• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Campingplatz de blauwe hand in wanneperveen

Gegevens
Gemaakt door: 21.01.2021
Auteur: Rose
Bekeken: 486

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Aantal toeristische velden 7. Hotel bekijken.

Het is niet toegestaan de ruimte binnen met naaldhakken te betreden. Inclusief ontbijt. Tafels en bankjes. Vergelijk meer populaire hotels.

Voor wandelaars is er een compleet wandelnetwerk met km gemarkeerde routes en meer dan 60 kant-en-klare rondwandelingen. Toestand van huurverblijf.

Op 12 december om is er door weggebruikers een mobiele snelheidscontrole gemeld: N sint jansklooster richting meppel ter hoogte van hectometerpaal 5. De Schiphorst! Boot gestolen vanuit Wanneperveen! Jaarplaatsen Van april tot oktober zorgeloos genieten van uw weekenden en vakanties in uw eigen stacaravan.

Veelgestelde vragen over Camping de Blauwe Hand.

Boven de zeespiegel. Gasten —. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Faciliteiten

Inwisselpunt voor gasflessen. Inchecken — - — - —. Prima om te zwemmen bij de camping voor kinderen. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Gemeenschappelijk kampvuur.

  • Claim uw vermelding. Ik accepteer.
  • Universeel beschikbare sanitaire voorzieningen. Bootverhuur 1 km.

Prima om te zwemmen bij de camping voor kinderen. Geselecteerde filters. Buitenzwembad 10 km. De Schiphorst. Vanuit de kamer hadden we uitzicht over het water, maar volgens mij kan dat in Giethoorn moeilijk anders.

Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad.

Aanvullende informatie Airbnb faciliteit

Politie naar Beulakerweg in Wanneperveen vanwege aanrijding met letsel. Te koop Ook zorgeloos genieten in uw eigen stacaravan of chalet? Op 7 maart om is er door weggebruikers een mobiele snelheidscontrole gemeld op de Veneweg te Wanneperveen. Al eerder geweest hier.

Uitrit. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, Wanneperveen. De stacaravan nr. Honden toegestaan in huurverblijven. Snelheidscontrole op de Veneweg te Wanneperveen.

Snackbar 0. Waardeer kampeerplek. Auto toegestaan op grasveld.

Bekijk alle attracties in de buurt. Midden in het merengebied van Weerribben-Wieden en aan de rand van het Nationaal Park vindt u onze campingplatz de blauwe hand in wanneperveen camping, maar ook stellen en senioren zullen zich thuis voelen, Eersel (Markt en ergens net even over de Belgische grens (het grappige is dat de rekening het bedrag vermeld in onze eigen valuta als ook in de Belgische).

Aantal toeristische velden 7. Honden toegestaan tijdens hoogseizoen. Autovrije grasvelden. In de bergen! De stacaravan nr.

Openingstijden

Hygiëne van sanitaire voorzieningen. Ontbijt beschikbaar. In de bergen. Volgende dorp 3.

Bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt. Deel je beste reisfoto. Alles prima verzorgd, al had de schoonmaak wat beter gekund.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0