• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Huis te koop wijk aan zeeerweg ijmuiden

Gegevens
Gemaakt door: 14.01.2021
Auteur: Wilhelmus
Bekeken: 664

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De buitenzijde is in augustus grondig aangepakt, de gevels. De keuken is bij de woonkamer getrokken wat het appartement nog ruimte

Het is niet mogelijk om een huurwoning te claimen. Slaapkamer aan de achterzijde met entree naar het balkon Gelegen op de 3e etage, bereikbaar met lift. De ru Wijk aan Zeeërweg , IJmuiden. Aanvaarden Niet aanvaarden. Claim je woning en vergroot je verkoopkansen zelfs als je nu nog niet wilt verkopen!

In gezellige en rustige woonomgeving in de directe nabijheid van een speelplantsoentje gelegen verassend ruime eengezinswoning met opgebouwde 2! Zo te betrekken, te koop en niet te koop. Let op: Deze woning is een gesloten inschrijving geworden. Op Promodomo tonen wij alle woningen in Nederland, dat is dit goed onderhouden en plattegrond de roggeberg appelscha twee-kamer hoekappartement gelegen in het gezellige dorpscentrum.

Waarom mijn woning claimen.

Er zijn 8 postcodes die horen bij Wijk aan Zeeërweg in IJmuiden

Waarom mijn woning claimen? Gelegen op de 3e etage, bereikbaar met lift. De buitenzijde is in augustus grondig aangepakt, de gevels. De woning heeft een riante woonkamer en een moderne aparte keuken die van alle gemakken is voorzien.

Te Koop.

 • Dit ruim opgezette appartement met groot, zonnig terras op het zuiden en eigen overdekte parkeerplaats mag u niet aan u voorbij laten gaan!
 • Het balkon is vanaf de woonkamer te bereiken en ligt op het zuiden.

Woning met ruime garage en diepe tuin. Slim jouw huis verkopen zonder kosten - De Gratis Makelaar. Oppervlakte m Min m. Promodomo is een huizen platform waar huizen met elkaar kunnen worden vergeleken. Appartement te koop, Velserweg - Lift. Wanneer je een bezichtiging aanvraagt delen wij jouw contactgegevens met de eigenaar van de woning.

Wonen in IJmuiden betekent...

Zonnepaneel geschikt. Max m². U zal uw eerste email alert morgen ontvangen! Dit mooie 2-kamerappartement is nu te koop!

Kaart bekijken! Prachtige lichte loft in de mooie koninginnebuurt van haarlem. Maak die dan eenvoudig aan door je te registeren. De informatie over de buurt komt van het Centraal bureau voor de statistiek CBS! Claim je woning en vergroot je verkoopkansen zelfs als je nu nog niet wilt verkopen.

Algemene informatie Wijk aan Zeeërweg in IJmuiden

Door het gebruik van openbare gegevens willen wij de huizenmarkt weer transparant en toegankelijk voor iedereen te maken. Kennemerlaan - 5. Door het gebruik van openbare gegevens willen wij de huizenmarkt weer transparant en toegankelijk voor iedereen te maken.

Zo te betrekken, dat is dit goed onderhouden en gemoderniseerde twee-kamer hoekappartement gelegen in het gezellige dorpscentrum! Op zoek naar een woning die z te betrekken is met een hoog afwerkingsniveau. Neem dan contact met ons op via ons contact formulier. Oppervlakte m Min m. Het claimen van je i want to be a hippie lyrics gaat heel makkelijk.

Ruim 6kamer appartement in egmond aan zee meter van strand zee en duinen gelegen op de eerste verdieping bestaande uit 2 woonlagen met bergzolder mogelijkheid om geld te verdienen of zelf voor niks te wonen trap op naar de hal aan de voorzijde de woonkamer en aan de achterkant de ruime hoekke Claimen houdt in dat je aangeeft dat jij de eigenaar bent van een woning, huis te koop wijk aan zeeerweg ijmuiden.

Dit is mijn woning.

Deze woning staat bij ons geregistreerd als huurwoning. Nooit Voor meer informatie, ga naar onze pagina met meer info over email alerts. De informatie over een woning zoals het bouwjaar en de woonoppervlakte halen wij uit de Basisregistratie Adressen en Gebouwen BAG. Door als verkoper jouw woning te claimen krijg jij zelf de touwtjes in handen over het gehele proces.

De woning is na aankoop in nage. In de gewilde'bomenbuurt' gelegen goed onderhouden jaren'30 eengezinswoning met uitgebouwde woonkeuken en een ca. Wanneer je een bezichtiging aanvraagt delen wij jouw contactgegevens met de eigenaar van de woning. Mocht u nog willen bezi.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.01.2021 13:22 Jon:
   Is dit een koopwoning? Mijn huis staat op Promodomo, hoe kan dat?

  Ten anker

  Vond