• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Instagram video opslaan android

Gegevens
Gemaakt door: 18.02.2021
Auteur: Ümmühan
Bekeken: 734

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Als u een Android-smartphone bij de hand hebt, downloadt u de populaire Story Saver-applicatie om het probleem op te lossen en video online van Instagram te downloaden. Hier is hoe: Open de video die u wilt downloaden. Dus in deze tutorial laat ik je verschillende methoden zien om Instagram-video's te downloaden op je pc, Android- en iOS-apparaten.

Er zijn verschillende gespecialiseerde diensten voor dit doel. Gerelateerde dossiers. Download Instagram-video's op iOS De opties zijn zeer beperkt als het gaat om iOS, maar ik ken een goede repost-app die ook de Instagram-foto's en -video's downloadt.

Zo gebruik je Instagram zonder mobiele telefoon 03 november Zo kun je een Instagram-foto opslaan 28 oktober Zo kun je je account op Instagram verwijderen 25 september Op Instagram zet je gemakkelijk en snel een foto of video online, die vervolgens door al je volgers bekeken kunnen worden.

De beveiligingsinstellingen van iOS maken het iets moeilijker om een video te downloaden vanaf Instagram al werken de eerdergenoemde opties ook in iOS , maar met de juiste app is het wel mogelijk. Lees dan onze complete privacy statement hier.

U hoeft alleen maar te zoeken waar ze zijn opgeslagen. Download Instagram-video's met een app De InstaSave Android-app is een nuttige app waarmee je elke Instagram-video kunt downloaden. Plak de link indien nodig. Jack Lloyd is technologieschrijver en -redacteur voor wikiHow? In dat geval is de handmatige methode of websites die ik hierboven heb genoemd wellicht meer naar uw smaak, instagram video opslaan android.

Português: Baixar Vídeos do Instagram no Android. Als een persoon geen abonnee is van een gesloten pagina, is het onmogelijk om inhoud te ontvangen en te ontvangen. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.

Instagram video's downloaden op een Mac

Er is hier echt iets voor iedereen. Zij er mogelijkheden om een andere foto uit een serie te selecteren? Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Digital 25 sep Druk op Downloaden rechts van het tekstveld. Als je een betrouwbaardere methode wilt die je niet dwingt om elke video te bekijken, dan is een app van een andere partij dat wel. Methode 1: downloaden van de broncode U kunt de broncode van de videopagina inspecteren en de downloadkoppeling van daaruit uitpakken.

Als het account wordt gesloten, wordt er niets gedownload. Er volgt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Zij er mogelijkheden om een andere foto uit een serie te selecteren.

Onder de unieke extra functies moet het volgende worden benadrukt:. Je bent gewaarschuwd.

Hoe video van Instagram naar telefoon te downloaden?

Life takes us on some pretty weird journeys. Interessante Artikelen - Ga naar de video die je wilt downloaden.

Franais: instagram video opslaan android des vidos Instagram sur Android. In dit geval kunt u vertrouwen op persoonlijke voorkeuren en op de functies van de bestaande gadget. Maar ik loop tegen het volgende aan. Gerelateerde dossiers. Tv series van vroeger nickelodeon zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten?

Wij leggen uit hoe het werkt. Reageer op artikel:.

I. iOS Apps voor Opslaan Instagram Video’s

Een andere goede downloader-site is Instadown. Ik geloof dat het gebruik van een derde partij een veel eenvoudigere manier is om Instagram-video's te downloaden. Misschien helpt het om de opdracht te verwijderen en opnieuw te downloaden? Workshops 7 tips om alles uit de populaire Teletekst-app te halen.

Na een ogenblik zal een menubalk verschijnen. Wij leggen uit hoe het werkt. Dit is een unieke applicatie voor het uitvoeren van reposts, die tegelijkertijd video van insta kan downloaden en opslaan. Geen instagram video opslaan android gevonden. De eigenschappen van deze app zijn onder meer downloaden en back-ups, niet vergelen mooie zijdeglans afwerking, kan dat. Scroll naar beneden naar of zoek naar de video die een dagje uit in friesland wilt downloaden op je Android.

Vertel het ons hieronder en help de gemeenschap.

Video's en foto's downloaden van Instagram

Het opslaan gebeurt volgens het volgende schema:. Het is een makkelijk proces waarvoor u geen irritante kabels nodig heeft, aangezien het gebruik maakt van de Chromecast functie. Je bent gewaarschuwd! Gebruikersportaal Verras me!

Als u geen apps of downloader-websites vertrouwt, kunt u dit gewoon proberen. Probeer het later nog eens. Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.02.2021 10:53 M:
   Toon meer resultaten.

   21.02.2021 04:21 Lemar:
   Wat er waarschijnlijk is misgegaan, is dat je in de Opdrachten-app op de drie puntjes bij Grabstagram tikte. Digital 25 sep Instagram fixt probleem waardoor hacker smartphone kon overnemen.

  Ten anker

  Vond