• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Cafe de oude taveerne durgerdam

Gegevens
Gemaakt door: 13.01.2021
Auteur: Rauf
Bekeken: 113

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Anne H Juillet 24, Dat geldt ook voor dit cafe en de ruimte daarboven, waar wij een kamer hadden met uitzicht op het IJsselmeer. Het oude vissersdorp Durgerdam heeft zijn originele charme weten te behouden en is een geweldige plek om te fietsen of te wandelen langs het schitterende IJsselmeer.

Vierpersoonskamer - 2 kamers [ Kamerinformatie ]. Met plezier legt Ron uit waarom hij een andere naam voor zijn zaak heeft laten zetten op de gevel, op visitekaartjes, op flyers en op de gloednieuwe website die binnenkort de lucht in moet. Appeltaart is uit de vriezer. De accomodatie is weliswaar niet super comfortabel voor lange mensen schuine daken in badkamer, lage balk op de trap, uitgesleten en ongelijke traptreden maar dat is te verwachten bij een huis uit , dus geen onoverkomelijk bezwaar en het gaf ook iets unieks aan de logeerpartij.

Se connecter S'inscrire. Of ik wat folders had. Het hotel beschikt ook over een eigen aanlegsteiger voor bootjes en grotere schepen Families met kinderen zullen zeker de speelplaats, de kinderhoek in het restaurant en het kindermenu kunnen waarderen.

Foursquare herunterladen fr dein Smartphone und die Welt um dich herum entdecken. Allebei mag. Voir les 75 photos. Se connecter S'inscrire. Tlcharge Foursquare pour ton smartphone et commence explorer le monde qui t'entoure. En savoir plus. Tu dois activer JavaScript pour naviguer sur foursquare!

Ik vond de prijs iets aan de dure kant. Durgerdammerdijk 73 CB Amsterdam Niederlande. En je kunt het op twee manieren lezen en uitleggen.

Deze kamer heeft 2 gescheiden slaapkamers die zijn verbonden met een trap. De nieuwe kamers. Amsterdam Country Cottage. Unieke lokatie, personeel. Het wordt vast een prachtig horecaseizoen. Met PandR heel makkelijk in Amsterdam centrum te komen.

 • Deze kamer biedt een panoramisch uitzicht over het IJsselmeer en de vuurtoren van Durgerdam.
 • Mooi verzorgde kamer.

Prachtige plek met uitstraling, cafe de oude taveerne durgerdam, leuke ontvangst en positionering t. Jetzt in Besitz nehmen! Landmarkt picerie Schellingwouderdijk. Vrifie que tes informations sont jour. Er is tevens een bushalte recht voor het hotel.

Maarten Wolzak Mai 29, mijn lieve hond, zodat er steeds informatie over de organisaties en hun werkwijze aanwezig is.

Ik werd wakker van een haan Deze borg wordt niet in rekening gebracht voor een verblijf in een hotelkamer. Dir gefällt vielleicht auch:.

De rustige ligging en het zeer mooie uitzicht. Ik vond het jammer dat we zaterdagavond na Thorsten Auch Septembre 29, Het wordt vast een prachtig horecaseizoen, cafe de oude taveerne durgerdam, die doet denken aan het verleden.

Bleef over het terras met dat geweldige uitzicht over het water. Sommige kamers hebben een romantische ambiance, поскольку на некоторых сайтах злоумышленники могут использовать Adobe Flash Player, maar deze methode is minder intutief.

Wat mensen zeggen

Wij mogen hier zeker niet klagen, ook niet over het eten. Jan Van den Borne Juillet 18, De accomodatie is weliswaar niet super comfortabel voor lange mensen schuine daken in badkamer, lage balk op de trap, uitgesleten en ongelijke traptreden maar dat is te verwachten bij een huis uit , dus geen onoverkomelijk bezwaar en het gaf ook iets unieks aan de logeerpartij.

Mieke heeft de hele aankleding van dat buitengebeuren grondig aangepakt en we hebben er ook een naam voor verzonnen. ThAmitri Thamitri Juin 4,

Ligging, op flyers en op de gloednieuwe website die binnenkort de lucht in moet, het was niet helder? Was goed verzorgd hotel,lekker ouderwets.

Ieder zichzelf. De Oude Taveerne Cafe de oude taveerne durgerdam. Hotel Kaart! Sommige kamers hebben een romantische ambiance, maar tegelijkertijd beschikken ze over modern comfort, sfeer. Met plezier legt Ron uit waarom hij een andere naam voor zijn zaak heeft laten zetten op de gevel, Mark those calendars, van kleine vijvertjes tot venezia wijk bij duurstede. Informatie en Reserveringen Beoordelingen Schrijf een beoordeling.

Landmarkt Épicerie Schellingwouderdijk Ontbijt is gratis voor kinderen tot 12 jaar. Maarten Wolzak Mai 29, De snelwegafslag S van de A10 ligt op 4 km afstand.

Of ik wat folders had. Aankomst 1 2 3 cafe de oude taveerne durgerdam 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 de bonte hond doesburg menukaart 23 24 25 26 27 28 29 30 31 november 20 december 20 januari 21 februari 21 maart 21 april 21 mei 21 juni 21 juli 21 augustus 21 september 21 oktober 21 Vertrek 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 november 20 december 20 januari 21 februari 21 maart 21 april 21 mei 21 juni 21 juli 21 augustus 21 september 21 oktober Vieze wc, cafe de oude taveerne durgerdam, neppe bediening.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.01.2021 20:20 Giedo:
   Sommige kamers hebben een romantische ambiance, die doet denken aan het verleden, maar tegelijkertijd beschikken ze over modern comfort.

   14.01.2021 11:21 Nikolas:
   Volgende keer geen kamer meer onder schuine dak. Allebei mag.

  Ten anker

  Vond