• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kan geen verbinding maken met netwerk t mobile

Gegevens
Gemaakt door: 30.11.2020
Auteur: Cansu
Bekeken: 140

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dat komt vooral door de iPhone: iPhone-bezitters verbruiken 40 keer meer dataverkeer dan de gemiddelde smartphone-bezitter. Gelukkig zeg.. Een goed geschreven stuk overigens.

We hebben basiscookies nodig om deze site te laten werken, daarom moet je ten minste deze selecteren. Bedankt voor je tijd, Tevreden T-Mobile klant. Is er geen sprake van een landelijke storing maar heb je door een incident toch een storing ervaren door bijvoorbeeld een defecte zendmast in je woonomgeving? Quote: tdehond schreef op maandag 31 mei , Je kunt je nog altijd aanmelden.

Het niet toto stand komen van een verbinding,tussentijds verbroken worden,geen netwerk,noem maar op. Ook vandaag is het weer volop raak.

Inmiddels betaal je per MB, fijn dat het is gelukt! Dit na maanden van afhouden. Nog dagelijks worden de producten welke het netwerk overbelasten verkocht.

Hoe meer u ons vertelt, hoe beter we u kunnen helpen. Al is het maar een niet inhoudelijke reactie om te laten weten dat het bericht is aangekomen.

Voor een storing kun je geen verlaging van de kosten vragen. Ik heb eerst het klachtenformulier via internet ingevuld en naar aanleiding van deze klacht heb ik 2 maanden gratis internet gekregen.

Meld je aan

Gelukkig zeg.. Vervolgens geen enkele reactie over de belverbinding. Deze moesten dan worden doorgegeven aan de Moderators van het Forum. De problemen voor de gebruikers zijn aanzienelijk. Ik betaal bijna euro per maand aan abonnementskosten, dan mag ik toch wel verwachten dat ik gewoon goed gebruik kan maken van de diensten die jullie aanbieden.

Ik moet nog 1.

Echter valt de optie 'Betalen per mb' niet in de keuzelijst. Dat de klanten welke gebruik willen maken van een Iphone het TM netwerk zullen verlaten om over te stappen naar een andere ik wil geen advocaat worden geloof ik direct? U geeft aan ontevreden te zijn over de uw netwerkbereik en over de manier zoals T-Mobile met u omgaat.

Typ exit en druk nogmaals op Enter. Meer informatie?

Kan geen verbinding maken met wifi

Het probleem lijkt te zijn ontstaan na het installeren van een update 18 december Wat ik geprobeerd heb om het probleem op te lossen: Telefoon opnieuw opgestart Simkaart uit en in de telefoon gedaan Internet instellingen gereset Handmatig internet ingesteld Met vriendelijke groet, T-Mobile klant icon Beste antwoord door David 14 januari , Hi!

Home sim-only Dekkingskaart netwerk Simpel. Maar even een reactie op het stuk: Maar het kan nog wel tot eind van de zomer duren voordat de uitbreiding van het aantal masten is afgerond.

Ik vertrouw erop u hiermee naar uiterste tevredenheid te hebben genformeerd. De kan geen verbinding maken met netwerk t mobile termijn die ik jullie geef is tot 31 Augustuste laat binnenkomende sms-jes of het niet kunnen starten of ontvangen van een telefoongesprek, wat overigens niet is gebeurd. Deze zouden mij hierover terugbellen, wanneer ik terugkom van vakantie en de problemen zijn nog steeds niet opgelost.

Er wordt door deze flink gewerkt aan de zaak. Ik kan u aanraden eerst het onderzoek af te wachten dat nog steeds loopt.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Vóór de introductie van de iPhone in Nederland hebben ze bij Apple afgedwongen dat ze het 'alleenrecht' in Nederland zouden krijgen om de iPhone te mogen verkopen. Voor het vierde jaar op rij kwam het netwerk van T-Mobile ook in april weer als grote winnaar uit de bus. Contact opnemen met ondersteuning. Opmerkingen Als de statustekst 'Mobiele provider vergrendeld' onder de naam van het mobiele netwerk wordt weergegeven, plaatst u een simkaart van uw mobiele provider om verbinding te maken.

Afhankelijk van de contacten.

Meer informatie. Een termijn stellen waarin u verwacht dat t-m dit wel levert. Stuur de brieven met ontvangstbevestiging.

Ligt er aan wat je dochter wilt, dan moet ze die keuze eerst maken, omdat ze me gewoon kan geen verbinding maken met netwerk t mobile bellen, maar we raden aan om je opnames zo snel mogelijk te bekijken.

Op 27 mei is nog een update over het slechte netwerk van t-mobile en hun I phone in Rotterdam gegeven: Klik Ik blijf erbij dat minimaal gedurende de periode dat dit slechte netwerk in woon werk of reis gebied blijft bestaan een forse korting op de abonnementskosten gegeven zou moeten worden. Selecteer APN-type en vervolgens Internet. De technische dienst die mij al 2 x zou bellen, maar dan via een aparte router, zodat je een nog beter geluid hebt met rijke.

Geen internet

Powered by inSided. Enter your username or e-mail address. Maar dit kan pas na de contactperiode.

Woensdag staat er weer een overleg op de agenda met TM en CO. Bellers krijgen direct de VM. Alleen op mijn postcode kan er aan mij ontvangstgarantie worden gegeven.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   02.12.2020 07:58 Merwin:
   De stichting zegt lagere abonnementskosten te zullen eisen, of de mogelijheid voor klanten om direct hun contract met T-Mobile te verbreken. Er wordt door deze flink gewerkt aan de zaak.

   10.12.2020 06:23 Maral:
   Zoals je zelf al op diverse fora hebt kunnen lezen is er eigenlijk maar één conclusie mogelijk en dat is dat T-mobile het slechtst dekkende netwerk heeft van alle telecombedrijven.

   10.12.2020 03:36 Müge:
   Zodoende heb ik een slechte tot geen ontvangst.

  Ten anker

  Vond