• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Vertaling nederlands grieks uitspraak

Gegevens
Gemaakt door: 15.02.2021
Auteur: Lizette
Bekeken: 308

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Met Linguee speur je het internet af naar passende vertalingen en kun je de beste oplossing uitkiezen. Ancient Greek of klassieke Grieks wordt gesproken en geschreven in de klassieke periode van Griekenland.

Download de Linguee-app en probeer het zelf uit! Heeft aan u deze vertaling geholpen? Europese burgers hebben tot dusver altijd moeten verwijzen naar de uitspraak van het Europese Hof van Justitie dat burgers steeds recht hebben op medische behandeling en dat de lidstaten verplicht zijn om de onkosten daarvan te vergoeden. Gradin θα πρέπει να είχε διαβάσει την επιστολή όταν έκανε αυτή τη δήλωση. Η ανθρωπότητα επέζησε την πρoηγoύμενη επoχή των πάγων Eurlexq4 Eurlexq4. De meeste mensen gaan minimaal éénmaal per jaar met vakantie.

Soms vraag je je af wat voor soort vakantie je het beste k…! Wat voor vakantie moet ik kiezen! De volgende vertalers staan ook tot uw beschikking. De onder punt van de uitspraak aangevoerde vertaling nederlands grieks uitspraak wordt door het Gerecht van eerste aanleg niet in overweging genomen, zoals blijkt uit punt van dezelfde uitspraak.

Vertalingen voorzien door. Het is onmogelijk van een taal in dezelfde te vertalen. Η τζαζ κάνει τα μωρά πούστηδες!
 • Jouw tijd is kostbaar Linguee is intuïtief en snel: je krijgt vertalingen al te zien tijdens het typen van woorden.
 • Open menu.

De Griekse taal - Cursus deel 1

Gerelateerde artikelen Het Grieks alfabet. Het aantal aanhangige zaken is het aantal zaken waarin nog uitspraak moet worden gedaan aan het eind van een periode. Onderweg of in het buitenland? Απλως ξερω τι θελω EurLex-2 EurLex Onder verwijzing naar het tijdsbestek tussen het met redenen omkleed advies en de inleiding van het beroep in het onderhavige […] Onder verwijzing naar het tijdsbestek tussen het met redenen omkleed advies en de inleiding van het beroep in het onderhavige geding, merkt de Commissie op, dat zij de uitspraak van voornoemde arresten heeft afgewacht en haar standpunt naar aanleiding van die uitspraak reeds heeft verduidelijkt in haar mededeling van 19 november en, vervolgens, in de brieven aan de Nederlandse regering van 25 november , 30 juli en 10 maart Andere talen spreken en schrijven is eenvoudiger dan ooit geworden dankzij miljoenen betrouwbare vertalingen.

Gradin θα πρέπει να είχε διαβάσει την επιστολή όταν έκανε αυτή τη δήλωση.

Europarl8 Europarl8. Eurlexq4 Eurlexq4. In het onderste vakje komt de gewenste vertaling gelijk tevoorschijn. Toevoegen aan favorieten. Grieks is in aanvulling op de Chinese en Aramees, de taal van de langste literaire geschiedenis.

Reageer op het artikel "Griekse taalhulp voor op vakantie" Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. EurLex-2 EurLex Wij hebben ons alfabet gebaseerd op vertaling nederlands grieks uitspraak Latijnse dat gebruikt werd door….

Account Options

De uitspraak van het Hof moet de verwijzende rechter helpen bij de beoordeling van de rechtmatigheid van de toegangsvoorwaarden voor regelingen van sociale bijstand. Ze komen uit verschillende bronnen en zijn niet gecontroleerd. Het is onmogelijk van een taal in dezelfde te vertalen. Vertaling beoordelen Gemiddelde beoordeling : 3,

Schrijf of plak de tekst in het bovenste vakje en klik op "vertalen". Ziele verschillen tussen lange en korte klinkers, tweeklanken omgezet in eenvoudige klinkers.

Soms vraag je je af wat voor soort vakantie je het beste k…, vertaling nederlands grieks uitspraak. Verschillende dialecten in de Hellenistische periode geduwd zo. De wijze waarop woorden klinken als ze uitgesproken worden.

Tegenwoordig vertalen wij van het Nederlands in 44 talen

In het onderste vakje komt de gewenste vertaling gelijk tevoorschijn. Nederlands Grieks uitspraak 1 ena enna 2 dio dieo 3 tria triea 4 tessera tessera 5 pende pende 6 exxi eksie 7 efta efta 8 ochto okto 9 ennea ennja 10 deka dekka. Opzoeken in Linguee Als vertaling van "" voorstellen Kopiëren.

Opzoeken in Linguee Als vertaling van "" voorstellen Kopiren, vertaling nederlands grieks uitspraak. De volgende vertalers staan ook tot uw beschikking. jw jw Door deze website te gebruiken, geeft u toestemming voor de inzet van cookies, ontwikkeld door de makers van Linguee.

Voor de hoogste kwaliteit van de vertaling is het noodzakelijk om de tekst in ABN en met de correcte grammatica te formuleren. Translator Vertaal teksten met de beste automatische vertaaltechnologie ter wereld, maar ook indelen van Finland wordt Zweeds gesproken. Begroetingen Hieronder volgen de meeste begroetingen: Nederlands Grieks uitspraak goede morgen kalimera kalie mera goede middag xairete vertaling nederlands grieks uitspraak goede avond kalispera kalie spera goede nacht kalinichta kalie niegta dag andio adieo hallo jij-vorm yassou jassoe hallo u-vorm yassas jassas hoe maak je het.

Schrijf of plak de tekst in het bovenste vakje en klik op "vertalen".

Linguee Apps

Ik wil weten wat de uitspraak zou zijn. De meeste mensen gaan minimaal éénmaal per jaar met vakantie. Gerelateerde artikelen Het Grieks alfabet.

Wij hebben ons alfabet gebaseerd op het Latijnse dat gebruikt werd door…. Ze komen uit verschillende bronnen en zijn niet gecontroleerd. Soms vraag je je af wat voor soort vakantie je het beste k….Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.02.2021 03:24 Zev:
   Ontdek de unieke taalschat van Linguee.

   21.02.2021 10:26 Walt:
   Toevoegen aan favorieten. In vergelijking met de oude Griekse is de meest veranderde spelling en woordenschat.

   24.02.2021 17:47 Jan-Jaap:
   Vertalingen voorzien door.

  Ten anker

  Vond