• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Jachthaven met camping te koop

Gegevens
Gemaakt door: 16.01.2021
Auteur: Crispijn
Bekeken: 834

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Inclusief houten schuur van 6m² met gereedschap, afvoer, elektra, wasmachineaansluiting, water en tuingereedschap. Het bestemmingsplan is onherroepelijk vastgesteld. Woonkamer Algemeen.

Andere type horeca is eveneens mogelijk. De Bijland ligt nabij het plaatsje Tolkamer, waar de Rijn Nederland binnenkomt. Deze formule is dé biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt.

Eigen bar, diverse sportvoorzieningen: tafeltennistafels en jeu de boule baan. Badkamer volledig betegeld en tegel vloer. Convectoren in iedere ruimte, en een handdoekradiator in de badkamer maken het een heel jaar door aangenaam vertoeven in het chalet. Op onze website tonen wij per bedrijf gedetailleerde informatie en beeldmaterialen.

Verder heeft de camping een openlucht zwembad en een recreatieplas met strand, jachthaven met camping te koop. U vindt onderstaand een selectie van ons aanbod. De toiletgebouwen zijn geheel gerenoveerd en er staan nu ondergrondse containers voor gescheiden afval.

Naast de woning is nog een slaapgelegenheid gebouwd voor 2 personen met 2 npersoonsbedden. Extra badkamer in het bijgebouw met ook een toilet en badgeiser.

Gelderland Maas - Zaltbommel

Enkele nieuwe stacaravans kunnen wij direct uit voorraad leveren. Verder heeft de badkamer: badkamer meubilair, spiegel en wastafel. De plas heeft een oppervlakte van hectare en staat in open verbinding met de Rijn. Deze formule is dé biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. Denk aan… een eigen stek, waar u kunt relaxen en naar toe kunt gaan wanneer u maar wilt.

Vroeger was er ook een kantine en een telefooncel want nog niet iedereen had een mobieltje en moest je naar de cel om te bellen.

 • De boot is groot 15 x 4,60 meter.
 • Betegeld Badgeiser Badkamer raam Water afstotende wand.

Type Capucine en Violette hebben een middenkamer indeling met keuze uit 2 of 3 slaapkamers, totaal groot circa 2. Dit object is uniek en rustig gelegen jachthaven met camping te koop midden van het schitterende coulisselandschap van de Achterhoek.

De gemeente De Fryske Marren biedt een perceel grond en water te koop aan, dit Franse merk heeft een frisse uitstraling en de indeling is goed doordacht, jachthaven met camping te koop. Als ruim 8 jaar ben ik een tevreden klant en heb het hier erg naar mijn zin. Dubbel glas, Waterleiding, snel of goedkoop, г, landgoederen.

Chalet te koop Camping Jachthaven Spijkerboor

Keuken Koken. De Bijland ligt nabij het plaatsje Tolkamer, waar de Rijn Nederland binnenkomt. Zij worden aangedreven door een buitenboordmotor. Over JAAP.

Denk aan… een eigen stek, aparte keuken, jachthaven met camping te koop. Stacaravan te koop Camping de Rietschoof Gemeubileerde en gestoffeerde woonkamer met verlichting. De kantoorruimte en de wasserette zijn gescheiden en hebben separate ingangen.

In het oosten van Gelderland, nabij het gezellige dorp Winterswijk ligging Dit object is uniek en rustig gelegen te midden van het schitterende coulisselandschap van de Achterhoek.

Betegeld Badgeiser Badkamer raam Water afstotende wand.

Vakantiewoningen in Winterswijk € 725.000,-

Eigen bar, diverse sportvoorzieningen: tafeltennistafels en jeu de boule baan. De woning beschikt over  een carport en een veranda. De boot is groot 15 x 4,60 meter.

Toilet in badkamer. Got it!

 • Deutsche Kunden wählen www.
 • De camping beschikt over diverse sportvoorzieningen: tennisvelden, volleybalvelden en tafeltennistafels.
 • Camping met circa 48 kampeerplaatsen, verdeeld over
 • Het zijn ruime verharde plaatsen met eigen elektra en water.

Een ruim opgezette familiecamping met circa kampeerplaatsen waarvan 10 eigen verhuureenhedengelegen aan In het zuid-oosten van Gelderland. Familiecamping 4,5 hectare gelegen nabij drie Nationale Parken. Daarnaast tweedehands toyota land cruiser onderdelen het sanitair nieuw en schoon, en er is veel te doen in de direct omgeving, landelijk en bij een dorp. Locatie Camping de Rietschoof Adres.

Zo kunt u bij ons terecht voor het kopen van een:. Ruime keuze in het kopen van een camping of het kopen van een recreatiebedrijf Recratief Bedrijfsmakelaars biedt een ruim aanbod in exploitatie gebonden recreatiebedrijven. Naast de woning is nog een slaapgelegenheid gebouwd voor 2 personen met jachthaven met camping te koop npersoonsbedden! Klik hier voor de foto.

Stacaravan te koop Camping de Rietschoof

De afgelopen 20 jaar hebben wij veel zien veranderen en verbeteren. Toeristische camping gelegen in het Groene Hart van Nederland. Vraagprijs Geplaatst op.

Een oase van rust en privacy. Tuin met terras inclusief parasol en tuinstel. Meer kenmerken .Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.01.2021 10:06 Amna:
   De ca Privacy verklaring.

  Ten anker

  Vond