• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Een stelling over de zorg

Gegevens
Gemaakt door: 02.12.2020
Auteur: Josua
Bekeken: 91

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De overheid moet huismannen en -vrouwen een loon uitbetalen. De overheid moet alleen nog medisch en natuurwetenschappelijk onderzoek subsidiëren.

De vrouw is verantwoordelijk voor de anticonceptie. Ouders moeten volledige inzage hebben in de communicatie van hun kinderen tot 16 jaar. Zijn er voldoende voor- en tegenargumenten? Ophitsende, discriminerende en haatzaaiende uitspraken op sociale media moeten met een lik-op-stuk-beleid worden aangepakt. De overheid zou thuisblijvende ouders een salaris moeten betalen.

Internationale verdragen moeten een maximale geldingsduur van 25 jaar krijgen. De doodstraf moet weer worden ingevoerd.

Stelling: er zijn te veel regels in de zorg, een stelling over de zorg. Religieuze rechtbanken moeten bindende uitspraken kunnen doen in familierechtzaken. De regering moet roken verbieden. Bij een volgende financile crisis moet de overheid banken failliet laten gaan. De mode-industrie moet schadevergoeding betalen aan de familie van anorexia-slachtoffers.

De mode-industrie moet schadevergoeding betalen aan de familie van anorexia-slachtoffers. Gezichtsbedekkende kleding moet verboden worden in de publieke ruimte. Openlijke bekering tot een onderdrukt geloof moet geen grond voor asiel zijn.
 • Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Proeven met dieren voor onderzoek moet verboden worden.
 • Nederland moet juryrechtspraak invoeren.

'Het moet beter'

Alle ontgroeningen bij studentenverenigingen moeten worden afgeschaft. Geestelijke levensmoeheid moet een grond voor euthanasie zijn op elke leeftijd. Kies samen een stelling en projecteer deze met een timer op het digibord om het debat direct te starten.

Het privébezit van belangrijke historische kunstwerken moet verboden worden. Vrijlating van gevangenen moet alleen kunnen nadat zij door een jury ’voldoende gerehabiliteerd’ zijn verklaard. Neem dan contact met ons op of lees onze tips voor het ontwikkelen van een stelling.

 • Particuliere examencursussen en huiswerkbegeleiding moeten verboden worden. Beroemdheden zouden hun kinderen niet moeten betrekken in mediaoptredens.
 • Bij parlementsverkiezingen moeten alle zetels verdeeld worden onder de 6 partijen met de meeste stemmen.

Dierentuinen doen meer kwaad dan goed. Het kan en moet snel beter, een stelling over de zorg. Het is een goed idee om de hoogte van de zorgpremie afhankelijk te maken van de leefstijl van mensen. Het bespotten van onaantrekkelijkheid verdient dezelfde afkeuring als racistische of homofobe grappen.

Opbrengsten van uitzendrechten moeten gelijkelijk verdeeld worden over alle clubs in een competitie.

Verslaafden moeten gratis drugs verstrekt krijgen door de overheid. Vuilnismannen zouden meer salaris moeten krijgen dan bankiers. Een poging tot een misdaad moet even zwaar bestraft worden als de misdaad.

De politie moet gesoleerd geweld tussen hooligans laten gebeuren zonder in te grijpen. In deze les vind je een stelling over de zorg oefeningen over de Kinderboekenweek en begrijpend lezen. De vele regels maken, dat er meer personeel, het leidt ook nog tot maximale prestaties voor de organisatie. Eetwedstrijden moeten verboden worden.

Misdaden vanuit een haat-motief verdienen verdienen een relatief zwaardere straf. Enkele universiteiten van wereldniveau zijn waardevoller dan een veelvoud aan goede universiteiten.

Lorum ipsum

Nederland moet een stemplicht invoeren. De mode-industrie moet schadevergoeding betalen aan de familie van anorexia-slachtoffers. De bijstandsuitkeringen van gok- en alcoholverslaafden moeten worden stopgezet.

Gemeenten moeten het plaatsen van daklozenspikes verbieden. Een poging tot een misdaad moet even een stelling over de zorg bestraft worden als de misdaad? De overheid moet financieel aansprakelijk zijn voor doden en gewonden door structurele dakloosheid! Consumentenvuurwerk moet ook op oudejaarsavond verboden worden. Gevangenen moeten asielhonden of -katten krijgen om voor te zorgen. Ik onderschrijf de bevindingen van de ombudsman. Gemeenten moeten alleen asielzoekers toelaten als burgers daarmee instemmen per referendum.

Zelf een stelling maken?

Bedrijven moeten een hoger salaris kunnen betalen aan werknemers die beloven geen kinderen te krijgen. De Verenigde Naties dient de beschikking te krijgen over een eigen VN-troepenmacht.

Zijn er voldoende voor- en tegenargumenten?

Voetbalclubs moeten voortaan de politieinzet rondom wedstrijden geheel zelf betalen. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Stelling: er zijn te veel regels in de zorg.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   11.12.2020 02:37 Derck:
   Hij zegt dat er van de beloftes die toen zijn gedaan nog niets is terechtgekomen.

  Ten anker

  Vond