• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe lang recht op studenten ov

Gegevens
Gemaakt door: 20.01.2021
Auteur: Joya
Bekeken: 104

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dan heb je dus 5 jaar recht op het studentenreisproduct. Hoe lang heb ik recht op een OV-studentenkaart?

We vertellen je er graag meer over. Klik hier om van abonnement te wisselen. Hoe zet ik mijn studentenreisproduct stop? Home Zoek Login. Dan is het studentenreisproduct eerst een lening. Zet je studentenreisproduct dan alsnog stop bij en ophaalautomaat.

Om een studentenreisproduct te krijgen moet je ingeschreven zijn als student en bij DUO studiefinanciering hebben aangevraagd. Dan kun je niet meer gratis met je studentenreisproduct reizen? In de tussentijd kan je reizen met het Tijdelijk studentenreisproduct. Naar de homepage reist met je mee.

Google Analytics volgt je surfgedrag op deze website.

Ander zou iedereen natuurlijk vanaf 16 juli op een weekendabonnement overstappen om de zomerperiode vrij te hebben.

Plan je reis

De regel voor hoe lang jij je studenten-OV maximaal mag hebben is de nominale studieduur plus één jaar uitloop. Doet u mbo of valt u nog onder het oude stelsel van studiefinanciering? Hoe lang heb ik recht op een OV-studentenkaart? Het is mogelijk om nog één jaar lang gebruik te maken van een gratis DalVoordeel abonnement als ex-student. Wijzigingen Alle verstoringen Ongeplande verstoringen Geplande verstoringen.

Behalve als u voorgezet speciaal onderwijs vso doet.

 • Als je in aanmerking komt voor studiefinanciering, dan kom je dus ook in aanmerking voor een studenten-OV. Je geeft door hiernaast op akkoord te drukken, aan akkoord te gaan met het gebruik van cookies op deze website.
 • Alleen als je binnen 10 jaar je diploma haalt wordt het een gift. Op de site vind je informatie over het aanvragen en stopzetten van je OV-kaart.

Je mag je studentenreisproduct een vast aantal jaren gebruiken en die periode is voorbij. Zie hierboven voor meer informatie. Je geeft door hiernaast op akkoord te drukken, aan akkoord te gaan met het gebruik van cookies op deze website. Zoek Log in. Alles over je OV-studentenkaart. U moet het reisproduct dan tekst voor ernstig zieke aanvragen.

Hoe vraag ik mijn studentenreisproduct aan?

Doet u mbo 3 of 4, of hbo of universiteit? Doet u mbo of valt u nog onder het oude stelsel van studiefinanciering? Met ongeveer drieduizend leden staat de VSSD sterk in haar schoenen. Daarna moet je het studentenreisproduct nog ophalen bij een OV-chipkaart-oplaadpunt.

Als je nu al studiefinanciering hebt, krijg je vanzelf bericht of de ophaaldatum. Dan kun je niet meer gratis met je studentenreisproduct reizen. Dat was dan ook echt een kaart die je bij je moest hebben. In de tussentijd kan je reizen met het Tijdelijk studentenreisproduct. Ander zou iedereen natuurlijk vanaf 16 juli op een weekendabonnement overstappen om de zomerperiode vrij te hebben.

Wijzigingen

Voor hbo of universiteit hebt u 5 jaar recht op het studentenreisproduct. Stapt u over van mbo naar hbo? Met deze nieuwe kaart kan je het studentenreisproduct weer ophalen.

Ik heb recht op een studentenreisproduct, maar de ophaalautomaat geeft aan dat er geen studentenreisproduct klaarstaat. Dan krijgt hoe lang recht op studenten ov nog geen studiefinanciering. Doe je langer over je opleiding, zoals op het gebied van onderwijs en huisvesting. Dit abonnement kun je tot 3 maanden na het eindigen van je studenten-OV aanvragen.

Die gelden ook voor het studentenreisproduct? Voor alle ontwikkelingen die studenten carry tefsen op goed geluk zorgt de VSSD voor verbetering, dan krijg je nog maximaal 1 jaar een studentenreisproduct. Wil je weten of je hier voor in aanmerking komt.

Alles over je OV-studentenkaart

Zet je studentenreisproduct dan alsnog stop bij en ophaalautomaat. Dan kun je ook het studentenreisproduct aanvragen. Het wordt een gift als u binnen 10 jaar een diploma behaalt.

Het wordt een gift als u binnen 10 jaar een diploma behaalt. Controleer na 5 werkdagen op Mijn DUO of het stopzetten is gelukt. Let op: bij DUO kan je je studiefinanciering stopzetten, maar je studentenreisproduct moet je bij een automaat van het openbaar vervoer stopzetten. Bedrag ov -lening per maand.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.01.2021 12:16 Odilia:
   Hieronder staat uitgelegd bij welke instantie je moet zijn met welke vraag. Wat moetje nou kiezen, een week- of weekendabonnement?

   28.01.2021 17:09 Miquel:
   Dit abonnement kun je tot 3 maanden na het eindigen van je studenten-OV aanvragen.

   21.01.2021 07:02 Sadik:
   Het studentenreisproduct is onderdeel van de studiefinanciering. Dan kunt u meer dan 5 jaar recht hebben op het studentenreisproduct.

  Ten anker

  Vond