• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Waar kan ik museumjaarkaart kopen

Gegevens
Gemaakt door: 05.01.2021
Auteur: Salim
Bekeken: 296

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Klik hieronder voor de musea die de kaart verkopen. De Vleeshal.

Noodzakelijk Noodzakelijk. Pas daarna kun je met je Museumkaart naar een museum. Daarna krijg je je Museumkaart toegestuurd. Je kunt de kaart aanschaffen bij grote musea en via internet. Zoutmuseum Delden. Een foto van je Museumkaart op je telefoon is helaas niet geldig in de musea. Kasteel Doorwerth.

Paleis Het Loo. Ik zal het ook in mijn lijst vermelden. Openluchtmuseum Eynderhoof. Reactie infoteurU kunt de Museumkaart alleen in Nederland gebruiken. Van Gogh Museum.

Embassy of the Free Mind. Voor kinderen en groot ouders is er Museumkids. Philips Museum.
  • Veluws Museum Hagedoorns Plaatse. Gebaren gebruiken bij de communicatie met je kind.
  • Honig Breethuis. Museum Gouda.

Je kunt bij ons op de site je Museumkaart kopen. Maastricht : 17 april van - Facebook: museumnacht-maastricht. Centraal Museum. De uitspraak kan richtinggevend zijn voor de wijze waarop wet- en regelgeving in een tijd waarin steeds meer digitale data beschikbaar komen, wordt toegepast. Science Centre Delft.

  • Wil je weten welke musea meedoen?
  • Kan ik een tijdelijke kaart voor iemand anders kopen?

Blijkt dit museum gesloten te zijn. Museum De Buitenplaats? Karin van Hoornzo'n overzicht waar kan ik museumjaarkaart kopen musea, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 79 Vervolg begrenzingen Kop van Noord-Holland ILGregio Code Afgevallen Naam gebied KOP Polder t Hoekje Begrenzen (in ha s Ecologische potentie volgens prins bernhard zoon van prinses margriet Provinciaal Redenen GS voor begrenzen GS hebben de gebiedscommissies gevraagd voorstellen te doen voor kansrijke combinaties van EHS en waterberging!

IJmuider Zee- en Havenmuseum. Hierboven zouden we graag een advertentie van uw museum plaatsen. Museum De Voorde.

Openingstijden

Er zijn musea en attracties in Nederland waar Museumkaart geldig is. U kunt of telefonisch contact opnemen of het formulier online invullen. Rotterdam Welcome Card 15 musea — Een pas die gratis toegang of korting biedt op musea en attracties in en rond Rotterdam, inclusief gratis openbaar vervoer. Karin van Hoorn , 24 Heel fijn, zo'n overzicht van musea.

Groet, ing. Kijk en Luistermuseum. Reacties Dick26 Ik lees dat er in Belgi ook een museumkaart is. Neem dan contact op met de klantenservice. Gemeentelijk Archeologisch Museum Aardenburg.

Lees hier alles over de Museumkaart

Museum Stadskasteel Zaltbommel. Niet-noodzakelijk Niet-noodzakelijk. Museum Hengelo. Philips Museum. Sint Maarten.

Ik ben sinds november moeder geworden. Reactie infoteurzo kom je niet voor waar kan ik museumjaarkaart kopen te staan? Dan hoef je niks te doen. Vaak wil je meer weten voor je naar het betreffende musea gaat. Kijk voor een bezoek altijd eerst even op de website van Museumkaart, Dank voor uw reactie. Het Nieuwe Instituut.

Drukkerijmuseum Meppel. Kristel van de Vondervoort schreef:.

Wil je nog een jaar genieten van tentoonstellingen, musea en activiteiten? Burn-out en depressie, tips voor jou én je omgeving. Dergelijke musea horen niet thuis op de lijst van de museumjaarkaart.

Dik Ledeboer , 21 Was gister naar beeld en geluid museum op mediapark in Hilversum.

De Appel? De Nollen. Bij het aanvragen van restitutie vervalt de extra looptijd en de 14 dagen extra die kaarthouders cadeau krijgen. Space Expo.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0