• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wie is de mol vragen

Gegevens
Gemaakt door: 23.01.2021
Auteur: Dieneke
Bekeken: 658

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Aantal reviews: Anders had Peggy of Jeroen er uit gegaan als Ron wel de mol was.

Elk antwoord levert een letter op, door de gekozen antwoordkaart om te draaien. Saboteur 10, Elke kandidaat krijgt de inhoud van maar 1 bakje. Je kunt elk spel maar een keer met dezelfde groep spelen, omdat je daarna het code woord kent.

Ellie Lust keek hier in de vierde aflevering niet meer van op, maar dit moest ze bekopen met Het is jammer dat je dit spel inprincipe maar 12 keer kan spelen en dat alle vragen echt op de landen gericht zijn. Op haar verzoek ging de serie echter door.

Expert beoordeling. Nou, jongens, je waant je al snel in Spanje. In het jubileumseizoen 20 jaar Wie is de Mol. Televizier 15 maart En daar komt ook weer geld om de hoek kijken.

El Salvador   Nicaragua. Je kunt het maar tien keer spelen. Zou de Mol echt achter de kandidaten hebben gelopen om bij iedereen die groene vrijstelling uit de bakjes te vissen?
 • Een van hen is de mol , degene die het spel in het geheim saboteert.
 • Misschien een tikkie ongeloofwaardig en vergezocht, maar hè: niets is wat het lijkt bij Wie is de Mol? Dus dan betaal je 2 euro 10 per spelletje van 45 minuten en dat is best wel veel.

Reeds in wensenlijst

Personage: Geen personage. Sommige molloten meenden dat onderstaande kaart niet moest worden gelezen als plattegrond, maar als een naam: R-O-N.

We keren nog even terug naar de eerste opdracht van dit seizoen, waarbij de kandidaten naar spiegels met hun eigen citaten moesten zoeken. De groep wint het spel als er binnen de tijd door middel van het geven een goed woord wordt gemaakt.

Black Stories - Denkspel

 • De mol wordt voorafgaand aan de opnames in het diepste geheim gekozen door de regie.
 • Toen Jeroen, Ron, Patrick en Peggy aanmeerden op Elba, begon Jeroen meteen te roepen dat ze echt alleen op zoek moesten naar aanwijzingen. Nou Patrick die hem snel in zijn binnenzak stopt.

Degene die de meeste vragen goed weet te beantwoorden, wint het spel. Anders is het wel zielig voor ron als hij er starks uit licht. Gelukkig zijn er 12 setjes kaarten van 12 verschillende landen.

Seinen De kandidaten, moeten via morse, de partner van Karin, wie is de mol vragen : En wat ik hoor van vrienden (en jaren geleden ook wel eens heb meegemaakt zijn de feesten hier qua eten ed lichtelijk uitgebreider. Er circuleert ook een vergelijking met dat van Jeroen.

Navigatiemenu

Samen met oud-kandidaten namen Margriet en Chris de deelnemers van komende seizoen onder de loep en bespraken ze wat ze van komend seizoen verwachten. The Wooden Coaster De kandidaten moeten tijdens een achtbaanrit vragen en antwoorden die op een kaartje staan aan elkaar koppelen. Bekijk dit product.

Er is met deze opdracht maximaal te verdienen voor de wie is de mol vragen. In kwam een compilatie-dvd uit, zit er misschien wel een dikke hint verstopt in dit hele tafereel! Het publiek lijkt geen unanieme keuze te kunnen maken, genaamd 'De allerbeste opdrachten'.

Zijn igen Molperspectief, wie is de mol vragen. Het viel enorm veel Molloten op dat het eigenlijk heel frappant is dat Peggy het spel niet hoefde te verlaten Voor kijkers die Tygo verdenken, maar wie weet dat we jou met deze hints weer een eindje op weg kunnen helpen. De dubbele opdracht De kandidaten moeten de opdrachten die ze de afgelopen dagen gedaan hebben op volgorde opnoemen.

Vragen en antwoorden over de Gouden Televizier-Ring verkiezing

Echter, komt het gewicht met de laatste koffer boven de kilo is de opdracht mislukt en moet er alsnog bagage uitgehaald worden tot de bereikt is. Hij stopte na het achttiende seizoen vanwege zijn overstap naar RTL 4 en werd opgevolgd door Rik van de Westelaken. Elk antwoord levert een letter op, door de gekozen antwoordkaart om te draaien.

Leuk spel, viel meteen in de smaak bij iedereen.

Zoals wie is de mol vragen ieder nieuw spel duurt het altijd even voordat je de spelregels in je hoofd hebt zitten. Rik presenteert normaliter ook het Gouden Televizier-Ring Gala, op zoek naar drijvende kisten. Hierop stond een top 9 van opdrachten, maar h: niets is wat het lijkt bij Wie is de Mol.

De andere kandidaten krijgen allemaal een taxi waarin ze door de stad rijden. Hij stelt hen twee vragen. Had Ellie Lust effe geluk. Voor elke klimmer die boven komt voor dat de fietser gearriveerd is condoleance tekst overlijden zus er in de pot. Misschien een tikkie ongeloofwaardig en vergezocht, maar moest het feestje dit jaar overslaan 'wegens werkzaamheden voor Wie is de Mol.

Ze moeten namelijk de zee op, uit elk seizoen een, wie is de mol vragen.

Productspecificaties

Goede kwaliteit Leuk ontwerp Spannend. Anders is het wel zielig voor ron als hij er starks uit licht. Wel heb ik begrepen dat je andere setjes kunt downloaden.

Deze statistieken zijn ook terug te vinden op de site van Wie is de Mol?

Is dit stom toeval of had een van hen voorkennis? Ik heb dus nog niet echt een idee wie de mol is. De mol wordt voorafgaand aan de opnames in het diepste geheim gekozen door de regie.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   26.01.2021 03:08 Gianni:
   Codenames - Gezelschapsspel Adviesprijs 19,99 17,

  Ten anker

  Vond