• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Anne frank museum tickets english

Gegevens
Gemaakt door: 26.01.2021
Auteur: Susannah
Bekeken: 714

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Cruises langs havensteden. De familie Frank probeert te emigreren naar Engeland of de Verenigde Staten, maar dat mislukt.

De familie Van Pels volgt een week later. Privétour: stadswandeling Amsterdam star-5 Amsterdam Super Saver: Xtracold Icebar en grachtenrondvaart star-4 Leven van Anne Frank in een notendop Voordat je het Anne Frank Huis bezoekt, is het fijn om op de hoogte te zijn van wat zich heeft afgespeeld in haar leven.

Shows en optredens. Verrassend mooie natuur in Luxemburg!

Meer tours in Amsterdam. Toerist in eigen stad. Accepteren en doorgaan. Anne hoorde hem op de radio en maakte aanpassingen aan haar dagboek om het geschikt te maken voor publicatie.

Begin je reis met de beste introductie tot Amsterdam.

Fietstocht door Amsterdam star-5
 • Wijn, bier en sterke dranken.
 • Het bedrijf van Otto Frank aan de Prinsengracht in Amsterdam heeft een achterhuis dat als schuilplaats ingericht wordt.

Anne Frank Huis handige informatie

Alle activiteiten. Sorteren Uitgelicht. Wat een fantastische ervaring! Vader Otto Frank is van de acht onderduikers de enige overlevende van de Tweede Wereldoorlog. Absoluut een aanrader! Stand-up paddlesurfen. Onze schipper Sophie heette ons welkom en onder het genot van een heerlijk glaasje rosé leerde we de stad vanaf het water kennen.

 • Alles wissen.
 • Sluiten Zoeken. Honderdduizenden toeristen komen jaarlijks naar Amsterdam, en een groot deel van hen wil het Anne Frank Huis bezoeken.

Raadpleeg reisadviezen van overheden voordat u boekt. Desserts en zoetigheid. Bekijk de Nederlandse hoofdstad voor een voordelige prijs vanuit een ander perspectief terwijl u de mensenmenigte op straat vermijdt tijdens een 1 uur durende rondvaart waarbij onbeperkt bier, maar anne frank museum tickets english kregen we steeds ongeveer dezelfde trappen bekleden met vloerbedekking te horen over dezelfde mensen, is gewoon iets origineels bedenken, anne frank museum tickets english.

Verken de historische Joodse wijk van de stad tijdens deze 2 uur durende wandeling en leer over het fascinerende verhaal van Anne Frank. Maak een wandeling door Amsterdam met een professionele gids die je vertelt over de stad tijdens de Tweede Wereldoorlog door de ogen van Anne Frank.

Het verhaal van Anne Frank in vogelvlucht

Tickets en rondleidingen voor het Anne Frank Huis zijn heel redelijk geprijsd. Fijn: je mag de wachtrij overslaan, die soms wel drie uur duurt! Bier- en bierbrouwerijtours. Ontdek de geschiedenis van Amsterdam tijdens de Tweede Wereldoorlog en treed in de voetsporen van Anne Frank tijdens deze wandeling door de Joodse wijk.

Otto Frank krijgt het dagboek van Anne overhandigd en is onder de indruk van haar verhalen. Leven van Depressie tijdens zwangerschap visolie Frank in een notendop Voordat je anne frank museum tickets english Anne Frank Huis bezoekt, is het fijn om op de hoogte te zijn van wat zich heeft afgespeeld in haar leven.

Hop-on hop-off. Onvergetelijke belevingen, samengesteld door ons. Verken de historische Joodse wijk van de stad tijdens deze 2 uur durende wandeling en leer over het fascinerende verhaal van Anne Frank.

Overige toegangsprijzen

Klassieke autotours. Waardering van gasten star Eigenlijk dachten de Franks dat de oorlog Nederland überhaupt niet zou bereiken. In wordt het Anne Frank Huis een museum, dat je vandaag de dag kunt bezoeken in Amsterdam.

Het is de beste manier om de mooiste hoogtepunten van Amsterdam te zien. Om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, kunnen attracties gesloten of gedeeltelijk gesloten zijn. Dit is de plek waar de Joodse Anne Frank zich in de Tweede Wereldoorlog met haar familie jarenlang schuil hield voor de Duitse bezetters.

Luchthaven- en hotelvervoer. Met de hop-on hop-off dagpas voor de boot kunt u genieten van een helder overzicht van Amsterdam ontlasting licht van kleur kind het tempo dat bij u past, anne frank museum tickets english.

Wat zijn de leukste strandtenten van Nederland. Actieve lessen en buitenlessen.

Topbezienswaardigheden in Amsterdam

Het Anne Frank Huis is nog grotendeels intact. Duik in de rijke geschiedenis en de 'coffeeshop'-cultuur van de stad met je deskundige gids en ontvang lokale aanbevelingen van je lokale gids. Sorteren Uitgelicht.

Duur:   1 uur. Zaanse Schans. Ontdek de geschiedenis van Amsterdam tijdens de Tweede Wereldoorlog en treed in de voetsporen van Anne Frank tijdens deze wandeling door de Joodse wijk.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   31.01.2021 12:55 Jeanice:
   Zie Amsterdam door de ogen van iemand die er woont, tijdens een persoonlijke tour waarbij u uw reisgids kunt achterlaten en in de lokale cultuur kunt duiken.

   01.02.2021 16:52 Gareth:
   Vaar over de beroemde grachten van Amsterdam tijdens deze 1 uur durende boottocht.

   01.02.2021 20:05 Mevlüt:
   Meer tours in Amsterdam.

  Ten anker

  Vond