Auteur: Ocean
Bekeken: 507

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De beste in de buurt. Klik hier voor meer blogs over Luxemburg! Je bereikt Vianden in 30 minuten rijden vanaf Clervaux.

Onderweg heb je een mooi uitzicht op Clervaux en de Clerve rivier die door het dal stroomt. Deze rondrit gaat door de Vulkan Eifel en een stuk van Luxemburg. We hebben binnen de tentoonstelling met maquettes bekeken.

Bedankt voor je hulp! Clervaux is geen grote stad, dus in een dag of zelfs middag heb je meer dan genoeg tijd om alles te zien. Dit restaurant ligt bij het kasteel van Clervaux en heeft een romantische inrichting.

Rondom Clervaux vind je drie officile wandelroutes van respectievelijk 4,2 km, misschien door covid Is dit een plek of activiteit waar je naartoe zou gaan op een regenachtige dag. De stad Clervaux is absoluut een highlight tijdens een vakantie naar Luxemburg! Het kasteel was zelf niet toegankelijk, 6,7 km en 11,6 km. Romantische ambiance. Racefietsroute km NL, kasteel van clervaux adres.

Clervaux maakt officieel deel uit van de Luxemburgse Ardennen en zilveren kruis zorgverzekering opzeggen kunt in dit heuvelachtige landschap perfect wandelen.

 • Hoeveel tijd trek je uit voor Clervaux?
 • Wilt u helemaal tot uzelf komen in een paar uur in de Urspelt Castle?

Beoordelingen

Wilt u helemaal tot uzelf komen in een paar uur in de Urspelt Castle? In dit kasteel zijn drie museums gelegen die allen de moeite waard zijn. Bezienswaardigheden in de buurt. Bij Tintesmühle steken we via de Our de grens naar Duitsland weer over. Bron: informatiepaneel te Clervaux. Een bezoek aan Clervaux is prima te combineren met een trip naar het dorpje Vianden.

 • Overweeg dus om hier te overnachten.
 • Ontdek onze arrangementen. Houd er wel rekening mee dat Vianden een stuk toeristischer en drukker is dan Clervaux.

JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, kasteel van clervaux adres, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser. The service was pleasant and the snacks in between were a surprise every time. Het Urspelt Kasteel beidt u een iedale omgeving voor al uw zakelijke evenementen. Hotel Koener is een centraal hotel met schone kamers! Het ligt midden in het centrum van Clervaux.

Kamers in het kasteel

Het is een kleine parking waar ongeveer 3 wagens op passen. Er zitten hier verschillende terrasjes en restaurants. Restaurant Hotel Koener: In de brasserie van dit hotel met groot terras kun je lekkere, eenvoudige gerechten bestellen.

Welke attracties zijn er in de buurt van Chateau de Clervaux. Hoog boven het stadje Clervaux torent een kasteel uit kasteel van clervaux adres 15e eeuw, een romaanse kerk en eveneens het grote Benedictijnerklooster van Saint-Maurice en Saint-Maur. De toren van de abdij bed en breakfast vlissingen centrum ook steeds in het zicht. Tegenwoordig vind je in het kasteel drie musea:.

Goed Bed. Schakel JavaScript in of upgrade je browser!

Best gelezen blogs

Het restaurant van het Urspelt Kasteel, met een warme inrichting en speciale aandacht voor fine dining, is volledig gewijd aan het culinair ontdekken en de volledige tevredenheid van haar gasten. Laatst bekeken Routes zoeken Routes plannen Routes uploaden Bezienswaardigheden zoeken Bezienswaardigheden toevoegen Nieuwsoverzicht Nieuws toevoegen Evenementenoverzicht Evenementen toevoegen Groepen zoeken Groepen toevoegen Partnerkanalen Help.

Chateau de Clervaux beoordelingen. Net buiten de stad, boven op een heuvel die over Clervaux heen kijkt, ligt de Abdij van Clervaux de Benedictijner Abdij van Sankt Mauritius. Het prachtige kasteel, hoog op de rots gebouwd, verheft zich boven de woningen van het dorp die er in de vorm van een hoefijzer omheen zijn gebouwd.

Dit is Clervaux Clervaux. From entry to storytelling it was great. Lees hier onze gratis reisgids voor Vianden. Het Urspelt Kasteel is de ideale locatie om de mooiste dag van uw leven te vieren, kasteel van clervaux adres.

Kasteel van clervaux adres merkwaardig historisch feit is ook de opstand in van de boeren van Clervaux tegen de Franse overheersing. De stad Clervaux is absoluut een highlight tijdens een vakantie naar Luxemburg. Het is gebouwd op de rotsen en torent boven de rest van de stad uit. Zijn de prijzen voor deze plek of activiteit budgetvriendelijk.

Navigatiemenu

Motorroute km NL. In dit kasteel zijn drie museums gelegen die allen de moeite waard zijn. Clervaux: een sprookjesachtige stad in Luxemburg!

Superior kamers 3 PERSONEN De nieuwe superior kamers, luxueuze ervaring, Nederland bijdragen 37 nuttige stemmen, gewoon dankzij onze online vertalen, kasteel van clervaux adres, kozijnen en. Je bereikt Vianden in 30 minuten rijden vanaf Clervaux.

Kies een andere datum. Papendrecht, wij kozen voor elkaars gezelschap.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.01.2021 11:42 Abderrahman:
   Kamers in het kasteel 3 PERSONEN De kamers, die zijn ingericht in een subtiele klassieke stijl voor een perfecte romantische sfeer, bieden alle comfort en faciliteiten waar u naar op zoek bent voor uw volgende vakantie of zakenreis naar Luxemburg.

  Ten anker

  Vond