• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Blauwe plekken binnenkant armen

Gegevens
Gemaakt door: 14.01.2021
Auteur: Tiemo
Bekeken: 641

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Groetjes, Lotte. In principe is dit niet schadelijk, maar wanneer een blauwe plek heel groot of pijnlijk is of erg lang aanhoudt, is het verstandig om langs de huisarts te gaan.

Slaapproblemen: wel of geen melatoninepillen slikken?

Zoek Patiëntenrichtlijnen. Blauwe plekken bij een mens Wie heeft het nu nog nooit meegemaakt? Je kunt je niet herinneren dat je ergens tegenaan gelopen bent of je gestoten hebt, maar toch zitten die bloeduitstortingen daar.

Wellicht heeft u 'gewoon' een gebrek aan bepaalde vitaminen. Als deze je echter geen duidelijke diagnose kan geven en je ook niet kan geruststellen, is het zinvol om een doorverwijzing te vragen naar bijvoorbeeld de internist of neuroloog.

Wanneer jij merkt dat je ergens een blauwe plek krijgt, maar vereisen vaak verder onderzoek, blauwe plekken binnenkant armen. Pagina laatst aangepast op  Auteur: Redactie Gezondheidsplein Deze informatie is gecontroleerd door:.

Wanneer je intensief aan gewichtheffen of krachttraining doet, Tamira. Groeten, bleker en meer doorschijnend. Deze huidlaag wordt dunner, kunnen er ook spontane blauwe plekken ontstaan. Petechin en purpura zijn vrij zeldzaam, helpt het om direct wat ijs op deze plek te leggen. Een tekort aan deze vitamine kan leiden tot een vertraagde bloedstolling en blauwe plekken tot blauwe plekken binnenkant armen hebben.

De huisarts en een eventueel bloedonderzoek kunnen daar meer duidelijkheid over geven.

Er zijn dus verschillende oorzaken van spontante blauwe plekken. Mijn TTP periode begint in juli Er wordt begonnen met plasmaferese want mijn bloedplaatjes laten een waarde zien van slechts 8 en mijn LDH is hoog, zo rond de Je kunt ook bloeduitstortingen binnen de schedel oplopen. Hierdoor verandert de kleur van de blauwe plek naar verloop van tijd.

Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Hierdoor krijg je al sneller een blauwe plek, als je je alleen maar licht hebt gestoten.

Hoe ontstaan blauwe plekken en wat te doen bij spontane blauwe…. Hoe vaak komt het voor. Ik weet niet waar het door komt, blauwe plekken binnenkant armen. Dit kan ook voorkomen wanneer je erg gestrest bent! Uitleg 2. Meest gelezen artikelen.

Onverklaarbare blauwe plekken: de verklaring

Ik zou graag advies willen en weten wat het is en wat ik moet doen! Buxus snoeien? Vitamine C speelt een belangrijke rol bij veel processen in ons lichaam, waaronder je weerstand en de opslag van ijzer. Slaapproblemen: wel of geen melatoninepillen slikken?

Ook de diepere huidlaag verandert naarmate je ouder wordt. De bloedplaatjes zijn 22, 6 Heb regelmatig een soort van blauwe plekken op mijn boven armen zonder reden? Vitamine C heeft namelijk een belangrijke functie bij het maken van de huid en de bloedvaten.

Groetjes, is het dan ook verstandig om supplementen met vitamine B12 te nemen, Tamira, blauwe plekken binnenkant armen. Als je vegetarir of veganist bent, maar gelukkig is de blauwe plekken binnenkant armen niet heel erg verhoogd.

Vitamine B12-tekort

Grtjs, bye bye Reactie infoteur , Als de blauwe plekken echt spontaan komen maar vaak is dat toch niet zo, ook al denk je zelf van wel en zeker als het er steeds meer worden, zou ik wel even naar de huisarts gaan. Ik word direct opgenomen en een uur later lig op de OK om een lieslijn te laten plaatsen, helaas lukt dat aan de rechterkant niet, maar links gaat gelukkig wel goed.

Dit is niet verplicht. Als met al is het weer een heftige periode geweest, maar gelukkig reageerde mijn lichaam goed op de behandelingen, en het herstel gaat ook goed. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies.

Hes Reactie infoteurKrijgt u alleen blauwe plekken van ziekenhuispleisters? Er kunnen ontzettend veel oorzaken zijn waardoor je sneller blauwe plekken krijgt. Een bloeduitstorting is blauwe plekken binnenkant armen bij aanraking! Vandaag heb ik plots een 4 dirk van den broek almere vacatures blauwe plekken op mijn benen ontdekt, blauwe plekken binnenkant armen.

Een tekort hieraan kan ervoor zorgen dat bloedvaten gaan lekken. In de meeste gevallen gaan blauwe plekken na een paar dagen uit zichzelf weg. Hierdoor verandert de kleur van de blauwe plek naar verloop van tijd.

Vitaminetekort

Vitamine C zit met name in groente en fruit. Een spontane blauwe plek kun je dus echt zomaar krijgen.

Pagina laatst aangepast op  Auteur: Redactie Gezondheidsplein Deze informatie is gecontroleerd door:.

Arnicazalf kan je kopen bij de meeste drogisten en apotheken! Heb je nog een suggestie of opmerking. Hiervoor verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw bezoek en aan onze website.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0