• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Voorspelling koers britse pond

Gegevens
Gemaakt door: 12.12.2020
Auteur: Trynke
Bekeken: 916

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Sindsdien hebben Fed-beleidsmakers deze verwachtingen getemperd. De vooruitzichten voor het Britse pond zijn negatief: een zwakkere economie, langzame versoepeling van de lockdown, meer monetaire verruiming, onzekerheid over de Brexitovergangsperiode en een zwakker beleggerssentiment zijn negatief voor het pond.

Danny Jansen

Andere analisten zitten op één lijn met de prognose van Tombs. Basis:   Euro. Fusion Media draagt dan ook geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele exploitatieverliezen die u zou kunnen oplopen als gevolg van het gebruik van deze gegevens. Hij klonk somber over de vooruitzichten. Lees ook op Business Insider. De Britse overheid heeft tot 30 juni de tijd om van mening te veranderen.

Die euro zie ik eerder als inflatie gevoelig dan de pond. We verwachten dat beleggers nog wat langer risico mijden. Long op 0. Bezorgdheid over een tweede golf van covid besmettingen. Algemene voorwaarden.

Of bel ons op: 34 67 Bereikbaar tijdens kantooruren. We denken dat de huidige koers van het pond niet een goede weerspiegeling is van de zwakke economische vooruitzichten zoals wij die zien zie de Engelstalige Global Daily. Vier brexit-vragen en antwoorden uitgelicht.
 • We denken dat de huidige koers van het pond niet een goede weerspiegeling is van de zwakke economische vooruitzichten zoals wij die zien zie de Engelstalige Global Daily. Sinds het referendum lopen de koersbewegingen van het pond vrijwel gelijk op met de ontwikkelingen rond de Brexit.
 • Verkoop 0. Ten derde zal in een periode dat beleggers risico mijden, het pond waarschijnlijk dalen ten opzichte van de euro.

Meest gelezen

In eerste instantie daalde de dollar na zijn commentaar. Als het VK echter zonder goede afspraken Europa de rug toekeert, kan de munt dalen tot minder dan 1,06 euro. Aan de andere kant voelt Europa er niets voor zijn markt open te stellen voor ondernemingen die door staatssteun een oneerlijk concurrentievoordeel hebben. Volgens de Britse premier Boris Johnson was dit een uiterste datum om een principeakkoord te bereiken over de scheiding.

Bron: Markets Insider. Mocht de Britse overheid zijn standpunt handhaven dan is er na de overgangsperiode alsnog een no-deal brexit. Een belangrijke reden voor de patstelling is dat Johnson vooral pijnlijk gezichtsverlies wil voorkomen.

 • Het betreft een van de meest risicovolle beleggingsvormen. Aan de andere kant voelt Europa er niets voor zijn markt open te stellen voor ondernemingen die door staatssteun een oneerlijk concurrentievoordeel hebben.
 • Daar komt bij dat het een mooie kans is de banden met een internationale partner aan te halen als jij aanbiedt de impact van valutaschommelingen op de transactiefactuur voor je rekening te nemen. Wereldwijd gaat er op een doordeweekse dag al gauw meer dan miljard dollar om in deze handel.

Type: Koop Verkoop? Op de langere termijn verwachten we een lagere dollar. Meld u nu aan om markten sneller en en zonder afleidingen te volgen. Michael Rozemuller voorspelling koers britse pond Zelfs negatieve meningen kunnen positief en diplomatiek worden weergegeven. Wij maken gebruik van functionele cookies op deze site? Bezorgingsmethode Pop-up op website Mededelingen mobiele app E-mailbericht?

Net binnen

Verkocht op 0. Na brexit geldt internationale standaard ISPM 15 voor pallets 27 november Schrijf je in voor de nieuwsbrief Blijf continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via onze nieuwsbrief.

Althans als het gaat om de grote multinationals die zijn opgenomen in de FTSE Maar het sentiment op de financile markten verslechterde ook en dit gaf de dollar weer wat steun door veiligehavenvraag. Informeer uzelf volledig over de risico's en kosten die zijn gemoeid met het handelen op financile markten, voorspelling koers britse pond. Deel dit artikel. Auteur reactie.

Hoofdnavigatie

Vier brexit-vragen en antwoorden uitgelicht. Ten eerste denken we dat beleggers minder optimistisch worden over de euro zie de FX weekly van vorige week. Meld u nu aan om markten sneller en en zonder afleidingen te volgen.

 • Gebruik standaard schrijfstijl.
 • Disclaimer: Fusion Media wijst u erop dat de gegevens op deze website niet noodzakelijkerwijs real-time of accuraat zijn.
 • Indicatoren: Zeker Kopen Koop 6 Verkoop 1.
 • Wij maken gebruik van functionele cookies op deze site.

Het betreft een van de meest risicovolle beleggingsvormen, voorspelling koers britse pond. Zo zei Neil Jones van Mizuho Bank in juli tegen Bloomberg dat het pond scherp zal dalen bij een no-deal-scenario en dat de munt op de laagste stand zal uitkomen sinds het Brexit-referendum van last tango in halifax cast ellie. Swing Trader Bron: Markets Insider.

Of bel ons voorspelling koers britse pond 34 67 Bereikbaar tijdens kantooruren. Positie toevoegen. Contact Vragen over de brexit. Dat komt omdat die sterk leunt op bedrijven die niet echt hun geld verdienen in Groot-Brittanni.

Positie succesvol toegevoegd aan:.

De vooruitzichten voor het Britse pond verslechteren

Entry: verkoop tussen 0. Wij willen u erop wijzen dat alle commentaren op "in afwachting van goedkeuring" komen te staan, totdat deze door onze moderators worden goedgekeurd.

Antonie Kievit Danny Jansen

De onderhandelingen zitten al maandenlang muurvast. Toon meer commentaar. Ben de Jager Een zwak pond betekent meestal een sterke Britse aandelenmarkt.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.12.2020 05:25 Jilles:
   Die kwam op 15 oktober nauwelijks van zijn plaats. CBS voert veranderingen door in opgave internationale goederenhandel.

  Ten anker

  Vond