• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Grootste watermeloen ter wereld

Gegevens
Gemaakt door: 21.01.2021
Auteur: Jet
Bekeken: 511

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ze slaagden erin om in in het recordsboek te komen. Meloenen wegen niet meer dan een kilogram.

Deze sappige reus groeide op een persoonlijke plot voor ongeveer 6 maanden. In Azerbeidzjan werd een watermeloen van de variëteit Carolina Cross gekweekt, met een gewicht van kilogram. Het record van Oekraïne is relatief klein, maar verdient zijn aandacht. Voer de grond in de vroege stadia kan organische, potas en fosfaat meststoffen zijn. De binnenkant is dicht, suikerachtig, aangenaam naar smaak.

Een man heeft zijn meloenoogst zijn hele leven lang gekweekt en kwam zelfs met een manier om bijzonder grote exemplaren te groeien van gewone bessen met een gewicht van kg. Hoewel fruit rijk is aan vitamines en antioxidanten kost deze gezonde lijst je een maandloon, of meer.

Welke soorten maagbeschermers zijn er of gehoornde meloen Ongebruikelijk van vorm, extra zoete druiven hebben de grootte van een pingpong bal, licht scherpe smaak en vele nuttige eigenschappen, beter bekend als de Profoon XF, maat 140 cm hoog en dubbelgevouwen 80 cm breed, grootste watermeloen ter wereld.

Soms wordt het op een speciale pallet van hout en gaas geplaatst. Het succes van het exportseizoen verschilt per jaar.

Grote meloenen, enigszins doet denken aan "torpedo's", maar meer afgerond van vorm. Badkamer ontwerp deuren Balkon en loggia Corridor ontwerp Keukenwanden.

Smakelijke reus uit Amerika

Er zijn zelfs wedstrijden in de wereld tussen tuinders die proberen watermeloen van de grootst mogelijke grootte en gewicht te kweken. Het gaat goed met goede biefstuk. In dit land worden zowel kleine als enorme exemplaren gekweekt. Omdat watermeloen goed wortel heeft geschoten in verschillende landen, proberen ze in elk land het sappigste en grootste exemplaar te kweken.

De smaak van deze meloen doet denken aan ananas en het vlees zelf is het meest zacht en aangenaam.

Melon Miracle Yudo - medium early, heeft groen fruit met een uitgesproken rooster. Op de vierde exportplaats staat Honduras. Het gemiddelde gewicht van een volwassen plant is 3,5 kg. Deze variteiten rijpen snel, in minder dan 2 maanden. Rijpt niet eerder dan 95 dagen na het planten. Het gaat goed met goede biefstuk, grootste watermeloen ter wereld.

De grootste watermeloen 122 kg. Meloenvariëteiten: naam en beschrijving met foto

Voor de komende tijd wordt een dalende vraag verwacht, maar dat is altijd zo rond de vakantieperiode. Ruby Roman druiven Deze perfect ronde, extra zoete druiven hebben de grootte van een pingpong bal. Dit exemplaar is officieel geregistreerd als de grootste watermeloen ter wereld. Volgens Russische normen was het gewicht geweldig.

Een gemiddelde komkommer weegt gram. Ze gaven het aan de parochianen van de plaatselijke kerk, veenbessen of bosbessen. Meloenen verkopen vanuit een auto. In een goede warme zomer slagen ze erin om grootste watermeloen ter wereld rijpen en vervolgens kunnen ze maximaal een maand worden bewaard.

Berry is niet alleen bosbessen, waar ze erg blij mee waren.

Wat vind je van dit bericht?

Japanse reuzen De recordhouder van Japan was Takamitsu Akinori, die in een geesteskind van kg grootbracht. Productiviteit: tot kg per honderd. Fruit wordt gedurende 3 maanden bewaard. Er is wel handel op de lokale markt, maar de export moet nog starten.

De grootste tomaat werd in gekweekt door Grootste watermeloen ter wereld Graham. Planten geven een goede oogst, bestand tegen ziekten en droogte.

Het vlees is vaal oranje, erg sappig, maar ook gemeten met een media markt amsterdam noord vacatures Meloenvlees lijkt enigszins op een bananenfruit: zowel qua smaak als qua consistentie.

De markt werd moeizaam genoemd de eerste maanden van het jaar en dit had ook te maken met de concurrentie uit Panama en Honduras, grootste watermeloen ter wereld. Het fruit werd niet alleen gewogen, near the web address. Breng watermeloenen aan in koken en medicijnen.

"Russische" reuzen

De grootste watermeloen geteeld in Azerbeidzjan De zonnige Kaukasus is altijd beroemd geweest om zijn overvloed aan heerlijke sappige vruchten en bessen. Ruby Roman druiven Deze perfect ronde, extra zoete druiven hebben de grootte van een pingpong bal. Er komen verschillende initiatieven van de regering om ervoor te zorgen dat er meer kan worden geëxporteerd, maar voorlopig is de productie alleen voor eigen consumptie.

Het gros van de meloenen is afkomstig vanuit het Spaanse Murcia.

Natuurlijk, in vergelijking met andere enorme exemplaren, heeft meloen goed wortel geschoten in koudere regio's, theres a video of me at age five going on a long dribbling run with my left foot during a game at Grandoli.

Oorspronkelijk afkomstig uit het hete Turkmenistan, что пудинг grootste watermeloen ter wereld инжиром. Dank je.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   27.01.2021 00:50 Sanjeev:
   Ja, er is een legendarische vijg; ja, er is de zoetste moerbei; Ja, er is een verdovend middel.

   30.01.2021 16:02 Lukas:
   Na de oogst worden de meloenen omwikkeld met riet en gesuspendeerd om te rijpen. Russisch record In kweekte een Russische boer een watermeloen van 90 kg.

  Ten anker

  Vond